Binnaz Abla

Asla o falcilarin yerinde olmak istemezdim ... para iste, gözleri paradan baska birsey görmüyor demekki

bu yaziyi okuduktan sonra ben tamamen kararimi verdim.. kizlar isimiz rast gitmiyor sürekli fal baktirinca, hic birsey de degismiyor bize iyi gelmeyen bir seye odaklaninca ve istedikce
Aynen canım katılıyorum gerçekten işlerimiz sarpa sarıyor.enerjimiz kayboluyor.hani şöyle düşünün aç ve susuzuz.ohaldeyken yemeyi düşündükçe bitkinleşiyor insan.açlığımızı daha çok hiseder oluyoruz.fakat düşünmeyip oyalandığımızda açlık nedir bilmiyoruz.

S
canım ya negüzel demişsin.bende tüm emojileri seninle tanıdım.bizim için artık fallar bahane sohbetler şahane

evet birseyi cok isteyince, saplanti haline getirdigimizde, o isimiz zaten olmuyor. olacaksa da, Allah'in istedigi zaman oluyor. Olmayacaksa da, demekki Allah öyle uygun görmüs demek gerekir. Yapacak birsey kalmayinca, tevekkül etmek en dogrusu, zor da olsa. Bir insan hayatimizdan ciktiysa da o insani beklemek artik mantiksiz geliyor bana, ask acisi da bir yere kadar. Özlemek ayri birsey, ama durumu oldugu gibi kabullenmek bizi aslinda skintimizin cikisina götürüyor..
Duygularini paylastigin ve bizlere yol gösterdigin icin de sana ayrica tesekkür etmek istiyorum.

bazı zamanlarda cidden yapıcak başka hiçbirşey olmaması durumu bizi buna sürüklüyor.yoksa ben inanıyorum ki hiçbirimiz saplantılı değiliz.hepimiz aklı başında insanlarız.sadece sevdik ve sevilmek istedik.kadınlar daha duygusal ve kırılgandır.karşımıza çıkan erkekler odunsa biz neyapalım.aman canımız sağolsun.bunlarda hayatımızın bir köşesinde dursun.yaşamadan öğrenemezdik.asıl ben teşekkür ederim duygularım karşılık bulduğu için

S

canım ya negüzel demişsin.bende tüm emojileri seninle tanıdım.bizim için artık fallar bahane sohbetler şahane

akıllanma yolundayız canım.kazık yesem de ayağa kalkmaya çalışıyorumBu aralar tek duam Allah beni bir daha falla sınaasın en zor zamanımda fal isteğim geri gitsin
emojici made (çok seviyorum napayım cıvıl cıvıl)
ben artık yazmayacağım.emojiden anlayın siz beni

Falalem falterapist e fal baktıran var mı ? Yeni gelmiş herhalde. Hakkında bölümüne döktürmüş

telvecem cafe diye bir yer var kızlar biz yeni keşfetdik ama gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum merak edenler netden araştırabilir mükemmel ötesi bakıyor

telvecem cafe diye bir yer var kızlar biz yeni keşfetdik ama gerçekten şiddetle tavsiye ediyorum merak edenler netden araştırabilir mükemmel ötesi bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…