Daha zamanı var canım benimkinde bakalım gelişme olursa aktarıcamSezgin in Falimin çıkan oldu mu kızlar
ben de silmistim profilimi.. diger yandan da silmeseydim dedim, cünkü nekadar aptallik oldugunu daha iyi anlayacaktim fallari okudukcaben gercekten ama Sevval Erdal'in bana yaptigi bir yorumu Falkutusu'nda almistim kimbilir kac kisiye gitti o yorum
buarada ben Selma Aydin ve Umut Isik'in ayni kisi olduklarini düsünüyorum ve düsünüyordum, aklima gelmisken..
ben de silmistim profilimi.. diger yandan da silmeseydim dedim, cünkü nekadar aptallik oldugunu daha iyi anlayacaktim fallari okudukcaben gercekten ama Sevval Erdal'in bana yaptigi bir yorumu Falkutusu'nda almistim kimbilir kac kisiye gitti o yorum
buarada ben Selma Aydin ve Umut Isik'in ayni kisi olduklarini düsünüyorum ve düsünüyordum, aklima gelmisken..
Keşke spiroyu yakalayıp kart bilgilerini alsaydım baktırdığım falların parası onun hesabına kesilirdi
Spiro derdi Allah Allah noluyor ya binnaz abla diye biri sürekli kartımdan çekiyor
bence suclu spirolar degil bizleriz cünkü anlamak istemiyoruz gercekleri. erkekler aslinda genelde netdir. onlari kendimiz gibi bildigimiz icin, belki naz yaptiklarini saniyoruz, ama net erkek netdir gercekten netlerini gördüm ben hatta eski bir erkek ardasimdan bilirim, dürüst olan dürüst oluyo gercekten. kadin halinden ve egosu gururu olmayan erkek lazim bize, yani adam :) egosuz insan olmak lazim bide.
Hümanın bana yolladığı tüm fallar bunun kopyası.şok şok şok.ki 21-22 fal atmış biri olarak bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.Ben bugece kendimi taşlaramı vursam çölleremi bilemedim.nasıl bir saflık yapmışım Allahım.hani Hümanın ipliğini pazara çıkarmıştım ama bukadar uzun değildi.Eki Görüntüle 1955607 Binnaz a yaptıgım yorumcu olma başvurusu kabul edilmiş örnek fal yollamışlar böyle olmalı falınız. Gbsinden hümanın cümleleri hepsi inanamıyorum ....:/
Canım ne alemdesin ya özledikHümanın bana yolladığı tüm fallar bunun kopyası.şok şok şok.ki 21-22 fal atmış biri olarak bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.Ben bugece kendimi taşlaramı vursam çölleremi bilemedim.nasıl bir saflık yapmışım Allahım.hani Hümanın ipliğini pazara çıkarmıştım ama bukadar uzun değildi.
Canım ya bende sizi özledim.iyiyim çokşükür.yoğun birşekilde çalışıyorum geleceğim ve kariyerim için.herşey şeytan kulağına kurşun iyi gidiyor.busıralar ara ara giriyorum buraya bitanemCanım ne alemdesin ya özledik
Maşallah maşallah tü tü tüCanım ya bende sizi özledim.iyiyim çokşükür.yoğun birşekilde çalışıyorum geleceğim ve kariyerim için.herşey şeytan kulağına kurşun iyi gidiyor.busıralar ara ara giriyorum buraya bitanem
Alemsin canım ya.sen hiç merak etme ahirette o hesap kesilecekKeşke spiroyu yakalayıp kart bilgilerini alsaydım baktırdığım falların parası onun hesabına kesilirdi
Spiro derdi Allah Allah noluyor ya binnaz abla diye biri sürekli kartımdan çekiyor
Hadi ama balım sendende engüzelini duymak istiyorum.inşallah inşallah daha iyileriMaşallah maşallah tü tü tü
Aslında ben biraz fazlaca dile getirdim bir dönem.sırf ben yandım başkaları yanmasın diye ama işte Allah çıkarıyor foyalarını bir bir.İnanın kızlar tüm falcılar bunu yapıyor neredeyse.yazık günah paralarımıza,umutlarımıza.hergün birileri fos olan falları deşifre etse görün bakın yapabilirlermi birdaha bunu.onlar burayı okuyor.kendilerine belki bir ayar çekerler.ama biz burda falcıları övdükçe daha çok etimizden sütümüzden faydalanırlar.genelde burda yaptığım istatistiklerde övülen falcı yerilen falcıdan çok daha fazla.onları aslında farkında olmadan bizler besliyoruz.ben çok para kaptırdım ama birdaha aslaas.beş ay oldu fal baktırmıyorum.hahaha süper. bana yazilan cümleler. ay nerden bildin kafasi bizimkisi. bence biz burada bize yapilan fallardan alinti yaparak foyalarini ortaya cikaralim. bu cümleler bana da yazildi kismen.. biz de salak gibi inandik iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?