- 5 Eylül 2015
- 315
- 406
- 23
- 38
Canım ben bıraktım bi 15 gün oldu sanırım bırakalı. Baktırmayı da düşünmüyorun artık. Ama baktırdıklarımdan çıkanlar olur mu diye de bi yandan takipteyim tabiKızlar aklınızda kim varsa deneyin sonra keşke demeyin. Ben zamanında herkesi denedim şuan aşırı doydum tutan az kişi var onlarada ara sıra uğruyorum kurtuldum illetten çok şükür
Canım ben bıraktım bi 15 gün oldu sanırım bırakalı. Baktırmayı da düşünmüyorun artık. Ama baktırdıklarımdan çıkanlar olur mu diye de bi yandan takipteyim tabi
Kızlar aklınızda kim varsa deneyin sonra keşke demeyin. Ben zamanında herkesi denedim şuan aşırı doydum tutan az kişi var onlarada ara sıra uğruyorum kurtuldum illetten çok şükür
aynen, bir de böyle çok çılgın bir dönem oluyor böyle topikte birinin adını görür görmez baktırıyorduk falanKızlar aklınızda kim varsa deneyin sonra keşke demeyin. Ben zamanında herkesi denedim şuan aşırı doydum tutan az kişi var onlarada ara sıra uğruyorum kurtuldum illetten çok şükür
Öğüt veren falcılardan hiç hoşlanmıyorum öğüte ihtiyacım olsa sana vercegim parayla en yakın arkadasına kahve ısmarlar dertleşirim Allah Allah yahubence bunun keskesi yok canim.. bazen falci hangi ögüdü verirse versin, sen yine icinden geleni yapiyorsun. yapmaman gerekse de yapiyosun mesela adim atiyosun, sonra falci diyoki, keske dedigimi yapsaydin yani adim atmasaydin diyo - mesela. Ama hersey olacagina veriyor. Kaderde olan engellenmiyor. Ve ben simdiye kadar bir kere bazi falcilarin ayni seyi söylemesinden ötürü, bay x'e acildim.. keske acilmaz olaydim keske.. ama olmasi gerekiyormus bu zaten. O kisiden de zaten ayni tepkiyi görmeyince, bunu yaptigima binpisman oldum fakat o kisiyi kafamdan silmeme sebep oldu. Sonuc olarak, hersey olacagina variyor. Falciya danissan da danismasan da. Elde var sifir.
Ayy kızlar Kasım aylarında burası nasıldı bildirimlere yetişemiyorduk bi ayda 3bin syfa yaptık topik topik olalı boyle dertli kızlara ev sahipliği yapmadıaynen, bir de böyle çok çılgın bir dönem oluyor böyle topikte birinin adını görür görmez baktırıyorduk falano dönemi atlatıp çoğu kişiye de uğradıktan sonra rahatlıyosun makul sayılara düşüyor fal
Öğüt veren falcılardan hiç hoşlanmıyorum öğüte ihtiyacım olsa sana vercegim parayla en yakın arkadasına kahve ısmarlar dertleşirim Allah Allah yahu
Benim dediğimi çok başka anlamışsın :)) kendi dediğin konuda haklısındır ama ben keskeyi o anlamda demedimbence bunun keskesi yok canim.. bazen falci hangi ögüdü verirse versin, sen yine icinden geleni yapiyorsun. yapmaman gerekse de yapiyosun mesela adim atiyosun, sonra falci diyoki, keske dedigimi yapsaydin yani adim atmasaydin diyo - mesela. Ama hersey olacagina veriyor. Kaderde olan engellenmiyor. Ve ben simdiye kadar bir kere bazi falcilarin ayni seyi söylemesinden ötürü, bay x'e acildim.. keske acilmaz olaydim keske.. ama olmasi gerekiyormus bu zaten. O kisiden de zaten ayni tepkiyi görmeyince, bunu yaptigima binpisman oldum fakat o kisiyi kafamdan silmeme sebep oldu. Sonuc olarak, hersey olacagina variyor. Falciya danissan da danismasan da. Elde var sifir. Ha bide o falcilardan bunu yapmama gerektigine dair birseyler okusaydim duysadim belki acilmazdim. Soncuta fal zararli cikiyor.
Kuzu ben de çok severim fal baktırmayı hatta symbole falan keyfi gideriz cay kahve iöer fal baktırır geliriz ama karısndaki falcı artık seni para kapısı gibi görüyosa özellikle umut verip bel baglatıyosa psikolojini de bozuyor hüma sanırım bunu özellikle yapıyor aslında iyi falcı olmasına ragmen nabza göre gidiyoe o yüzden tepkiliim ona ilk selinmat demişti ben de bikaç fal baktırınca anladım yoksa onun dısında ayda bir terapi gibi fal baktrnak cok keyifliaynen canim.. (HÜMA ya burdan selamlar.. erkek sarrafi Hüma)..
ben fal'a mesela cok karsi degilim. arkadas ortaminda seviyorum fal bakmayi ve baktirmayi... fal'a inanma falsiz kalma sözü'nü de severim. cok inanmamak ve cok baktirmamak sartiyla. aslinda fal'in yararli taraflarini da gördüm. mesela hic tanimadigim bir arkadas farkli bir forumda yillar önce kahve fal bakiyordu, kaldigimiz apartmanin disinda, büyü tespit etti. biseyler olabilir den imalar yapti. basta inanmadim, sonra o büyüyü annem de yine fal sayesinde buldu.
Hüma birebir hepimize aynı lafları kopyalamış.Kuzu ben de çok severim fal baktırmayı hatta symbole falan keyfi gideriz cay kahve iöer fal baktırır geliriz ama karısndaki falcı artık seni para kapısı gibi görüyosa özellikle umut verip bel baglatıyosa psikolojini de bozuyor hüma sanırım bunu özellikle yapıyor aslında iyi falcı olmasına ragmen nabza göre gidiyoe o yüzden tepkiliim ona ilk selinmat demişti ben de bikaç fal baktırınca anladım yoksa onun dısında ayda bir terapi gibi fal baktrnak cok keyifli
Kuzu ben de çok severim fal baktırmayı hatta symbole falan keyfi gideriz cay kahve iöer fal baktırır geliriz ama karısndaki falcı artık seni para kapısı gibi görüyosa özellikle umut verip bel baglatıyosa psikolojini de bozuyor hüma sanırım bunu özellikle yapıyor aslında iyi falcı olmasına ragmen nabza göre gidiyoe o yüzden tepkiliim ona ilk selinmat demişti ben de bikaç fal baktırınca anladım yoksa onun dısında ayda bir terapi gibi fal baktrnak cok keyifli
Benim dediğimi çok başka anlamışsın :)) kendi dediğin konuda haklısındır ama ben keskeyi o anlamda demedim
O dönemi hepimiz atlattık çok şükür geçti :))aynen, bir de böyle çok çılgın bir dönem oluyor böyle topikte birinin adını görür görmez baktırıyorduk falano dönemi atlatıp çoğu kişiye de uğradıktan sonra rahatlıyosun makul sayılara düşüyor fal
Al bende de okadar tavsiye vereni hiç sevmem zaten iade alırım hemen...Öğüt veren falcılardan hiç hoşlanmıyorum öğüte ihtiyacım olsa sana vercegim parayla en yakın arkadasına kahve ısmarlar dertleşirim Allah Allah yahu
Aynen hepimiz aynı dönem mağdurlarıyız:)Atlattık çok şükür:))Ayy kızlar Kasım aylarında burası nasıldı bildirimlere yetişemiyorduk bi ayda 3bin syfa yaptık topik topik olalı boyle dertli kızlara ev sahipliği yapmadı
sezgi darlanmaz bakmıyor der geçer kahve bakıyorum der sadece:)Kusura bakma canım ya bi de iddia ettim o kadar inşallah yanlış yönlendirmemişimdir kimseyi. Kadıncazığı darlamazlar inş su falı diye.
Hüma birebir hepimize aynı lafları kopyalamış.
Gerçekleşen hiçbir şeyide yok zaten
Evet bi de o var yüzde 95 tqrihlerim tutar demiş kime tutuyo acaba burda ? Mutlaka okuyosundue burayı hümacık artık yemiyoruz
evet kuzum.. ayni düsünüyorum. para girdimi araya, isler degisiyor maalesef. paragözcü yorumcular cok mesela. ama bazi insanlarin kalp gözü acik, Allah icin yardim etmek isteyenler de vardir da, insanlara ulasabilmek icin belki o siteleri tercih ediyorlar, fakat onlar arada kaynayip gidiyo bence. Cok övmek istemiyorum, ama son zamanlarda sevdigim yorumcular da oldu, ki insallah onlar da paragöz olmaz zamanla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?