kızlar şöylşe herseyi çat çat sölicek kim var böle acımadan çat çat
ama şimdi kartlardada ıyı cıkıyosa ayy ne bilim acaba gercekçimi bizmi gunah alıyoz ayyAllah korkusu olsa yapmaz zaten.. para bu, sonradan görme, paragöz insanlara hersey yaptirir. seytanin isi.
kimacikcasi var, bana zamaninda dogrulari söyleyenlere kizmistim.. olmaz dediler, ay yok olacak diyenler var dedim kendi kendime..
bizi bu falallara düşüren ınsalar emin olun biz yuva kurunca cekicek emin olun kızlar kızlar emin olunbay x hakkinda olmaz diyenler: falalemde rüya, kiraze, rezzan abla, binnazda elif isik - fakat önce pembe tablo cizdi, sonra mesaj kisminda bir geleceginiz olacagini maalesef sanmiyorum demisti.. bilge hatun da üstüne basa basa olumsuz dedi.. hakli da ciksalar haksiz da, sonucta kahin degiller, fakat o an hissettiklerini söylediler en azindan, pembe tablo cizmediler
o kartlari ben denedim, bugün ve yarin cekilen kartlar sürekli degisiyor. zaten tarot ugursuzmus onu da bu forum da okudum.ama şimdi kartlardada ıyı cıkıyosa ayy ne bilim acaba gercekçimi bizmi gunah alıyoz ayy
peki katina net cvp verirmio kartlari ben denedim, bugün ve yarin cekilen kartlar sürekli degisiyor. zaten tarot ugursuzmus onu da bu forum da okudum.
peki katina net cvp verirmi
hümanın kalp gözü açık gibi sankı bnm konsutugm cocugn annesıyle babasının ayrı oldugnu fn bildi işte bunalr de olunca neye ınansam bilemıyorumhayir canim.. net diye birsey yok :) o kartlar sadece arac, kalp gözü acik olan, o kartlar olmadan da yorum yapar
hümanın kalp gözü açık gibi sankı bnm konsutugm cocugn annesıyle babasının ayrı oldugnu fn bildi işte bunalr de olunca neye ınansam bilemıyorum
bay x hakkinda olmaz diyenler: falalemde rüya, kiraze, rezzan abla, binnazda elif isik - fakat önce pembe tablo cizdi, sonra mesaj kisminda bir geleceginiz olacagini maalesef sanmiyorum demisti.. bilge hatun da üstüne basa basa olumsuz dedi.. hakli da ciksalar haksiz da, sonucta kahin degiller, fakat o an hissettiklerini söylediler en azindan, pembe tablo cizmediler
komik olan, hala olacak diyen yorumcular var, karaca duman, deniz devrim, firuzeye sorsam yine olacak der
benim süphelendigim baska bir kisi daha var, sevval erdal. fakat elimde kanit yok. falkutusunda tipa tip ayni fali görünce, binnaza sikayet etmistim fakat ise yaramadi.. tabi para getiren bir yorumcu, kiymazlar :/ iste bazi az puanli yorumcular, onlar aslinda iyi yorumcular
Kuzu yaa konuyu geriden takip ettim biraz ama sevval iyi yorumcu aslında baya dürüst bi kadın bilemedim şimdi yaa benim baya guvenimi kazanmıstı eski falını okudugumda ama ben sesli ve yazısarak baktırmıstım
olabilir kuzum. belki de fazla fal alinca, kopyala yapistir'a sariyorlar.. bekletmemek adina. bana fazla pembe tablolar cizmisti, ve cok alakasiz seyler yazmisti.
Acıkcası suistimale cok acık bi platform kuzum somut kurallarla sınrlandıranıyosun da falı işte falcı ne kadar etik kaygılarına baglıysa o kadar guvenilir oluyot ama o da biyere kadar sadece benim guvenimi kazanmasının nedeni eski falıma bi sene sonra baktıgımda bu cocuktan uzak dur cok cok cok kötü bi cocuk nolur iyiliğin için falan demiş sallamamasım bile tabi velhasıl güzel kazık attı gittisonrası da dedigi gibi gelişmiş ama yüzde yüz iyi hizmet veren bi falcı yok maalesef
aman hepsi cinli insalar ne beklıyosnuz kı bızım yedıgımz kazıkları yeseler nolurlar acaba ordan ahkam kesmek kolay kım hangi hukumet hani hukumet kim!enerji meselesi de olabilir canim :) bana yazdigini baska sitede karsima cikinca ben süphelenmistim, olumlu ve cok kötüydü o fal
Canım ne alemdesin ya özledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?