Binnaz Abla

Sende mi spirodan bitiş almıyorsun şaka yapıyorum herkes sipoşla evlendirdi beni kzmnt Spiro seni ben bitirdim
Bu kadar pembe lafı duyan tabi hümaya methiye düzer şarkı sözleri falan
aynen akıllı kadın diyorsun ya haklısın kuzum

Sende mi spirodan bitiş almıyorsun kzmnt Spiro seni ben bitirdim
Bu kadar pembe lafı duyan tabi hümaya methiye düzer şarkı sözleri falan
aynen akıllı kadın diyorsun ya haklısın kuzum

Tabi canım tatlı tatlı kandırıyo herkesi ilk falda yuh diyosun sonra nasihata cevriiyo işi (sanki benşm aklım yok ) 3 falda anladım ben olayı aslında iyi fal bakıyo bakmasına ama kelime oyunlarıyla pembeye baglıyo umut veriyo yine gelelim diye bence artık psikolojik danısman olsun o ordaki yalakalarına kadının biri çıkmadı diye yorum yapana nasıl saydırmıs yorumda sok oldum herkes kraldan cok kralcı allahım yaa zeka yoksunları

Haklısın canım zaten inan ben de unutmaya çabalıyorum beklentiye girmemeye çalışarak

Ah ah hepimiz aynı durumdayız kuzum bi ınuttum diyorum sonra en zayıf anımda yakalanıyorum duygularıma yeniden rabbimden tek sitedigim hepimiz için en hayırlı kimse bi an önce o bulsun bizi bitsin bu yalnızlık ❤

Aynen hayırlıysa dönsün değilse unuttur diye dua ediyorum, dua etmekten başka çaremiz yok aslında

ben sezginin su falı baktığını da ilk senden duydum. hatta bir kere daha yazmıştın da kahve yazacakken karıştırdın herhalde diye düşünmüştüm

ben sezginin su falı baktığını da ilk senden duydum. hatta bir kere daha yazmıştın da kahve yazacakken karıştırdın herhalde diye düşünmüştüm
Yok canım su falı baktı. Beğendim de açıkçası. Gelecekle ilgili söyledikleri için vakit var ama çıkar mı hiç bilmiyorum 1 kere baktırdım

Sen iyi 3 falda anlamışsın bnm anlamadım 20 küsür katinada sonra anladım tatlım.bir puan verenleri eleştiriyor hüma
Hiç kimse dört dörtlük değil herkes eleştirilebilir düşmez kalkmaz bir Allah sonuçta.
Hüma çok emin keskin konuşuyor kesinlikle pembeye bağlıyor
Neden lena benna Firuze bu kadar dilde değil de hüma dilde?çünkü herkese üç aşağı beş yukarı aynı hikaye

Kızlar iyi ki topiği sık sık okuyodum Hümaya sadece 1 kez attım kabul ediyorum faldan etkilendim...Ama burayı okudukça sizin adınıza üzüldüm yaa ucuz bi yorumcuda değil..O paraları nasıl yiyebiliyor hiç anlamış değilim gerçekten..

Su falı baktığını bilmiyordum ne kadara bakıyor ki?
Ya özellikle mail ime girdim baktım kahve bakmış ya. O kadar çok kişiye baktırdım ki karıştırmışım. Bi de ısrarla su falı diyorum. Çok özür diliyorum yanlış bilgilendirme için.
Ama şimdi düşündüm de kahve falında benimkinin karakterini çatır çatır nasıl bildi yahu???

Evet aynı taktikle cok fazla prim yaptı he sole de bişi var bana bütün falcılar asago yukarı aynı yorumu yaptı belki de sürçenoyle işlicek fakat herkese aynı taktikle umut verip baglaması beni sinirlendirdi ayıptır yaa 60tl ye bir gün calışıyor insanlar

Canım benimkinin karakteri gectim süreci bilmiş hatta yanlış verdigim bir bilgiyi de düzeltmiş

O derece ayrılık tarişhmizi o ladar net solemiş ki ah bir de verdigi barısma tarihi tutaaydı pembeci olmasından korkuyrm bazen onun da

kahve bakıyor evet çok hisli biri bayağı bayağı karakterini biliyor anı biliyor geleceğe dönük dediklerinin üzerinden 1 ay kadar zaman geçti ama yine de bilimiyorum iyi bir falcı kendisi..benimle enerjisi uyuyor...

Ya valla şimdi şaşırdım yahu. Su falını kaça baktırmışım diye bakmaya girdim şok oldum. Kendimi de inandırmışım ha bu kadar çok nokta atışı yapınca. Valla enteresan. Gelecek konusunda kimseye güvenmiyorum canım ben ya. Ama sezgi ye bir kez daha şaşırdım yani.

Kızlar aklınızda kim varsa deneyin sonra keşke demeyin. Ben zamanında herkesi denedim şuan aşırı doydum tutan az kişi var onlarada ara sıra uğruyorum kurtuldum illetten çok şükür

O kadın cidden iyi bakıyor kuzu bence degerlendirilebilir yeniden ben de baktırabşliri. Tekrar bi ara sezgiye

Kusura bakma canım ya bi de iddia ettim o kadar inşallah yanlış yönlendirmemişimdir kimseyi. Kadıncazığı darlamazlar inş su falı diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…