- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Hümanın bana yolladığı tüm fallar bunun kopyası.şok şok şok.ki 21-22 fal atmış biri olarak bunu çok rahatlıkla söyleyebilirim.Ben bugece kendimi taşlaramı vursam çölleremi bilemedim.nasıl bir saflık yapmışım Allahım.hani Hümanın ipliğini pazara çıkarmıştım ama bukadar uzun değildi.
Alemsin canım ya.sen hiç merak etme ahirette o hesap kesilecek
Hümadan alıntılar 2:
Ben bu özel durumun sebebi ile sana normalden de detaylı bir inceleme gerçekleştirdim, kendi destelerim ile hem imparator hem de ilişki açılımı yaptım, senin seçimlerine de baktım ve gayet net sonuçlar elde ettim, sana da iyi kötü ne görüyor isem aktaracağımdan emin olabilirsin..
Ya öyle bir şey ki, sen her ne kadar bitti desen de, siz aktif cephe içeriisndesiniz, ve daha yaşayacağınız bir sürü olay var kapıda bekleyen. Asla bitik gözükmüyorsunuz bana onu diyim. Olayın senin beklemen veya beklememen ile hiç ilgisi yok çünkü hakimiyet sende değil, ipler karşı tarafta olduğu için sen beklemeyi seçsen de seçmesen de ondan alacağın adımlar var.
aaa??? bana da aynını demistii !Hümadan alıntılar 2:
Ben bu özel durumun sebebi ile sana normalden de detaylı bir inceleme gerçekleştirdim, kendi destelerim ile hem imparator hem de ilişki açılımı yaptım, senin seçimlerine de baktım ve gayet net sonuçlar elde ettim, sana da iyi kötü ne görüyor isem aktaracağımdan emin olabilirsin..
Ya öyle bir şey ki, sen her ne kadar bitti desen de, siz aktif cephe içeriisndesiniz, ve daha yaşayacağınız bir sürü olay var kapıda bekleyen. Asla bitik gözükmüyorsunuz bana onu diyim. Olayın senin beklemen veya beklememen ile hiç ilgisi yok çünkü hakimiyet sende değil, ipler karşı tarafta olduğu için sen beklemeyi seçsen de seçmesen de ondan alacağın adımlar var.
aaa??? bana da aynını demistii !
şu örnek fal olayı hakikaten çok fena. daha öncesinde de hüma konuşuldu, ben de aşağı yukarı konuşulanlara hak vermiştim ama yine de o kadar takmamıştım. örnek fal cidden iyi ifşa oldu. ben hesabımı silmiştim, şikayet edilebilenler etsinler tabi lakin site yönetimi çok umursar mı bilemiyorum. zannetmiyorum. burada konuşmalarımızın birçok insanı etkileyeceğini düşünüyorum ama. burayı sessizce takip eden çok insan var çünkü.Dayanamadim, hepimizin adina sikayet ettim Hüma'yi.. böyle dolandiricilik olamaz.
şu örnek fal olayı hakikaten çok fena. daha öncesinde de hüma konuşuldu, ben de aşağı yukarı konuşulanlara hak vermiştim ama yine de o kadar takmamıştım. örnek fal cidden iyi ifşa oldu. ben hesabımı silmiştim, şikayet edilebilenler etsinler tabi lakin site yönetimi çok umursar mı bilemiyorum. zannetmiyorum. burada konuşmalarımızın birçok insanı etkileyeceğini düşünüyorum ama. burayı sessizce takip eden çok insan var çünkü.
benim sezgiden tek falla soğumamın sebebi de kopyala yapıştır paragraflar kullanmasıydı… benzer cümleler tabi ki olabilir ama kişiye özgü fal bakmak bu kadar zor olmamalı.
Bende şikayet edecem tüm bu alıntıları yaparak.haydin kızlar benim yazdıklarım ve sizin falların görüntülerini alıp binnaza yollayın.aynı cümleleri nasılsa kurmuş.Dayanamadim, hepimizin adina sikayet ettim Hüma'yi.. böyle dolandiricilik olamaz.
Bende şikayet edecem tüm bu alıntıları yaparak.haydin kızlar benim yazdıklarım ve sizin falların görüntülerini alıp binnaza yollayın.aynı cümleleri nasılsa kurmuş.
Burda hümanın baktığı fallardan alıntı yapıp paylaşalım ve binnaza delillerle gidelim.başka yolu yok.bizim saf olmadığımızı bilsinler bitanem.Sakinkal bu yazıyı inanamadım 3 kere okudum bizim ve er kişilerin adı ve kartların adı değişerek herkese yollamış alçak hüma Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın.
Taşlaraçöllere gidersen bana da haber ver
Hepimiz aldandık buna Of
Hümadan alıntılar4:
Mezar sizdeki kopukluğu veriyor, evleneceğin adam ile şu an aktif bir iletişimin yok, siz bitmiş olarak çıktınız ama bu kartın ters gelmesi kalıcı keskin bitiş olmadığını, halen sizin yaşanması gereken ama yaşanamayan şeyler ile havada kalakaldığınızı gösteriyor. Hükümdar Saah karşılıklı sevgidir, bu erkek seni hakikatens evmiş değer vermiş, bir bağınız olmuş ama baltalanarak dış etkenler sebebi ile ters dönmek durumunda kalmışsınız..
Hümadan alıntılar 5:
Aral verilen emeklerin olduğunu gösteriyor, hem zaman hem emek harcanmış, bazı karakteristik farklılıklarınız var esasında, yıldızlarınz barışık uyumunuz çekiminiz var ama karakter yönünden zıt düştüğünüz noktalar da bulunuyor, Süpürge ile gözükmüş, mesela o daha ben merkezli bir insanken sen daha yapıcı kalıyorsun yanında. Bakış açınıza dair farklılıklar olabiliyor bunlar o geldiğinde de devam edecek, gizli yönetici sen olarak belirdin idare etmesi yeri geldiğinde susup yeri geldiğinde konuşması gereken kişi sensin.. Ondan sana uymasını beklemek yerine senin ona uyman gerektiği konusunda uyarın var..
Derviş sabır ve soğukkanlılık kartıdır, seni elinden hiç bir şey gelemeyeceğini gösterir ki bunu ters savaş atı Kalif de yansıtmış, senin adım atma yön verme gücün yok. İpler tamamen onda, o kabuktan çıkarak sana bu adımı atacak ve ben çok yakın aldım 1 vade içerisinde yani 1 ila 4 hafta arasıdna sana atacağı üstü kapalı bir hamle var..
CNM :)Ahahahha teşekkürler bebeğim çok incesin
süpersiniz kizlar, sikayet edin hepiniz, yalancinin mumu yatsiya kadar yanar.. haksiz yere para kazanmasin bu sahis. belkide fal mafyasi vardir kimbilir hıcmı korkmöuyo allahtan alsında cıkan fallarıda var ok ama hani herkese aynı seyı nedne söluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?