- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Burda hümanın baktığı fallardan alıntı yapıp paylaşalım ve binnaza delillerle gidelim.başka yolu yok.bizim saf olmadığımızı bilsinler bitanem.
Asenat gene kayıplarda
SeniSiteye erkek girmesi yasak..
Kuzum ben hesabı sildim mailleri de sildim fallar da gitti ispatım kalmadı canım
Sesli falda da aynı M munhani nin dediği gibi paragrafı okur.9000 küsür katina baksam ezberlerdim bu sözlerihüma ezberlemiş bnce
Hümadan alıntılar2 kısmı aynı bendede var.ipler er kişinin elindenasıl bir ip bu anlamadım
Ben su falı baktırdım. Benimkinin karakterini çatır çatır anlattı. Çok güzel tespitlerde bulundu. En azından benim falım için kopyala yapıştır yapmadığın eninim. Özellikle rica etmiştim o da enerjimin en yoğun olduğu zamanda bakıcam demişti 1 gün sonra yolladı gece yarısı.Sezgi de mi kopyaci oysa ben daha yeni baktirmistum.
Aaa sezgi bende de cok iyiydiBen su falı baktırdım. Benimkinin karakterini çatır çatır anlattı. Çok güzel tespitlerde bulundu. En azından benim falım için kopyala yapıştır yapmadığın eninim. Özellikle rica etmiştim o da enerjimin en yoğun olduğu zamanda bakıcam demişti 1 gün sonra yolladı gece yarısı.
Sen bitanesin canım.hepinizi çok özledim fazla dayanamayıp girdimKızcelerim hepimize gelsin ❤
Sen bitanesin canım.hepinizi çok özledim fazla dayanamayıp girdim
Gelen gelir giden gider ama bizlerin sevgisi baki kalırBen de cok giremiyorum bir tanem bu aralar basımı kasıcal vaktim olmadı bugün haftasonu diye az tembellik yapıp forumda geciriyorum günü , ben de girmeyince özlüyorum vallahi herkesi
Canım sezgi en azından bana tarih konusunda iddialı değilim dediğim tarihten önce de olabilir sonra da dedi. Dürüstlüğü hoşuma gittiBen sezginin kopyala yapıştır yaptığını düşünmüyorum çünkü bilmeden benzer konu üzerinden bir çok tanıdığımda baktırdı benzer bi yazım tarzı vardı ancak birebir karşılaşmadım en azından bana denk gelmedi hep söylüyorum tarih sarkmalı dediklerini yaşadım yanlız son falı vade olarak baya uzadıhümayada üzüldüm hiç beklemezdim fallarının çıkmışlıpıda var
Bana da copypaste olması imkansız cünkü spesifik durumları yanıma gibi anlatmıstı fakat aralık sonu dedigi vade henüz cıkmadı senin ne ladar sarkmıstı vade kuzu?Ben sezginin kopyala yapıştır yaptığını düşünmüyorum çünkü bilmeden benzer konu üzerinden bir çok tanıdığımda baktırdı benzer bi yazım tarzı vardı ancak birebir karşılaşmadım en azından bana denk gelmedi hep söylüyorum tarih sarkmalı dediklerini yaşadım yanlız son falı vade olarak baya uzadıhümayada üzüldüm hiç beklemezdim fallarının çıkmışlıpıda var
YeaappGelen gelir giden gider ama bizlerin sevgisi baki kalır
Bana da ole demişti iki ay sarktı acaba normal mi patladı mı saymalıyım bilemedim:/Canım sezgi en azından bana tarih konusunda iddialı değilim dediğim tarihten önce de olabilir sonra da dedi. Dürüstlüğü hoşuma gitti
Yaa kızlar nolur şikayet etmeyin biz özelden konusuruyrz size bi zararj yok ki küboşunGitti gene birileri ah ah kim şikayet etti yinee
Bana söylediği tarihe daha var aman çıksın da 3 ay sarksa da dayanırımBana da ole demişti iki ay sarktı acaba normal mi patladı mı saymalıyım bilemedim:/
Bana söylediği tarihe daha var aman çıksın da 3 ay sarksa da dayanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?