- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
Seni
Hahahah snein bişi yapman sonucu degiştirmez ama kesinlikle bir bitiş almadım bu ay bitmeden diyim sana bu adamdan haber gelcek kendine yogunlastıgı bi dönemde bla bla blamaalesef hepimize aynı sözlermiş kızlar ucuz fal olsa hala derim ki baktırılır en azından terapi biyetine ana bi de 57,5 yapmıs cok akıllı kadın bu hüma vesselam tebrik etmek lazım
Sende mi spirodan bitiş almıyorsunkzmnt Spiro seni ben bitirdim
Bu kadar pembe lafı duyan tabi hümaya methiye düzer şarkı sözlerifalan
aynen akıllı kadın diyorsun ya haklısın kuzum
Haklısın canım zaten inan ben de unutmaya çabalıyorum beklentiye girmemeye çalışarakFazla beklememek lazım kuzum yaa ne zaman vazgeciyoruz o zaman geliyolar gercekten herkeste aynısı olmustur evrenin yasası bu sanırım
Haklısın canım zaten inan ben de unutmaya çabalıyorum beklentiye girmemeye çalışarak
Aynen hayırlıysa dönsün değilse unuttur diye dua ediyorum, dua etmekten başka çaremiz yok aslındaAh ah hepimiz aynı durumdayız kuzum bi ınuttum diyorum sonra en zayıf anımda yakalanıyorum duygularıma yeniden rabbimden tek sitedigim hepimiz için en hayırlı kimse bi an önce o bulsun bizi bitsin bu yalnızlık ❤
ben sezginin su falı baktığını da ilk senden duydum. hatta bir kere daha yazmıştın da kahve yazacakken karıştırdın herhalde diye düşünmüştümBen su falı baktırdım. Benimkinin karakterini çatır çatır anlattı. Çok güzel tespitlerde bulundu. En azından benim falım için kopyala yapıştır yapmadığın eninim. Özellikle rica etmiştim o da enerjimin en yoğun olduğu zamanda bakıcam demişti 1 gün sonra yolladı gece yarısı.
Bende su falı baktığını ilk kez duydum sezgi su falı da mı bakıyor...ben sezginin su falı baktığını da ilk senden duydum. hatta bir kere daha yazmıştın da kahve yazacakken karıştırdın herhalde diye düşünmüştüm
Yok canım su falı baktı. Beğendim de açıkçası. Gelecekle ilgili söyledikleri için vakit var ama çıkar mı hiç bilmiyorum 1 kere baktırdımben sezginin su falı baktığını da ilk senden duydum. hatta bir kere daha yazmıştın da kahve yazacakken karıştırdın herhalde diye düşünmüştüm
Aynen hayırlıysa dönsün değilse unuttur diye dua ediyorum, dua etmekten başka çaremiz yok aslında
Su falı baktığını bilmiyordum ne kadara bakıyor ki?Yok canım su falı baktı. Beğendim de açıkçası. Gelecekle ilgili söyledikleri için vakit var ama çıkar mı hiç bilmiyorum 1 kere baktırdım
Tabi canım tatlı tatlı kandırıyo herkesi ilk falda yuh diyosun sonra nasihata cevriiyo işi (sanki benşm aklım yok ) 3 falda anladım ben olayı aslında iyi fal bakıyo bakmasına ama kelime oyunlarıyla pembeye baglıyo umut veriyo yine gelelim diye bence artık psikolojik danısman olsun o ordaki yalakalarına kadının biri çıkmadı diye yorum yapana nasıl saydırmıs yorumda sok oldum herkes kraldan cok kralcı allahım yaa zeka yoksunları
Ya özellikle mail ime girdim baktım kahve bakmış ya. O kadar çok kişiye baktırdım ki karıştırmışım. Bi de ısrarla su falı diyorum. Çok özür diliyorum yanlış bilgilendirme için.Su falı baktığını bilmiyordum ne kadara bakıyor ki?
Sen iyi 3 falda anlamışsın bnm anlamadım20 küsür katinada sonra anladım tatlım.bir puan verenleri eleştiriyor hüma
Hiç kimse dört dörtlük değil herkes eleştirilebilir düşmez kalkmaz bir Allah sonuçta.
Hüma çok emin keskin konuşuyor kesinlikle pembeye bağlıyor
Neden lena benna Firuze bu kadar dilde değil de hüma dilde?çünkü herkese üç aşağı beş yukarı aynı hikaye
Canım benimkinin karakteri gectim süreci bilmiş hatta yanlış verdigim bir bilgiyi de düzeltmişYa özellikle mail ime girdim baktım kahve bakmış ya. O kadar çok kişiye baktırdım ki karıştırmışım. Bi de ısrarla su falı diyorum. Çok özür diliyorum yanlış bilgilendirme için.
Ama şimdi düşündüm de kahve falında benimkinin karakterini çatır çatır nasıl bildi yahu???
kahve bakıyor evet çok hisli biri bayağı bayağı karakterini biliyor anı biliyor geleceğe dönük dediklerinin üzerinden 1 ay kadar zaman geçti ama yine de bilimiyorum iyi bir falcı kendisi..benimle enerjisi uyuyor...Ya özellikle mail ime girdim baktım kahve bakmış ya. O kadar çok kişiye baktırdım ki karıştırmışım. Bi de ısrarla su falı diyorum. Çok özür diliyorum yanlış bilgilendirme için.
Ama şimdi düşündüm de kahve falında benimkinin karakterini çatır çatır nasıl bildi yahu???
Ya valla şimdi şaşırdım yahu. Su falını kaça baktırmışım diye bakmaya girdim şok oldum. Kendimi de inandırmışım ha bu kadar çok nokta atışı yapınca. Valla enteresan. Gelecek konusunda kimseye güvenmiyorum canım ben ya. Ama sezgi ye bir kez daha şaşırdım yani.Canım benimkinin karakteri gectim süreci bilmiş hatta yanlış verdigim bir bilgiyi de düzeltmiş
O derece ayrılık tarişhmizi o ladar net solemiş ki ah bir de verdigi barısma tarihi tutaaydı pembeci olmasından korkuyrm bazen onun da
Ya valla şimdi şaşırdım yahu. Su falını kaça baktırmışım diye bakmaya girdim şok oldum. Kendimi de inandırmışım ha bu kadar çok nokta atışı yapınca. Valla enteresan. Gelecek konusunda kimseye güvenmiyorum canım ben ya. Ama sezgi ye bir kez daha şaşırdım yani.
Kusura bakma canım ya bi de iddia ettim o kadar inşallah yanlış yönlendirmemişimdir kimseyi. Kadıncazığı darlamazlar inş su falı diye.kahve bakıyor evet çok hisli biri bayağı bayağı karakterini biliyor anı biliyor geleceğe dönük dediklerinin üzerinden 1 ay kadar zaman geçti ama yine de bilimiyorum iyi bir falcı kendisi..benimle enerjisi uyuyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?