Binnaz Abla

Burda hümanın baktığı fallardan alıntı yapıp paylaşalım ve binnaza delillerle gidelim.başka yolu yok.bizim saf olmadığımızı bilsinler bitanem.

Kuzum ben hesabı sildim mailleri de sildim fallar da gitti ispatım kalmadı canım
Sesli falda da aynı M munhani nin dediği gibi paragrafı okur.9000 küsür katina baksam ezberlerdim bu sözleri hüma ezberlemiş bnce
Hümadan alıntılar2 kısmı aynı bendede var.ipler er kişinin elinde nasıl bir ip bu anlamadım

Asenat gene kayıplarda

Beni takip ediyor asenat masalkizi-
Hatırlıyor musun geçen yazdığımda online olmuştu
Asenat sana söylüyorum neden böyle yapıyorsun tek dürüst sensin sen de binnaza ama sen de lütfeder gibi giriyorsun
Bn bütün falcıların mağduruyum yoruldum artık istemiyorum falcı malcı hepsi evlendirdi bni

Siteye erkek girmesi yasak..
Seni

Hahahah snein bişi yapman sonucu degiştirmez ama kesinlikle bir bitiş almadım bu ay bitmeden diyim sana bu adamdan haber gelcek kendine yogunlastıgı bi dönemde bla bla bla maalesef hepimize aynı sözlermiş kızlar ucuz fal olsa hala derim ki baktırılır en azından terapi biyetine ana bi de 57,5 yapmıs cok akıllı kadın bu hüma vesselam tebrik etmek lazım

Sezgi de mi kopyaci oysa ben daha yeni baktirmistum.
Ben su falı baktırdım. Benimkinin karakterini çatır çatır anlattı. Çok güzel tespitlerde bulundu. En azından benim falım için kopyala yapıştır yapmadığın eninim. Özellikle rica etmiştim o da enerjimin en yoğun olduğu zamanda bakıcam demişti 1 gün sonra yolladı gece yarısı.

Aaa sezgi bende de cok iyiydi

Geysu'da böyle copy paste tespit etmediniz di mi kızlar ya ona çok güveniyorum da çünkü

Ben sezginin kopyala yapıştır yaptığını düşünmüyorum çünkü bilmeden benzer konu üzerinden bir çok tanıdığımda baktırdı benzer bi yazım tarzı vardı ancak birebir karşılaşmadım en azından bana denk gelmedi hep söylüyorum tarih sarkmalı dediklerini yaşadım yanlız son falı vade olarak baya uzadı hümayada üzüldüm hiç beklemezdim fallarının çıkmışlıpıda var

Canım sezgi en azından bana tarih konusunda iddialı değilim dediğim tarihten önce de olabilir sonra da dedi. Dürüstlüğü hoşuma gitti

Bana da copypaste olması imkansız cünkü spesifik durumları yanıma gibi anlatmıstı fakat aralık sonu dedigi vade henüz cıkmadı senin ne ladar sarkmıstı vade kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…