basirlyde satın alma zaten her gün twitterda facebookta paylaşıp 1 kredi kazanıyoruz. 1 haftada 1 fal ediyorparam yok kşk bnm yerıme atsan
boşverın amannnn boşverın kızlar bn bıktım artık yıldım...basirlyde satın alma zaten her gün twitterda facebookta paylaşıp 1 kredi kazanıyoruz. 1 haftada 1 fal ediyor
kanka valla beş parasızım, fal atma fikrini aklımdan bile geçiremiyorum. para varsa bana da bir el atar mısınHe bende para babasıyım
Gitti tabi tüm paralar hümayaboşverın amannnn boşverın kızlar bn bıktım artık yıldım...
Hepinize fal atıcağıma hediye alır yollarımkanka valla beş parasızım, fal atma fikrini aklımdan bile geçiremiyorum. para varsa bana da bir el atar mısın
Tek sucumuz egolu ve şımarık olmak hahahahahabazı kılzra bakıyorum nekdr mutluluar bız nerde hata yaptıkki tek sucumuz bıraz egolu bıraz sımarık olmak nekdar masumuz oysakı yazık yazık bazen anıra anıra aglamak sıtıyorum
çok kötüyüm hayatımın en zor dönemi çok. ço.Tek sucumuz egolu ve şımarık olmak hahahahaha
bazı kılzra bakıyorum nekdr mutluluar bız nerde hata yaptıkki tek sucumuz bıraz egolu bıraz sımarık olmak nekdar masumuz oysakı yazık yazık bazen anıra anıra aglamak sıtıyorum
keşke 10 yıl oncesıne dönsem hayatyım keşkelerle doluiste ego bozuyo herseyi. inanin buna. egosuz kizlar daha mutlu. dikkat edin bak etrafiniza hak vereceksiniz bana.
benim ve bir arkadaşın falında kopyala yapıştır paragraflar vardı, tesadüfen fark ettik. ama bizden başka böyle bir durum yaşayan var mı bilmiyorum
Yaşandı bitti diyip önüne niye bakamıyorsunkeşke 10 yıl oncesıne dönsem hayatyım keşkelerle dolu
cunku gucsuz saf akılsız ve neyse bişey dıcem si,mdi iğrenc bı kızım bn eve gidiyom bay uyicam belkı uyanmam hoşççakanlın...Yaşandı bitti diyip önüne niye bakamıyorsun
keşke 10 yıl oncesıne dönsem hayatyım keşkelerle dolu
cunku gucsuz saf akılsız ve neyse bişey dıcem si,mdi iğrenc bı kızım bn eve gidiyom bay uyicam belkı uyanmam hoşççakanlın...
paylaştık, yazdık zaten bunu burda zamanında. yeni bir olay değil.ee paylas ohalde??
Siteye erkek girmesi yasak..merak ediyorum, erkekler de varmi aramizda??
himm kendini kadin diye tanitan erkekler vardir kesin, gizli profillerSiteye erkek girmesi yasak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?