Binnaz Abla

Topikte cansizlik var baslik kendi kendi imha edecek cikan fal o kadar azki a dan z ye su fal cikti diye hic birsey okumuyoruz .
Bugün aynı şekilde yazacaktım topiğe çıkan fal haberi hiç yok umutlar tükendi diye sen yazdın canım...Binnaz abla yorumcuları burayı okuyorsa binnazdakilerin hiç biri falcı değil...umut taciri hepsi..50 tl kredim var baktıracak falcı yok...

Canim hele ki binnazabla tam soyguncu pembe tablocular sitesi orda yuzde 90 olumlu konustular eski sevgilim icin adam birak donmeyi nerdeyse baskasiyla evlencek durumda .Allaha sukur ben iyiyim baya duzeldim ama giden umuduma ve paralarima oldu ,evet o donemi atlattim belki ama umut etmesem belki bu kadar bile surmezdi.

Haklısın canım çok üzüldüm sana
Bana da son buluşmamızda sevgili olacağımızı söylediler.maalesef yolları ayırdık İşte falcıların umutlandırması anlık daha iyi hissetmemize neden oluyor.Sonra sonuçlar değişince veya beklediğimiz gibi gelişmeyince gökten düşer gibi oluyoruz.İnşallah bu şanssız dönemler hepimizin açısından son olur
Ay o paralar kaç ülke gezmiştim ben spiro seni Allah bildiği gibi yapsın mübarek cumada

Aslında kendime bakıyorum da spiroyu düşününce kin duyuyorum,içimden dövmek,beddua etmek geliyor ve unutamıyorum kinimden veya zihnimde meşgul ettiğimden dolayı.Asla affetmem spiroyu
Ama affeder gibi yaparsam düşüncem değişir ve aklıma getirmemeye çalışırım
ben taktik bulup da uygulayamayan birisiyim ama uygulamam lazım
o kadar online helvasını,tulumba tatlısını boşuna mı dağıttım ben bu adamın

Valla ben artik allaha biraktim eskisi kadarda dusunmuyorum daha oncede buna benzer bir durum yasadim.adam. gitti evlendi simdi deli gibi mutsuz .Allah veriyor hepsinin hakkettigini o yuzden iyi olanlar ciksin karsimiza.

Aynen Allah vermiş.ah yerde gökte kalmazmış.
spiro seni de bol bol ahlara boğdum
Amin canım benim çıksın hepimizin karşısına güven veren üzmeyen birileri

Bnim son donemde beğendiğim kismen tarihlerle çıkan kisiler ceren esemem, umut isik, peri sel, sedef çelik, natali derinsu, tarotta destona eren. 30dan fazla fal baktirmisim. Sadece bunların bu ay icin soyledikleri sey cikti ama sonraki zamanlar icin hayatimla ilgili farkli yollar cizdi. Hangisi tutar onda bilemiyorum. Denemek isterseniz yakin gelecekte çıkanlar bunlar

sedef celik'i canli chat de ben de cok begenmistim, bana umut tacirligi yapmamisti, sorun nerden kaynaklandigini aciklamisti ki yorumcu dedigin böyle olmali. ceren'i de ilk defa begenmistim son sesli yorumunda. fakat bir arkadasimin kardesi icin pembe tablolari meydana cikti zamanla, aren yildirim var o da hic umut tacirligi yapmadi bana rüya yorumlarinda. en kötü yorumculardan biri eylül.. firuze beyin okuyuyarak masal anlatiyo resmen, acelya cok tutarsiz, selma bastan saviyo, natali de olaylarin ic yüzüne giriyo biraz da polyanna gibi, umut isik hepten salliyo, bilge öztürk ona hic gitmeyin, tam bunaltiyo insani, gizem sitare miy miy onu dinlerken icim sikildi resmen, pesimistin biri. cagan ariman o da bana pembe tablolar cizmisti zamaninda, elif isik ona hic güvenmiyorum. cagri bilgin o tam fiyasko, ukala tip.

Son düzenleme:
bazen ümit etmek daha iyi geliyor insana, o yuzden fal baktırdıgın için kendine kızma,

bak orasi dogru. psikologa giteseydim daha cok param giderdi, yine unutamazdik o kisileri. ve civi civiyo söküyor kizlar, hayatiniza baska bir kisi girmeden unutamiyorsunuz eskiyi, inanin buna.

fakat falcilarin süre verip insanlara tükenmislik sendromu yasatmalarina ne demeli? hic mi vicdan yok bu falcilarda acaba, din iman Allah korkusu? aslinda suclu biziz onlardan gelen sözlere inandigimiz icin..

bence göremiyorlar, bilemiyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…