yaw bu hoennir+ mertin aynı kişi olduğu ortaya çıkınca. hoennirada baktırmıştım. yorumları aynıydı bana. gerçekten iyi bir yorumcu. öpücüklerimi gönderiyorum burdan kendisine
Vourucasaniyede baktirdim oda digerleriyle ayni seyleri soyluyor hem is hem ask okucakmis mental anlamda hislerini ortaya koydu ve ilginc bir ayrintiyi bildi mutsuzlugumun sebeplerini bildi gercekten beni sasirtan bi fal sayilir
öyle hissettim ama arkada çıtırtılar şömine yanıyor mert anlatıyor ortam loş arada şarabından içiyor reiki sonra geleceğimi görüyorama gördüğü şarabın kafa yapmasıydı herhalde tutmadı söyledikleri
Ahaahhaa kopardınız beni akşam akşam,az değiliz vallaha ..Neydik biz tolin ?Evde kalmış bizi gidilerdik değilmi?
seviyom walla yakındır anasından babasından da isteticem. sonra sadece bana ninni söyliyecek kimseye değil
palamutçuğumsen nurbanu ile şehzade selimden mi etkilendir nedir
bak ya kızım prensese baglamyın benı ya reiki benım alla alla
prensestolin34
reiki benım falıma bakıcakmı?benden baska kızların falına bakmıyo dımı?misscherryblossom ve selınax la gorusmuyo ve onların falına bakmıyo dımı?misscheryyblossomla ımam nıkahı kıymıycak dımı benımlen kıyıcak?bla bla bla (yazarken bıle sıkıldım ya falcıların cevap verırkenkı halını dusunemıyorum
mertte ses tonuyla etkiliyor.rahatlatıyor. mayışıyorsun dinlerken amaaeen sal gitsin adamı beya yatayım dizine ben sen anlat diyorsunuz.mert anlatırken şömine falan yanıyor arkada sanki loş ışıklı biryerde anlatıyor
tarz önemli
bak ya kızım prensese baglamyın benı ya reiki benım alla alla
prensestolin34
reiki benım falıma bakıcakmı?benden baska kızların falına bakmıyo dımı?misscherryblossom ve selınax la gorusmuyo ve onların falına bakmıyo dımı?misscheryyblossomla ımam nıkahı kıymıycak dımı benımlen kıyıcak?bla bla bla (yazarken bıle sıkıldım ya falcıların cevap verırkenkı halını dusunemıyorum
sen prensessin anlaşıldı. hangimiz duyguyuz peki
varya fena gaza geldım melege bır ıkı gune mutlaka tarot atıcam bı sans daha vermekten bısey olmazPalamut um 18+ ya tasiyacaklar sohbet topigini senin yuzunden, bu ne boyle arkadas
Ben de dedim zaten, birimiz kafeslesek bu Merti omur boyu yetecek fal baktiririz ama bizde o kafa nerde, hanzolarin pesine dusmus gidiyoruz
Mert sesinin sicak tonuyla avliyor bizi bence de, bana hep olumlu konusup beni yiyor zaten.
Melek tatli sesiyle kazaniyor , zaten bence tarotu cok guzel yorumluyor.Nesibe'den cok daha iyi bence, hatta tarotta baktirdigim en iyi yorumcu diyebilirim.2. siraya tarotta Arnisa'yi koyarim, bence o bu topikte yeterince ilgi gormeyenlerden
Binnazabladaki Taygun da cok tatli bir insan zaten, Mertle paralel konusup gazi vermis....o ikisi yuzunden gidip herifle acikca konusmaya karar verdim.Bana dedigi tarih cikarsa bomba olacak.
Kahve falinda yeni birini denedim, begenirsem yazarim.
Bizde istemeye geliriz artık.Şu Reiki bi okusada bi gelip şurda yorum yazsa ya şunlara ne hoş olur.
aslında bu reikiyi en iyi ev arkadaşına sormak lazım. reikiyi nasıl bilirsin diye. bu arada sanki aylar geçmiş adama fal baktırmamışım gibi geliyor.
Hakikaten he banada öyle geldi şimdi.
yine tutamadım kendimi kredi yükledim.gaza gelip vourucasanye tekrar attım iade etti yeni baktım diye. daha gaza geleyim 50 krediye tamamlayım ruhaniye kabala falı atayım dedim tuttum kendimi20 ye tamamladım. şimdi ruhaninin tarotunu mu denesem 20 ye yoksa yenilerden 5er 5er 4 kişi mi seçsem
21 gün olmuş iyi tutmuşum kendimi dimi. bu arada rezzanlar, madam salular girmiş araya ama. neresi iyi :44:
21 gün olmuş iyi tutmuşum kendimi dimi. bu arada rezzanlar, madam salular girmiş araya ama. neresi iyi :44:
Evet ya Reiki'siz 21 gün kutluyorum arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?