Binnaz Abla

yaw bu hoennir+ mertin aynı kişi olduğu ortaya çıkınca. hoennirada baktırmıştım. yorumları aynıydı bana. gerçekten iyi bir yorumcu. öpücüklerimi gönderiyorum burdan kendisine

bak ya kızım prensese baglamyın benı ya reiki benım alla alla
prensestolin34
reiki benım falıma bakıcakmı?benden baska kızların falına bakmıyo dımı?misscherryblossom ve selınax la gorusmuyo ve onların falına bakmıyo dımı?misscheryyblossomla ımam nıkahı kıymıycak dımı benımlen kıyıcak?bla bla bla (yazarken bıle sıkıldım ya falcıların cevap verırkenkı halını dusunemıyorum

Vourucasaniyede baktirdim oda digerleriyle ayni seyleri soyluyor hem is hem ask okucakmis mental anlamda hislerini ortaya koydu ve ilginc bir ayrintiyi bildi mutsuzlugumun sebeplerini bildi gercekten beni sasirtan bi fal sayilir

ahah bu arada adam sessiz ve derinden gidiyor beğenenler git gide artıyor.madama dönmez inşallah gerçi benim açımdan madamdan iyiydi söylediği çıktı bunun en azından

palamutçuğum sen nurbanu ile şehzade selimden mi etkilendir nedir

seviyom walla yakındır anasından babasından da isteticem. sonra sadece bana ninni söyliyecek kimseye değil

Bizde istemeye geliriz artık.Şu Reiki bi okusada bi gelip şurda yorum yazsa ya şunlara ne hoş olur.

sen prensessin anlaşıldı. hangimiz duyguyuz peki

Palamut um 18+ ya tasiyacaklar sohbet topigini senin yuzunden, bu ne boyle arkadas

Ben de dedim zaten, birimiz kafeslesek bu Merti omur boyu yetecek fal baktiririz ama bizde o kafa nerde, hanzolarin pesine dusmus gidiyoruz
Mert sesinin sicak tonuyla avliyor bizi bence de, bana hep olumlu konusup beni yiyor zaten.

Melek tatli sesiyle kazaniyor , zaten bence tarotu cok guzel yorumluyor.Nesibe'den cok daha iyi bence, hatta tarotta baktirdigim en iyi yorumcu diyebilirim.2. siraya tarotta Arnisa'yi koyarim, bence o bu topikte yeterince ilgi gormeyenlerden

Binnazabladaki Taygun da cok tatli bir insan zaten, Mertle paralel konusup gazi vermis....o ikisi yuzunden gidip herifle acikca konusmaya karar verdim. Bana dedigi tarih cikarsa bomba olacak.

Kahve falinda yeni birini denedim, begenirsem yazarim.

Son düzenleme:

Zaten prensese fal bakan falcıların hepsi bir süre sonra uzakta görünüyor.

varya fena gaza geldım melege bır ıkı gune mutlaka tarot atıcam bı sans daha vermekten bısey olmaz

Bizde istemeye geliriz artık.Şu Reiki bi okusada bi gelip şurda yorum yazsa ya şunlara ne hoş olur.

aslında bu reikiyi en iyi ev arkadaşına sormak lazım. reikiyi nasıl bilirsin diye. bu arada sanki aylar geçmiş adama fal baktırmamışım gibi geliyor.

yine tutamadım kendimi kredi yükledim.gaza gelip vourucasanye tekrar attım iade etti yeni baktım diye. daha gaza geleyim 50 krediye tamamlayım ruhaniye kabala falı atayım dedim tuttum kendimi 20 ye tamamladım. şimdi ruhaninin tarotunu mu denesem 20 ye yoksa yenilerden 5er 5er 4 kişi mi seçsem

kız dur frenle kendini. gazman olup çıkacan şimdi.

kızlar vourucasaniyi ilk ben önermiştim yanılmıorsam deneyenler beğenenler olmuş çok sevindim.benim de maddiyatla ilgili söylediği şey çok kısa bi zamanda çıkıverdi.
şimdi size tesadufeen bulduğum ve çok beğendiğim yeni birini tavsiye edeyim.gaiptenhaber telwede.çok beğendim deneyebilirsiniz.ya da kredisi olan biri atsın beğenirse herkes hücüm eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…