Kuzum işin içine para girince kimseye güven olmaz 3 tane güzel fal bakar 3üne de kopyalar yapıstırır ohh al sana gunde 150 tl en azenerji meselesi de olabilir canim :) bana yazdigi fal baska sitede birebir karsima cikinca ben süphelenmistim, olumlu ve cok kötüydü o fal
Ya aynısını dedi birebir :)Hümadan alıntılar4:
Mezar sizdeki kopukluğu veriyor, evleneceğin adam ile şu an aktif bir iletişimin yok, siz bitmiş olarak çıktınız ama bu kartın ters gelmesi kalıcı keskin bitiş olmadığını, halen sizin yaşanması gereken ama yaşanamayan şeyler ile havada kalakaldığınızı gösteriyor. Hükümdar Saah karşılıklı sevgidir, bu erkek seni hakikatens evmiş değer vermiş, bir bağınız olmuş ama baltalanarak dış etkenler sebebi ile ters dönmek durumunda kalmışsınız..
hımm iz üstündeyımYa aynısını dedi birebir :)
Merve sende hüma mağdurumusunhımm iz üstündeyım
Sezgiye ne zaman baktırdınSezgi de mi kopyaci oysa ben daha yeni baktirmistum.
bıraz bırazMerve sende hüma mağdurumusun
sikayetim yönetime iletilmistir diye cevap geldi. böyle bir cümle de geldi: "Hüma Bal en çok beğenilen yorumcularımızdan birisidir. Böyle birşeyin mümkün olması pek mümkün olmamakla birlikte, görüşleriniz yönetimimize iletilecektir bilginize...".
artik incelesinler fallari..
Basirly denedin mibıraz bıraz
evet kötu soncularBasirly denedin mi
Asenat gene kayıplardaBinnaz falcılara gelirlerinin %30 unu veriyor.hüma Binnaz için güzel bir kapı ona laf söyletmezler
Ama böyle duygu tacirlerini Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın
Ayrıca ezbere fal dinlemeye ne mecburiyetim var bnm herkesin alıntısı neredeyse aynı
Sen kendi açılımında Elmas alyans bulsam ne olacak adam dönmedikten sonra
Kime attın begenmedın paylasırmısın merve??evet kötu soncular
canmı cemmı ele biri olumsuz konustu zaten bn bitmişim ölmüşüm..Kime attın begenmedın paylasırmısın merve??
Aurayı bi denecanmı cemmı ele biri olumsuz konustu zaten bn bitmişim ölmüşüm..
param yok kşk bnm yerıme atsanAurayı bi dene
param yok kşk bnm yerıme atsan
benim ve bir arkadaşın falında kopyala yapıştır paragraflar vardı, tesadüfen fark ettik. ama bizden başka böyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorumSezgi de mi kopyaci oysa ben daha yeni baktirmistum.
param olsada baktırmam knkı gerek yok degmez bes para etmez ınsalnalrhic bulasma.. paranin olmamasi bazen ise yariyo
He bende para babasıyımparam yok kşk bnm yerıme atsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?