bence göremiyorlar, bilemiyorlar..
Bence sorduğumuz sorudan hikaye yürütüyorlar bi senaryo kurup pembeye bağlıyorlar olayı....Canim hele ki binnazabla tam soyguncu pembe tablocular sitesi orda yuzde 90 olumlu konustular eski sevgilim icin adam birak donmeyi nerdeyse baskasiyla evlencek durumda .Allaha sukur ben iyiyim baya duzeldim ama giden umuduma ve paralarima oldu ,evet o donemi atlattim belki ama umut etmesem belki bu kadar bile surmezdi.
Ya nerden ogrendin mutsuz oldugunu? Ben haberini alamam diye dusunuyorum da.merak ettm nasil sahit oldugunaValla ben artik allaha biraktim eskisi kadarda dusunmuyorum daha oncede buna benzer bir durum yasadim.adam. gitti evlendi simdi deli gibi mutsuz .Allah veriyor hepsinin hakkettigini o yuzden iyi olanlar ciksin karsimiza.
Selam canım sende de işe yarar mı bilmiyorum ama sanıyorum ilişki bittikten sonra en büyük hata ısrar edip şans istemek. Zaten o esnada adamın aklında hep olumsuz şeyler olduğu için fikri iyice sabit hale geliyor sonu engellemeye kadar gitmiş. Erkekleri geri getirmek için sanıyorum ilk adım üstüne gitmemek.. Yani ayrılığa karar vermiş bi adama mantıklı konuşup özür dileyip geri kazanmak imkansıza yakın. Çünkü erkek giderken içindeki çekim azalmış veya bitmiş oluyo, hala sevse bile bunu göremiyor. Kendini sakin şekilde ifade ettikten sonra onu anladığını söyleyip ayrılığın doğru karar olduğunu, böyle düşündüğünü söyleyip kibarca uzaklaşmak en doğrusu olabilir. İlişki ve hataları tartışmaya gerek yok, bu sadece daha fazla defans yapmasına sebep olacak. Beklemediği şekilde davranıp onu anladığını, iki tarafın da hataları olduğunu, güzel şeyler yaşandığını bunun için teşekkür ettiğini ama ayrılığın en doğru şey olduğunu söylemen defansını kaldıracak ve rahatlayacaktır. Bundan sonra en az 30 gün hiç ses vermemen lazım. Hiç bir yerde.. İdeal 60 gün. Bu sürede o da gevşeyip kötü anıları unutmuş olur. Arada gördüğün biriyse arkadaşça selam verip yoluna devam etmek en iiyisi. Ama artık hayatında öylesine tanıdığın ve çok takılmadığın biri olduğu hissini vermek lazım. Hiç görmediğin biriyse bu 60 gün sonra yaşadığınız güzel bir şey aklına gelmiş gibi veya keyifli bi olay yaşarken onunla yaşadığın güzel bi olay aklına gelmiş gibi mesaj atabilirsin. Bu durumda yeniden ve keyifli şekilde üstüne düşmeden mesajlaşmak sana çekim duymasını sağlayabilir. Çok taktik var böyle. Ama ilişki bitince taktiksel davranmak lazım maalesef. Duygularımıza kapılıp yalvarınca adamın döneceği varsa da dönmüyor. Erkekleri döndürmek istiyorsanız mantığına değil ruh haline hitap edin diyorlar. Defans gösteriyorsa ayrılığı kabul edip kibarca yolunuza gidin. Aslında erkeklerin beklediği peşinden koşup şans istemeniz, kabul etmese de egosu şişecek. Bunu ellerinden alın, aslında ok bence de ayrılmamız doğrusu demeniz erkek psikolojisinde onun sizi terketmesini sizin onu terketmesine çevirmek demek. O an rahatlasa da hoşuna gitmicek bu. Sonra sessiz kalırsanız zamanla öfkesi azalacak ve güzel anıları hatırlamaya başlayacak. Bu noktada iletişim kurduğunuzda ve doğru bi şekilde zorlamadan ve keyifli yaptığınızda tekrar düzgün bişi olasılığı olabilir. İlişkilerin bitişi çok büyük oranda geri çevrilebilir ama duygularla hareket etmek o an kendimize yaptığımız en büyük kötülük. Bol şans umarım bu olur, olmasa da onu unutturcak süper biri gelsin sana:)
Bu canım gerçek selena daha önce olumlu dediği bir şeye mi olumsuz dedi anlamadımkizlar MEDYUMSELENA@HOTMAIL.COM seleanin gercek maili mi??? ben baktirdim ama olumsuz durumumla ilgili cok olumlu konustu gercek selena mi bu yoksa degil mi daha once mailden baktiran veya bilgisi olan varmi?
enin sayfığın bu falcılar kopyala yapıştır yapıyor.bende 200 fal baktırdım acaba hangimiz doğru söylüyor.ayrıca farklı maillerle denedim unut ve cereni.üstelik binnazın en berbat falcıları.geçinizBnim son donemde beğendiğim kismen tarihlerle çıkan kisiler ceren esemem, umut isik, peri sel, sedef çelik, natali derinsu, tarotta destona eren. 30dan fazla fal baktirmisim. Sadece bunların bu ay icin soyledikleri sey cikti ama sonraki zamanlar icin hayatimla ilgili farkli yollar cizdi. Hangisi tutar onda bilemiyorum. Denemek isterseniz yakin gelecekte çıkanlar bunlar
Bana baya bi şey bilmişti durumla ilgili. Bi kaç şeyde saçmalamıştı son derece modern bi aile yapısına sahip çocuk için, akrabalardan biriyle evlendirmek istiyorlar bilmem ne demişti ki imkansız. Çocuk küçücük ailesinin aklında evlilik bile yoktur bir de akraba hiç yoktur. Ama çok spesifik bi konuyu bilip, bi öngörüde bulunmuştu. Dediğinin tersi oldu. Onun dışında duruma olumsuz demişti. Dediği şekilde olmasa da durum olumsuz gibi duruyor.Tellwe'de serüven'in dedikleri çıkan oldu mu?
Ben selenayı çok severim herkes biliyodur artık bunu. Bana çok çıkmıştır falları hem de ucundan kıyısından da değil. Eskiden bana bir fal bakardı. Üç beş ay sonra bi okurdum, yaşamadığım cümle yok falda. Ama bana da son bir yıldır, olumlu dediği bir durum, inatla olumsuza gidiyor. O iyi olacak dedikçe, kötü Şeyler oluyor. He şöyle, olacak kötü şeyleri de bilmiş, ama bahsettiği iyi şeyler asla gerçekleşmiyor. Yani olmuyor kısacası.yok kuzum ben ilk kez baktiriyorum Selenaya hani yorumlarda okuyorum herkes cok olumsuz yorum yapiyor selena diyorlar ma aksine benim olumsuz bi durumum icin cok olumlu yorum yapti bu yuzden sordum
Ya nerden ogrendin mutsuz oldugunu? Ben haberini alamam diye dusunuyorum da.merak ettm nasil sahit olduguna
Yillar onceki ciktigim bu kisi bana yazdi mesaj atti naber nasilsin diye ,bende agzinin payini verip yolladim.
Yillar onceki ciktigim bu kisi bana yazdi mesaj atti naber nasilsin diye ,bende agzinin payini verip yolladim.
siz mailden mi baktirirdiniz yoksa siteden mi,Ben selenayı çok severim herkes biliyodur artık bunu. Bana çok çıkmıştır falları hem de ucundan kıyısından da değil. Eskiden bana bir fal bakardı. Üç beş ay sonra bi okurdum, yaşamadığım cümle yok falda. Ama bana da son bir yıldır, olumlu dediği bir durum, inatla olumsuza gidiyor. O iyi olacak dedikçe, kötü Şeyler oluyor. He şöyle, olacak kötü şeyleri de bilmiş, ama bahsettiği iyi şeyler asla gerçekleşmiyor. Yani olmuyor kısacası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?