Oww topic çok uzun.başlassam hergün 30 sayfa okusam bitmez
Çok haklısın.Hepimiz kandırılmışız
Sonuçta herşey olacağına varıyor.Herkesin sorunu,problemi ortadan kalkar inşallah.Gelin gelir gelmeyen gelmez.Hayal ettiğimiz kişiler gelince biz eski biz olurmuyuz onu da bilmiyorum.Olamam ben.Zamanla fikirler,zevkler,hayaller kısaca herşey değişiyor.Ben akşama kadar eşek gibi çalışayım meraktan falcılara sarayımBen değil falcılar paramın sefasını sürüyor.Oh oh Falcılar acaba vebalini düşünmüyor mu? Umutları yıkılan,bekleyen,maddi manevi yıpranan kaç kişi var
Allaha dua ediyorum.Allah beni bir daha fal batağına düşürmesin.
Asla o falcilarin yerinde olmak istemezdim ... para iste, gözleri paradan baska birsey görmüyor demekki
Aynen canım katılıyorum gerçekten işlerimiz sarpa sarıyor.enerjimiz kayboluyor.hani şöyle düşünün aç ve susuzuz.ohaldeyken yemeyi düşündükçe bitkinleşiyor insan.açlığımızı daha çok hiseder oluyoruz.fakat düşünmeyip oyalandığımızda açlık nedir bilmiyoruz.bu yaziyi okuduktan sonra ben tamamen kararimi verdim.. kizlar isimiz rast gitmiyor sürekli fal baktirinca, hic birsey de degismiyor bize iyi gelmeyen bir seye odaklaninca ve istedikce
canım ya negüzel demişsin.bende tüm emojileri seninle tanıdım.bizim için artık fallar bahane sohbetler şahaneAman veda etme nolurSakinkal Kolay gelsin akademik kolay değil
hümanın laflarını bu topicte aydınlatan sendin!!!!o gün ne kadr keklendiğimi anladım (bir of desem dağlar yıkılacak) "Hümasavar" sesli güldüm haklısın.o yalanlara bende inandım.Hala hüma yorumlarını okuyorum "seni dinleyeceğim akışta kalmam gerek" diyorlar diğer falcılar da seni düşünüyor diyordu! falcıların mazeretleri bitmiyor.Önce vade verirler sonra şehir dışında derler,hoşlandığı başkası var, maddi sıkıntısı var sizi düşünüyor telve yok neden gelmiyor anlamadık derler.Ben dert babası mı sevdim anlamadım ki!!!! Sevenin mazerete ihtiyacı yoktu Spiro gelmedikten sonra ben şelalelere gitsem nolacak?hiçbirşey zorla olmaz gönlü yoksa boşa giden yıllarıma yanıyorum ne kadar akışta kalayım önüme bakarım
atın beni şelalelere topic güzelleri(vazegeçtim spiro için atmayın beni şelalelere )
Aynı dediğin gibi falı bırakırken ilk kırılma noktasını başaramadım.Halbuki falsız hergün "bugün biraz daha enerjim temizleniyor daha iyi hissedeceğim diyordum" çok kızdım kendimeBizde yorumcu olalım
Senin özel hayatının güzel olmasına inan tüm kalbimle seviniyorum.Sen Allaha tevekkül ederek kazandın.İkinizinde sevgisinin daim olmasını diliyorum(benim emoji )
Aynen canım katılıyorum gerçekten işlerimiz sarpa sarıyor.enerjimiz kayboluyor.hani şöyle düşünün aç ve susuzuz.ohaldeyken yemeyi düşündükçe bitkinleşiyor insan.açlığımızı daha çok hiseder oluyoruz.fakat düşünmeyip oyalandığımızda açlık nedir bilmiyoruz.
bazı zamanlarda cidden yapıcak başka hiçbirşey olmaması durumu bizi buna sürüklüyor.yoksa ben inanıyorum ki hiçbirimiz saplantılı değiliz.hepimiz aklı başında insanlarız.sadece sevdik ve sevilmek istedik.kadınlar daha duygusal ve kırılgandır.karşımıza çıkan erkekler odunsa biz neyapalım.aman canımız sağolsun.bunlarda hayatımızın bir köşesinde dursun.yaşamadan öğrenemezdik.asıl ben teşekkür ederim duygularım karşılık bulduğu içinevet birseyi cok isteyince, saplanti haline getirdigimizde, o isimiz zaten olmuyor. olacaksa da, Allah'in istedigi zaman oluyor. Olmayacaksa da, demekki Allah öyle uygun görmüs demek gerekir. Yapacak birsey kalmayinca, tevekkül etmek en dogrusu, zor da olsa. Bir insan hayatimizdan ciktiysa da o insani beklemek artik mantiksiz geliyor bana, ask acisi da bir yere kadar. Özlemek ayri birsey, ama durumu oldugu gibi kabullenmek bizi aslinda skintimizin cikisina götürüyor..
Duygularini paylastigin ve bizlere yol gösterdigin icin de sana ayrica tesekkür etmek istiyorum.
S
canım ya negüzel demişsin.bende tüm emojileri seninle tanıdım.bizim için artık fallar bahane sohbetler şahane
Ben baktırdım ekim ayında aşk konusunda herşey dediği gibi ilerledi.Falsepeti firuzen baktıran varmı???
Beni de mi kastettin? En sonlarda benim de mesajım var çünküreklam yapan yapana
Beni de mi kastettin? En sonlarda benim de mesajım var çünkü
tabiiki hayirsenden sonra yazan da oldu bi bak
Tamam o zaman :) yanlış anlaşılmak istemem burada ondan sordum :))tabiiki hayirsenden sonra yazan da oldu bi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?