- 11 Nisan 2010
- 1.950
- 2.414
- 658
Kızlar sezgi sadece kahve mi bakıyor tarotla destekliyor mu?
Ne ecemmiş yahu:)[/QUOT Ne oldu ki eceme:)
ne oldu ki eceme :)Ne ecemmiş yahu:)
ne oldu ki eceme :)
hımmm reklamcı çok ben tellwedeki ecem sandım:))Ya yeni üye olup izmirli ecemi övüyorlar sonra engelleniyorlar:) ne ecemmiş:)
valla bende ecemi görünce direkt ecem 23 sandım nolmus falan diyordum onu sanan tek ben değilmişimhımmm reklamcı çok ben tellwedeki ecem sandım:))
Bugün aynı şekilde yazacaktım topiğe çıkan fal haberi hiç yok umutlar tükendi diye sen yazdın canım...Binnaz abla yorumcuları burayı okuyorsa binnazdakilerin hiç biri falcı değil...umut taciri hepsi..50 tl kredim var baktıracak falcı yok...Topikte cansizlik var baslik kendi kendi imha edecek cikan fal o kadar azki a dan z ye su fal cikti diye hic birsey okumuyoruz .
Canim hele ki binnazabla tam soyguncu pembe tablocular sitesi orda yuzde 90 olumlu konustular eski sevgilim icin adam birak donmeyi nerdeyse baskasiyla evlencek durumda .Allaha sukur ben iyiyim baya duzeldim ama giden umuduma ve paralarima oldu ,evet o donemi atlattim belki ama umut etmesem belki bu kadar bile surmezdi.Bugün aynı şekilde yazacaktım topiğe çıkan fal haberi hiç yok umutlar tükendi diye sen yazdın canım...Binnaz abla yorumcuları burayı okuyorsa binnazdakilerin hiç biri falcı değil...umut taciri hepsi..50 tl kredim var baktıracak falcı yok...
Canim hele ki binnazabla tam soyguncu pembe tablocular sitesi orda yuzde 90 olumlu konustular eski sevgilim icin adam birak donmeyi nerdeyse baskasiyla evlencek durumda .Allaha sukur ben iyiyim baya duzeldim ama giden umuduma ve paralarima oldu ,evet o donemi atlattim belki ama umut etmesem belki bu kadar bile surmezdi.
Valla ben artik allaha biraktim eskisi kadarda dusunmuyorum daha oncede buna benzer bir durum yasadim.adam. gitti evlendi simdi deli gibi mutsuz .Allah veriyor hepsinin hakkettigini o yuzden iyi olanlar ciksin karsimiza.
bazen ümit etmek daha iyi geliyor insana, o yuzden fal baktırdıgın için kendine kızma, yani ben bu dönem mesela, ümit etmek istiyorum :)fallara dadanmasaydik hepimiz daha iyidik suan. umarim binnaz falcilari okuyordur bu forumu, ve diger fal baktiranlar.
bazen ümit etmek daha iyi geliyor insana, o yuzden fal baktırdıgın için kendine kızma,
bence göremiyorlar, bilemiyorlar..bak orasi dogru. psikologa giteseydim daha cok param giderdi, yine unutamazdik o kisileri. ve civi civiyo söküyor kizlar, hayatiniza baska bir kisi girmeden unutamiyorsunuz eskiyi, inanin buna.
fakat falcilarin süre verip insanlara tükenmislik sendromu yasatmalarina ne demeli? hic mi vicdan yok bu falcilarda acaba, din iman Allah korkusu? aslinda suclu biziz onlardan gelen sözlere inandigimiz icin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?