Binnaz Abla

Bence sorduğumuz sorudan hikaye yürütüyorlar bi senaryo kurup pembeye bağlıyorlar olayı....

:)) kızlar benim son baktırdığım iki fal olumsuz senaryolar, artık pembeden siyaha dönüyor benim durum galiba. Daha once olumlu konuşan Ecem23 bu sefer olumsuz bir sonuç öngördü. bir de serüven'e atmıştım, o da olumsuz konuşmuş. Serüven nasıl sizce bu arada?

Valla ben artik allaha biraktim eskisi kadarda dusunmuyorum daha oncede buna benzer bir durum yasadim.adam. gitti evlendi simdi deli gibi mutsuz .Allah veriyor hepsinin hakkettigini o yuzden iyi olanlar ciksin karsimiza.
Ya nerden ogrendin mutsuz oldugunu? Ben haberini alamam diye dusunuyorum da.merak ettm nasil sahit olduguna

okumakta fayda var

Kizlar sezgileri kuvvetli olan bir yorumcu var, Rana Yildiz.. Falalemde. Daha önce baktirmistim yorumu dinlerken tahmin ettigi bir detayin ciktigini gördüm, annemle cok tartisiriz, ismi de S harfi ile baslar, hanenden biriyle kan bagin olan biriyle tatsiz seyler duyacaksin bunlara aldiris etme demisti.. isminin icinde S harfi var demisti .. aynen dogru bu. sehir degisikligi demisti, belki staj icin sehir degistirecegim, belki ama. Haftaya belli olacak insAllah. Bu arada Gizem de 1.5 aylik vade vermisti iki hafta önce, yakinlarda biryerde calisacaksin dedi.. Eger bu staj isi gerceklesirse bazi yorumcular hakkinda fikrimi degistirecegim.. Karaca Duran da buna dair ipuclari vermisti, bu staj ile ilgili.. Bundan bir yil önce, ama vadesini tutturamadi.

Son düzenleme:
Nesibenin fallarını dinledim üç kez atmisim 8er dakikalık fallar. Durup durup bunu net olarak gördüğüm için paylaşmak istedim. Çok net gördüm. Bir de baya pskiloji okuma ortada fal yok. Yazık parama üzüldüm .

S
enin sayfığın bu falcılar kopyala yapıştır yapıyor.bende 200 fal baktırdım acaba hangimiz doğru söylüyor.ayrıca farklı maillerle denedim unut ve cereni.üstelik binnazın en berbat falcıları.geçiniz

Kızlar burda reklam yapan kişileri ciddiye almayın.bakın ben Hümayı ilk deşifre eden kişiyim.ilkin birkaçkişi üzerime çullandı.şimdi geldikmi dediğime.fosss fallar.Hüma fanatikleri nerdesiniz.milletin günahına giren falcılar kadar sizlerde o günaha ortaksınız.benimde azbiraz tutan bir iki falım oldu ama tesadüf olduğuna adım gibi eminim.

Tellwe'de serüven'in dedikleri çıkan oldu mu?
Bana baya bi şey bilmişti durumla ilgili. Bi kaç şeyde saçmalamıştı son derece modern bi aile yapısına sahip çocuk için, akrabalardan biriyle evlendirmek istiyorlar bilmem ne demişti ki imkansız. Çocuk küçücük ailesinin aklında evlilik bile yoktur bir de akraba hiç yoktur. Ama çok spesifik bi konuyu bilip, bi öngörüde bulunmuştu. Dediğinin tersi oldu. Onun dışında duruma olumsuz demişti. Dediği şekilde olmasa da durum olumsuz gibi duruyor.

yok kuzum ben ilk kez baktiriyorum Selenaya hani yorumlarda okuyorum herkes cok olumsuz yorum yapiyor selena diyorlar ma aksine benim olumsuz bi durumum icin cok olumlu yorum yapti bu yuzden sordum

yok kuzum ben ilk kez baktiriyorum Selenaya hani yorumlarda okuyorum herkes cok olumsuz yorum yapiyor selena diyorlar ma aksine benim olumsuz bi durumum icin cok olumlu yorum yapti bu yuzden sordum
Ben selenayı çok severim herkes biliyodur artık bunu. Bana çok çıkmıştır falları hem de ucundan kıyısından da değil. Eskiden bana bir fal bakardı. Üç beş ay sonra bi okurdum, yaşamadığım cümle yok falda. Ama bana da son bir yıldır, olumlu dediği bir durum, inatla olumsuza gidiyor. O iyi olacak dedikçe, kötü Şeyler oluyor. He şöyle, olacak kötü şeyleri de bilmiş, ama bahsettiği iyi şeyler asla gerçekleşmiyor. Yani olmuyor kısacası.

Yillar onceki ciktigim bu kisi bana yazdi mesaj atti naber nasilsin diye ,bende agzinin payini verip yolladim.

Evlenmedinmi diye sormustu sorunlu ,sonra da demiski evlilik zor ilk zamanlar iyide sonra sikintilar oluyor ,bende lafi caktim nedenki insan sectigiyle evleniyor isteyerek evlendine getirdim,goruselim dedi sert bir dille reddettim ama mutlu oldum o kisiyle evlenmedigime cunku gozu disarda ve zayif kisilikliymis.Umarim son ayrildigiminda burnu aynen boyle surtulur ama allaha inanirim can yakanda hesabini oduyor illaki.

siz mailden mi baktirirdiniz yoksa siteden mi,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…