Siteden baktırdım çıkan bütün fallarına, çıkmayan falların ilkini de siteden baktırdım. Sonra maile geçtim ama aynı selena olduğunu düşünüyorum beni hatırlıyor. Ayrıca mailden ulaşamayınca tellweden yazıyorum mailinize bakarmısınız diye, dönüş yapıyorsiz mailden mi baktirirdiniz yoksa siteden mi,
bide selena galiba daha cok gelecege yonelik konusuyor degil mi?? bende oyle yapti mesela daha cok gelecege iliskin konustu iste boyle boyle olacak diyeSiteden baktırdım çıkan bütün fallarına, çıkmayan falların ilkini de siteden baktırdım. Sonra maile geçtim ama aynı selena olduğunu düşünüyorum beni hatırlıyor. Ayrıca mailden ulaşamayınca tellweden yazıyorum mailinize bakarmısınız diye, dönüş yapıyor
Aynen öylebide selena galiba daha cok gelecege yonelik konusuyor degil mi?? bende oyle yapti mesela daha cok gelecege iliskin konustu iste boyle boyle olacak diye
Canim peki hayatna böyle böyle bi insan girecek deyip de gercekten ciktigi oldu mu selenanın??bide mevcut durumda yanildigi oldu mu hic?bi arkadasim var o gelecegi degil de mevcut duruma baktirmak istiyor sadece karsı tarafın hayati fln dogru baka bilirmi sence selena??Aynen öyle
Mailden mi bakti?Selema bana anda bile çıkmadı.
Hangimiz dogru soyluyor bence cok yanlis bi tabir. Senin begendigin bende tutmaz benim begendigim sende tutmaz. Burda kendi deneyimlerinizi paylasiyoruz. Begenmeyebilirsin ama ben bu konuda neden yalan soyleyim?? Burda cok iyi diye yazilan kisiler de bana hic tutturmadi cikmadi. Bu yazdıklarımın bana verdigi tarihlerde soyledikleri seyi yasadim isle ilgili ancak kariyerimde gelecekle ilgili söyledikleri farkli ilerliyor hangisi daha iyi suan bilemem 30 kadar falci denedim ama patlamayan ve dedigi seyi suan icin yasadiklarim bunlar.S
enin sayfığın bu falcılar kopyala yapıştır yapıyor.bende 200 fal baktırdım acaba hangimiz doğru söylüyor.ayrıca farklı maillerle denedim unut ve cereni.üstelik binnazın en berbat falcıları.geçiniz
Kızlar burda reklam yapan kişileri ciddiye almayın.bakın ben Hümayı ilk deşifre eden kişiyim.ilkin birkaçkişi üzerime çullandı.şimdi geldikmi dediğime.fosss fallar.Hüma fanatikleri nerdesiniz.milletin günahına giren falcılar kadar sizlerde o günaha ortaksınız.benimde azbiraz tutan bir iki falım oldu ama tesadüf olduğuna adım gibi eminim.
Yani şimdi bak ben çıktı diyeceğim, aşağıda bir arkadaş anda bile çıkmadı demiş. Çok kişisel bir şey bu. Şöyle düşün, biz bile bazen bazı insanları sevemiyoruz, karşısında kilitleniyoruz aynı ortamda durmak istemiyoruz vs. Önceden hep iyi falcı dediğin herkese bilir diyordum ama kesinlikle enerji meselesi, kadın kendine yakın hissetmez, görü almaz, ya o an içinden bile gelmez, saçmalar. Olası şeyler bunlar. Ama kendi adıma, bana selena şuan uğruna fal baktırdığım adamı, üç yıl önce bildi ve o zamanlar tellwedeydi mailden bakmıyordu. Anlık olarak da şöyle diyim, sınıf arkadaşıyız biz. Selenaya fal attığımda bir hafta sonra sınavımız vardı. Benimki de biraz inektir. Önünde kağıtlar var sürekli bir şeylere çalışıyor demişti bana. Yani bu anı bilmenin ötesi bi şey. Bu anı görmek resmen. Yok bunalmış içi sıkılmış seni özlemiş bilmem ne bunlar an değil bence saçma saçma boş boş sözler. Bu bana söylediği direk o anı bilmek. Ama dediğim gibi, olacak dediği şey inatla olmuyor.Canim peki hayatna böyle böyle bi insan girecek deyip de gercekten ciktigi oldu mu selenanın??bide mevcut durumda yanildigi oldu mu hic?bi arkadasim var o gelecegi degil de mevcut duruma baktirmak istiyor sadece karsı tarafın hayati fln dogru baka bilirmi sence selena??
Hangimiz dogru soyluyor bence cok yanlis bi tabir. Senin begendigin bende tutmaz benim begendigim sende tutmaz. Burda kendi deneyimlerinizi paylasiyoruz. Begenmeyebilirsin ama ben bu konuda neden yalan soyleyim?? Burda cok iyi diye yazilan kisiler de bana hic tutturmadi cikmadi. Bu yazdıklarımın bana verdigi tarihlerde soyledikleri seyi yasadim isle ilgili ancak kariyerimde gelecekle ilgili söyledikleri farkli ilerliyor hangisi daha iyi suan bilemem 30 kadar falci denedim ama patlamayan ve dedigi seyi suan icin yasadiklarim bunlar.
Ay gerçekten ne demek hangimiz doğru söylüyor ya. Hasta mıyız biz de gelip çıkan falcıyı yerelim, çıkmayanı övüp çıktı diyelim. Olanı söylüyoruz işte ya.Hangimiz dogru soyluyor bence cok yanlis bi tabir. Senin begendigin bende tutmaz benim begendigim sende tutmaz. Burda kendi deneyimlerinizi paylasiyoruz. Begenmeyebilirsin ama ben bu konuda neden yalan soyleyim?? Burda cok iyi diye yazilan kisiler de bana hic tutturmadi cikmadi. Bu yazdıklarımın bana verdigi tarihlerde soyledikleri seyi yasadim isle ilgili ancak kariyerimde gelecekle ilgili söyledikleri farkli ilerliyor hangisi daha iyi suan bilemem 30 kadar falci denedim ama patlamayan ve dedigi seyi suan icin yasadiklarim bunlar.
Canim peki hayatna böyle böyle bi insan girecek deyip de gercekten ciktigi oldu mu selenanın??bide mevcut durumda yanildigi oldu mu hic?bi arkadasim var o gelecegi degil de mevcut duruma baktirmak istiyor sadece karsı tarafın hayati fln dogru baka bilirmi sence selena??
Bence bir daha atma kuzum ya. Resmen tutmamış yani. Göz rengi bilmekte ne var zaten ya dört tane göz rengi var alt tarafı. Geçmişi de bilse ne olacak, zaten biz ne yaşadığımızı biliyoruz.spring ben selenaya ilk falimi 2015te atmisim bi ates burcu soyledi gelecekte olacak diye olmadi. Simdi toprak soyledi birkac ay oluyor vade vermedi zaten. Gecmiste calismissin calisiyorken paran varken soyleymis boyleymis dedi, oyle bir surecim olmadi.
Magaza ortami dedi oyle bir calisma durumum olmadi.
Gozlerimin rengini bildi( ),
gecmisten br kisinin bana ulasmaya calistigini bildi (gecmisten . nokta)
Bir kizla yapacagim tartismayi bildi (gelecekte tek- vade vermedi 4 ayda cikti)
5 6 ay once olmus bir olayi ise gelecekte olacakmis gibi anlatti soyleyince -bazen gecmisle gelecegi karistiriyorum- dedi. Nitekim olay tekrarlanmadi
Tellwe selena analizimde boyle iste.
BencedeBence bir daha atma kuzum ya. Resmen tutmamış yani. Göz rengi bilmekte ne var zaten ya dört tane göz rengi var alt tarafı. Geçmişi de bilse ne olacak, zaten biz ne yaşadığımızı biliyoruz.
Ben çoook bekledim son falının çıkmasını. Ben de hala seviyorum ama şuan yazmaya bile elim gitmese de, ben de patladı sayıyorum artık. Ne yapalım ya karşımızdaki de insan. Zaten her anımı bilecek olsa atacağım adıma bile falla karar verirdim. Çok da anlam yüklememek lazım. Yine de eski bildiklerinin hatrına benim için farklı ne yapayım. Başkası bilsin onu da seveyim yani canıma minnet.9
Bencedeustelik 4 tane atmisim sans zorlar gibi selenaya antipatim yok yinede. Oyle kasıntı degil iddiası yok
aslında beklemek sureci uzatiyor demisti bi falci. cok fazla enerji yuklemesi yapmamak gerekiyormus. Hea ama soyle bi durum var ben fallari baktirir ve beklemem ve lakin cikmazBen çoook bekledim son falının çıkmasını. Ben de hala seviyorum ama şuan yazmaya bile elim gitmese de, ben de patladı sayıyorum artık. Ne yapalım ya karşımızdaki de insan. Zaten her anımı bilecek olsa atacağım adıma bile falla karar verirdim. Çok da anlam yüklememek lazım. Yine de eski bildiklerinin hatrına benim için farklı ne yapayım. Başkası bilsin onu da seveyim yani canıma minnet.
Gerçekten artık hiiiç beklentim yok yaaslında beklemek sureci uzatiyor demisti bi falci. cok fazla enerji yuklemesi yapmamak gerekiyormus. Hea ama soyle bi durum var ben fallari baktirir ve beklemem ve lakin cikmazyani enerji isleri bana hic sökmüyor
selenaya 1 kere baktırdım o da çıkmadı, enerjimiz tutmadığı için bir daha da gitmem. ama baktığı falı "ben böyle gördüm diye olacak diye bir şey yok tabi ki, hiç moralini bozma, içindeki umudu öldürme" diye bitirdiği için sempati besliyorum ona biraz :) aşırı iddialı falcılardan gına geldi çünkü.Ben çoook bekledim son falının çıkmasını. Ben de hala seviyorum ama şuan yazmaya bile elim gitmese de, ben de patladı sayıyorum artık. Ne yapalım ya karşımızdaki de insan. Zaten her anımı bilecek olsa atacağım adıma bile falla karar verirdim. Çok da anlam yüklememek lazım. Yine de eski bildiklerinin hatrına benim için farklı ne yapayım. Başkası bilsin onu da seveyim yani canıma minnet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?