Canım benim biz seninle biraz muhabbet etmiştik ama o zaman ayrıydın erkek arkadaşınla. Sanırım falından çok kısa süre sonra da barıştın. Gerçekten hangi falcı bildi hangi falcı bilmedi umrumda değil, sonuç istediğimiz gibi olsun da. Mutlu olalım yeter. Ama bu sözüm kesinlikle senin durumundan bağımsız beni lütfen yanlış anlama. Ama selenanın sonuç odaklı bi fal bakım tarzı var. Misal, bana bununla asla olmaz dediği adam geçen sene ayda bir arıyordu beni, belki istesem barışırdım, ama yine olmazdı. Olmadı. Yani aralardaki sorunları ya da barışmaları eğer bir sonuç ya da süreklilik yoksa es geçen bi insan selena. Belki yaşından ötürü bilmiyorum. Ama benim aşırı moralimi bozan şeyler ona çözülebilecek basit şeyler gibi gelebildiği gibi, beni çok mutlu eden havalara uçuran şeyler de aşırı basit ve geçici geliyor bazen.selenaya 1 kere baktırdım o da çıkmadı, enerjimiz tutmadığı için bir daha da gitmem. ama baktığı falı "ben böyle gördüm diye olacak diye bir şey yok tabi ki, hiç moralini bozma, içindeki umudu öldürme" diye bitirdiği için sempati besliyorum ona biraz :) aşırı iddialı falcılardan gına geldi çünkü.
Allah isyan gibi algılamasın ama inan etmediğim dua kalmadı. Bi döngü oldu bende de artık. falı bırak dua et olmasın hayırlısı değilmiş de fala koş bunal tekrar dua et yine olmasın yine fala böyle böyle uzar gider yaniben artik hic birsey bilmek istemiyorum cok sükür. ne olacaksa olsun. hayirlisi olsun. skntili anlarimda dualara sariliyorum. kafam böyle daha rahat.
bana tekrar bir karşılaşma olacağını ama ilişkiye tekrardan başlama gibi bir durumun yaşanmayacağını, büyük ihtimalle karşılaşmanın karşılaşma olarak kalacağını ve bir görüşmeye dönmeyeceğini, adım atmayacağını söylemişti. biz ertesi gün tekrar başladık ama uzun süreli olmadı 1,5 ay sürdü, hadi bu yüzden bu barışma faslını es geçti sonuç odaklı baktı ve olmayacağımızı bildi diyelim ama an ile ilgili yazdığı şeyler de doğru değilmiş ki. yoksa sadece olumsuz konuştu diye demiyorumCanım benim biz seninle biraz muhabbet etmiştik ama o zaman ayrıydın erkek arkadaşınla. Sanırım falından çok kısa süre sonra da barıştın. Gerçekten hangi falcı bildi hangi falcı bilmedi umrumda değil, sonuç istediğimiz gibi olsun da. Mutlu olalım yeter. Ama bu sözüm kesinlikle senin durumundan bağımsız beni lütfen yanlış anlama. Ama selenanın sonuç odaklı bi fal bakım tarzı var. Misal, bana bununla asla olmaz dediği adam geçen sene ayda bir arıyordu beni, belki istesem barışırdım, ama yine olmazdı. Olmadı. Yani aralardaki sorunları ya da barışmaları eğer bir sonuç ya da süreklilik yoksa es geçen bi insan selena. Belki yaşından ötürü bilmiyorum. Ama benim aşırı moralimi bozan şeyler ona çözülebilecek basit şeyler gibi gelebildiği gibi, beni çok mutlu eden havalara uçuran şeyler de aşırı basit ve geçici geliyor bazen.
Amaan bana olcak dedi de ne oldu gördük işte hiç bi şey olduğu yok. Yani kafasına taş mı düşücek de çocuğun birden de beni sevmeye başlayacak bilmiyorum. Yani bende sonuç da patlayacak ama ben hala sonuç odaklı baktığını düşünüyorum. Yine de bu sana patlamadığı anlamına gelmiyo baya baya patlamışbana tekrar bir karşılaşma olacağını ama ilişkiye tekrardan başlama gibi bir durumun yaşanmayacağını, büyük ihtimalle karşılaşmanın karşılaşma olarak kalacağını ve bir görüşmeye dönmeyeceğini, adım atmayacağını söylemişti. biz ertesi gün tekrar başladık ama uzun süreli olmadı 1,5 ay sürdü, hadi bu yüzden bu barışma faslını es geçti sonuç odaklı baktı ve olmayacağımızı bildi diyelim ama an ile ilgili yazdığı şeyler de doğru değilmiş ki. yoksa sadece olumsuz konuştu diye demiyorum
sen çok daha tecrübelisin kuzu… benim selenaya ilk falımdı ve baktıralı daha 2 ay anca oldu. sen daha iyi bilirsin, sonuç odaklı diyorsan öyledirAmaan bana olcak dedi de ne oldu gördük işte hiç bi şey olduğu yok. Yani kafasına taş mı düşücek de çocuğun birden de beni sevmeye başlayacak bilmiyorum. Yani bende sonuç da patlayacak ama ben hala sonuç odaklı baktığını düşünüyorum. Yine de bu sana patlamadığı anlamına gelmiyo baya baya patlamış
Hepimiz kandırılmışız iyi mi...Eki Görüntüle 1955607 Binnaz a yaptıgım yorumcu olma başvurusu kabul edilmiş örnek fal yollamışlar böyle olmalı falınız. Gbsinden hümanın cümleleri hepsi inanamıyorum ....:/
Benim falımdaki cümleler cogu :/Hepimiz kandırılmışız iyi mi...
Çok ayıp ama ya insanlar inanıyo ümitleniyo. Vebaldir bu
Yani bende burda cikti iyi gibi yorumlara bakip kendi deneyimimi yasiyorum. Cikmayinca gelip neden yalan soyluyosun bende cikmadi deyim o zaman. Ne kadar dogru olur. Gercekten enerji meselesi ya da fal bakan kisinin o an ki durumu hic bir falci herkese % 100 tutturamiyor malesef oyle biri olsada hep ona fal atsak. Baktirdigimiz bir falciya 2.kez baktirdigimizda bile begenmeyebiliyoruz. 1. De tutturmusken 2. De hic bir sey tutturamayabiliyor. Bunu cok yasadim benAy gerçekten ne demek hangimiz doğru söylüyor ya. Hasta mıyız biz de gelip çıkan falcıyı yerelim, çıkmayanı övüp çıktı diyelim. Olanı söylüyoruz işte ya.
Eki Görüntüle 1955607 Binnaz a yaptıgım yorumcu olma başvurusu kabul edilmiş örnek fal yollamışlar böyle olmalı falınız. Gbsinden hümanın cümleleri hepsi inanamıyorum ....:/
Ben de falcı Olcam... Ipler onun elinde canım san kafas cok karsk. Maddi olarak. Sorunları var sana döncek cünkü tutku aranızda ve seni seviyocünkü her erkege uyan cümleler.. hatta gizem'in en son falinda da buna benzeyen cümleler vardi, neymis önce maddiyatiymis.. yalan hepsi yalan.. falalem gizem'in de foyasi cikti ortaya. haram olsun verdigim paralar
Eki Görüntüle 1955607 Binnaz a yaptıgım yorumcu olma başvurusu kabul edilmiş örnek fal yollamışlar böyle olmalı falınız. Gbsinden hümanın cümleleri hepsi inanamıyorum ....:/
Ben de falcı Olcam... Ipler onun elinde canım san kafas cok karsk. Maddi olarak. Sorunları var sana döncek cünkü tutku aranızda ve seni seviyo
Hüma'nın sana gönderdiği falı okudum zannettimelifkslan1
Aynen kesinlikle bir bitiş görülmüyorGörülmüyorsa bizim er kişiler nerede
bu örnek falı hüma mı hazırladı acaba… sitenin popüler yorumcusundan taze falcılara deneyim aktarması olarak :)Eki Görüntüle 1955607 Binnaz a yaptıgım yorumcu olma başvurusu kabul edilmiş örnek fal yollamışlar böyle olmalı falınız. Gbsinden hümanın cümleleri hepsi inanamıyorum ....:/
Tabiki onun falı. Cümleler aynıbu örnek falı hüma mı hazırladı acaba… sitenin popüler yorumcusundan taze falcılara deneyim aktarması olarak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?