Binnaz Abla

Sakinkal bu yazıyı inanamadım 3 kere okudumbizim ve er kişilerin adı ve kartların adı değişerek herkese yollamış alçak hümaAllah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Taşlara çöllere gidersen bana da haber ver
Hepimiz aldandık buna Of

ben senin hüma ile ilgili yazdiklarini okuyorum.. bu hüma cekim yasasi gibi bi hatun ya, sürekli baktirasin diye ne diller dökmüs..tam bir psikopat.. bu kadin kesin hergün oturup satirlar yaziyor, ne yazabilirim fal baktiranlara diye, nasil para kazanbilirim diye. kesin tek gecim kaynagi bu fallardir. kesin yüklü bir yorum dosyasi vardir halihazirda mum'u sönsün bu kadinin ya.. haksizliga hic gelemiyorum bennnn

aaa??? bana da aynını demistii !

aaa??? bana da aynını demistii !

biriniz sikayet etsin binnaz yönetimine, ben etsem kanit isterler ki ben bikere fal baktirdim ona, alakasiz sacma sapan gelince bir daha baktirmadim. elinizde kanit var, lütfen sikayet edin.. saf naif insanlar yanmasin bu ückagitci yüzünden.. bu topikte belirtmekle birsey degismiyor.

Dayanamadim, hepimizin adina sikayet ettim Hüma'yi.. böyle dolandiricilik olamaz.
şu örnek fal olayı hakikaten çok fena. daha öncesinde de hüma konuşuldu, ben de aşağı yukarı konuşulanlara hak vermiştim ama yine de o kadar takmamıştım. örnek fal cidden iyi ifşa oldu. ben hesabımı silmiştim, şikayet edilebilenler etsinler tabi lakin site yönetimi çok umursar mı bilemiyorum. zannetmiyorum. burada konuşmalarımızın birçok insanı etkileyeceğini düşünüyorum ama. burayı sessizce takip eden çok insan var çünkü.

benim sezgiden tek falla soğumamın sebebi de kopyala yapıştır paragraflar kullanmasıydı… benzer cümleler tabi ki olabilir ama kişiye özgü fal bakmak bu kadar zor olmamalı.

sikayetim yönetime iletilmistir diye cevap geldi. böyle bir cümle de geldi: "Hüma Bal en çok beğenilen yorumcularımızdan birisidir. Böyle birşeyin mümkün olması pek mümkün olmamakla birlikte, görüşleriniz yönetimimize iletilecektir bilginize...".

artik incelesinler fallari..

Dayanamadim, hepimizin adina sikayet ettim Hüma'yi.. böyle dolandiricilik olamaz.
Bende şikayet edecem tüm bu alıntıları yaparak.haydin kızlar benim yazdıklarım ve sizin falların görüntülerini alıp binnaza yollayın.aynı cümleleri nasılsa kurmuş.

Bende şikayet edecem tüm bu alıntıları yaparak.haydin kızlar benim yazdıklarım ve sizin falların görüntülerini alıp binnaza yollayın.aynı cümleleri nasılsa kurmuş.

hüma bu mesajlari kesin okumus olmali, artik sesli fala gecmis kanit olmasin diye. artik paraglaflarini okuyup kayit alip gönderir herkese

Burda hümanın baktığı fallardan alıntı yapıp paylaşalım ve binnaza delillerle gidelim.başka yolu yok.bizim saf olmadığımızı bilsinler bitanem.

Hümadan alıntılar4:
Mezar sizdeki kopukluğu veriyor, evleneceğin adam ile şu an aktif bir iletişimin yok, siz bitmiş olarak çıktınız ama bu kartın ters gelmesi kalıcı keskin bitiş olmadığını, halen sizin yaşanması gereken ama yaşanamayan şeyler ile havada kalakaldığınızı gösteriyor. Hükümdar Saah karşılıklı sevgidir, bu erkek seni hakikatens evmiş değer vermiş, bir bağınız olmuş ama baltalanarak dış etkenler sebebi ile ters dönmek durumunda kalmışsınız..

ümit depolayip insanlari kendine cekiyo. cekim yasasi mübarek. edebiyat mezunu galiba

Hümadan alıntılar 5:
Aral verilen emeklerin olduğunu gösteriyor, hem zaman hem emek harcanmış, bazı karakteristik farklılıklarınız var esasında, yıldızlarınz barışık uyumunuz çekiminiz var ama karakter yönünden zıt düştüğünüz noktalar da bulunuyor, Süpürge ile gözükmüş, mesela o daha ben merkezli bir insanken sen daha yapıcı kalıyorsun yanında. Bakış açınıza dair farklılıklar olabiliyor bunlar o geldiğinde de devam edecek, gizli yönetici sen olarak belirdin idare etmesi yeri geldiğinde susup yeri geldiğinde konuşması gereken kişi sensin.. Ondan sana uymasını beklemek yerine senin ona uyman gerektiği konusunda uyarın var..

Derviş sabır ve soğukkanlılık kartıdır, seni elinden hiç bir şey gelemeyeceğini gösterir ki bunu ters savaş atı Kalif de yansıtmış, senin adım atma yön verme gücün yok. İpler tamamen onda, o kabuktan çıkarak sana bu adımı atacak ve ben çok yakın aldım 1 vade içerisinde yani 1 ila 4 hafta arasıdna sana atacağı üstü kapalı bir hamle var..

bu satirlari okurken bana inanilmaz agirlik cöküyor nedense

Hümadan alıntılar 6:
Sonuç kartın olan Ev senin önümüzdeki güneş aylarına kadar yani 6. aya kadar evlenme yoluna girecek olduğunu vermiş. Çatı birleştirme hane kurma ve bu yoldaki dileğin gerçekleşecek olmasıdır. Peki bu kişi kim diye sorduğumda kesinlikle yeni bir tanışma tokalaşma almıyorum, senin geçmişte bir ilişki yaşadığın, sevdiğin sevildiğin bir beraberlik yeniden küllerden doğacak olarak gözükmüş..

Diye yazmış.fal bu çıkar çıkmaz bunu tartışmıyoruz.fakat malesef birçoğumuza gönderdiği fallar hemen hemen aynıymış.falları paylaştıkça bunu anlıyoruz.bence bundan sonra burada bir yorumcu hakkında iyi kötü yorum yapmanız babında birkaç cümle paylaşabilirseniz belkim ozaman yorumcunun özenlimi özensizmi fal baktığını daha iyi anlar paracıklarınızı umutlarınızı çöpe atmamış olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…