Binnaz Abla

Yorumcumuza sisteme gireceği zamanı profilinde belirtmesi için gerekli bildirim yapılmıştır. Kendisini profilinden takip edebilirsiniz. Bize bilgi vermesi halinde sizinle paylaşılacaktır. İlginize teşekkür ederiz.

Fal sepetine Venüs amber i sordum yanıt bu geldi

copy paste'ci binnazabla hüma nin hakkinda ne sahane yorumlar yapmislar meger. hepsini kandiriyorsun hüma. Allah da seni kandirir merak etme.

Ben üyeliğimi sildim M munhani
Ama önceden gönderdiğim falları eğer örnek olarak başka yorumculara gönderdilerse (sadece hüma değil herhangi bir yorumcudan yazılı sesli aldıklarım) bütün hakkım haram zehir zıkkım olsun siteye
Çok sinirlendim şu an

ben de silmistim profilimi.. diger yandan da silmeseydim dedim, cünkü nekadar aptallik oldugunu daha iyi anlayacaktim fallari okudukca ben gercekten ama Sevval Erdal'in bana yaptigi bir yorumu Falkutusu'nda almistim kimbilir kac kisiye gitti o yorum

buarada ben Selma Aydin ve Umut Isik'in ayni kisi olduklarini düsünüyorum ve düsünüyordum, aklima gelmisken..

ben de mi yorumcu olsam, böyle oturdugumuz yerde ne güzel chat yapariz dertlesiriz tanimadigimiz kisiler ile ve paralari da atariz ceplere . kör saticinin kör alicisi olurmus zaten, biz de kördük napalim

ah tasdelenler o haram yolu ile aldiginiz paralar acaba size ne zaman patlaycak. ve bu arada promosyon fallarim para verdigim fallardan daha isabetli cikti nedense. özellikle falkutusu, faldiyari, ve derya abla promosyon fallar daha cok cikiyo. bazi cümleler kopyala yapistir olsa da bir iki cümle hep isabet etmistir. inanmayinca heralde.
ve faldiyari yorumlari, parali bakilan fallar, bana göre simdiye kadar baktirdigim en tutarli fallardi. artik biraktim ama gercekten gelecegi hissedebilen bir tip o. yüzde yüz yazdiklari cikmasada, yüzde yetmis cikiyo. herseyi bilecek de degil. fakat sanki bazen falcilar egolarina yenik düsüp abartabiliyorlar.

Son düzenleme:
Promosyon olarak play store da Faladdin diye fal uygulaması var kahve falı için niyetini seçiyorsun (genel, aşk vs.) tutarlı yorumlar var deneyin..

Selma aydını denemedim.Şevval erdaldan hiç yorum alamadım işin doğrusu.bir kere kahve gönderdim herhalde ilk yorumda bana ne diyeceğini bilemedi 4 saat geçti bir kahvenin yorumu gelmedi direkt falı iptal ettim
Hepimizin falları kaç kişiye gitti canım ah sorma
Bence yazılı fallarda paragraflar hazır sadece birkaç ekleme yapıyorlar.Atıyorum x kişisine gönderdiğinde sevdiğinin adında a,b,c harfi var diğer y kişisinde d,e,f var gibi
Ben sildim herşeyi.fala bakılınca mail geliyor ya mailleri de sildim

Keşke spiroyu yakalayıp kart bilgilerini alsaydım baktırdığım falların parası onun hesabına kesilirdi
Spiro derdi Allah Allah noluyor ya binnaz abla diye biri sürekli kartımdan çekiyor

Keşke spiroyu yakalayıp kart bilgilerini alsaydım baktırdığım falların parası onun hesabına kesilirdi
Spiro derdi Allah Allah noluyor ya binnaz abla diye biri sürekli kartımdan çekiyor

bence suclu spirolar degil bizleriz cünkü anlamak istemiyoruz gercekleri. erkekler aslinda genelde netdir. onlari kendimiz gibi bildigimiz icin, belki naz yaptiklarini saniyoruz, ama net erkek netdir gercekten netlerini gördüm ben hatta eski bir erkek ardasimdan bilirim, dürüst olan dürüst oluyo gercekten. kadin halinden ve egosu gururu olmayan erkek lazim bize, yani adam :) egosuz insan olmak lazim bide.

topiğin dayak adayı şamar oğlanı spiro
Şimdi spiro net değildi bir öyle bir böyle yanar döner gibi.Ben birgün netleşeceğine inandım.İşte o net zamanı kestirmek için fallara sardım .falın dediği hiçbirşey gelecek adına yaşanmadı
aynı dediğin gibi hem egosuz hem net erkek olsun artık

merhaba arkadaşlar ben binnaz abla sitesinde 1 aydır fal baktırmaya başladım. hemen falcı deneyimlerimi paylaşıyorum
natali derinsu: çok güzel şeyler söylemiş ama pembe tablo gibi geldi olumsuz hiç birşey yok biraz düşündürücü kemal devrim' de genel olarak olumluydu ama o da biraz pembe tablo gibi bilge özdoğru, okadar olumsuz konuştu ki çok kasvetli bir faldı asla baktırmam olumsuz konustuğu için değil ama tarzını sevmedim sanırım. tam bunalıma girmelik ceren esemen, tarot çok kötü kartların yorumunu okudu resmen, uğramayın aybüke can, fal fiyatı ucuz olmasına rağmen tutarlı ve net şeyler söyledi en azından lafı dolandırmadı efsun aksoy, sanırım en çok ondan memnun kaldım. fal çok kısaydı ama çok net ve tutarlıydı. pembe tabloya bağlamadı lafı da dolandırmadı. şimdilik bukadar.

Eki Görüntüle 1955607 Binnaz a yaptıgım yorumcu olma başvurusu kabul edilmiş örnek fal yollamışlar böyle olmalı falınız. Gbsinden hümanın cümleleri hepsi inanamıyorum ....:/
Hümanın bana yolladığı tüm fallar bunun kopyası.şok şok şok.ki 21-22 fal atmış biri olarak bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.Ben bugece kendimi taşlaramı vursam çölleremi bilemedim.nasıl bir saflık yapmışım Allahım.hani Hümanın ipliğini pazara çıkarmıştım ama bukadar uzun değildi.

Canım ne alemdesin ya özledik

hahaha süper. bana yazilan cümleler. ay nerden bildin kafasi bizimkisi. bence biz burada bize yapilan fallardan alinti yaparak foyalarini ortaya cikaralim. bu cümleler bana da yazildi kismen.. biz de salak gibi inandik iste
Aslında ben biraz fazlaca dile getirdim bir dönem.sırf ben yandım başkaları yanmasın diye ama işte Allah çıkarıyor foyalarını bir bir.İnanın kızlar tüm falcılar bunu yapıyor neredeyse.yazık günah paralarımıza,umutlarımıza.hergün birileri fos olan falları deşifre etse görün bakın yapabilirlermi birdaha bunu.onlar burayı okuyor.kendilerine belki bir ayar çekerler.ama biz burda falcıları övdükçe daha çok etimizden sütümüzden faydalanırlar.genelde burda yaptığım istatistiklerde övülen falcı yerilen falcıdan çok daha fazla.onları aslında farkında olmadan bizler besliyoruz.ben çok para kaptırdım ama birdaha aslaas.beş ay oldu fal baktırmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…