Binnaz Abla

Kızlar aklınızda kim varsa deneyin sonra keşke demeyin. Ben zamanında herkesi denedim şuan aşırı doydum tutan az kişi var onlarada ara sıra uğruyorum kurtuldum illetten çok şükür
Canım ben bıraktım bi 15 gün oldu sanırım bırakalı. Baktırmayı da düşünmüyorun artık. Ama baktırdıklarımdan çıkanlar olur mu diye de bi yandan takipteyim tabi

Kızlar aklınızda kim varsa deneyin sonra keşke demeyin. Ben zamanında herkesi denedim şuan aşırı doydum tutan az kişi var onlarada ara sıra uğruyorum kurtuldum illetten çok şükür

bence bunun keskesi yok canim.. bazen falci hangi ögüdü verirse versin, sen yine icinden geleni yapiyorsun. yapmaman gerekse de yapiyosun mesela adim atiyosun, sonra falci diyoki, keske dedigimi yapsaydin yani adim atmasaydin diyo - mesela. Ama hersey olacagina veriyor. Kaderde olan engellenmiyor. Ve ben simdiye kadar bir kere bazi falcilarin ayni seyi söylemesinden ötürü, bay x'e acildim.. keske acilmaz olaydim keske.. ama olmasi gerekiyormus bu zaten. O kisiden de zaten ayni tepkiyi görmeyince, bunu yaptigima binpisman oldum fakat o kisiyi kafamdan silmeme sebep oldu. Sonuc olarak, hersey olacagina variyor. Falciya danissan da danismasan da. Elde var sifir. Ha bide o falcilardan bunu yapmama gerektigine dair birseyler okusaydim duysadim belki acilmazdim. Soncuta fal zararli cikiyor.

aynen, bir de böyle çok çılgın bir dönem oluyor böyle topikte birinin adını görür görmez baktırıyorduk falan o dönemi atlatıp çoğu kişiye de uğradıktan sonra rahatlıyosun makul sayılara düşüyor fal

Öğüt veren falcılardan hiç hoşlanmıyorum öğüte ihtiyacım olsa sana vercegim parayla en yakın arkadasına kahve ısmarlar dertleşirim Allah Allah yahu

Ayy kızlar Kasım aylarında burası nasıldı bildirimlere yetişemiyorduk bi ayda 3bin syfa yaptık topik topik olalı boyle dertli kızlara ev sahipliği yapmadı

Öğüt veren falcılardan hiç hoşlanmıyorum öğüte ihtiyacım olsa sana vercegim parayla en yakın arkadasına kahve ısmarlar dertleşirim Allah Allah yahu

aynen canim.. (HÜMA ya burdan selamlar.. erkek sarrafi Hüma)..

ben fal'a mesela cok karsi degilim. arkadas ortaminda seviyorum fal bakmayi ve baktirmayi... fal'a inanma falsiz kalma sözü'nü de severim. cok inanmamak ve cok baktirmamak sartiyla. aslinda fal'in yararli taraflarini da gördüm. mesela hic tanimadigim bir arkadas farkli bir forumda yillar önce kahve fal bakiyordu, kaldigimiz apartmanin disinda, büyü tespit etti. biseyler olabilir den imalar yapti. basta inanmadim, sonra o büyüyü annem de yine fal sayesinde buldu.

Benim dediğimi çok başka anlamışsın :)) kendi dediğin konuda haklısındır ama ben keskeyi o anlamda demedim

Kuzu ben de çok severim fal baktırmayı hatta symbole falan keyfi gideriz cay kahve iöer fal baktırır geliriz ama karısndaki falcı artık seni para kapısı gibi görüyosa özellikle umut verip bel baglatıyosa psikolojini de bozuyor hüma sanırım bunu özellikle yapıyor aslında iyi falcı olmasına ragmen nabza göre gidiyoe o yüzden tepkiliim ona ilk selinmat demişti ben de bikaç fal baktırınca anladım yoksa onun dısında ayda bir terapi gibi fal baktrnak cok keyifli

Hüma birebir hepimize aynı lafları kopyalamış.
Gerçekleşen hiçbir şeyide yok zaten

evet kuzum.. ayni düsünüyorum. para girdimi araya, isler degisiyor maalesef. paragözcü yorumcular cok mesela. ama bazi insanlarin kalp gözü acik, Allah icin yardim etmek isteyenler de vardir da, insanlara ulasabilmek icin belki o siteleri tercih ediyorlar, fakat onlar arada kaynayip gidiyo bence. Cok övmek istemiyorum, ama son zamanlarda sevdigim yorumcular da oldu, ki insallah onlar da paragöz olmaz zamanla.

elinizdekilere sükredin kizlar.. gerisi bos. saglik olsun. bi adam gider, baskasi gelir, daha iyisi gelir ve geliyor da.

Son düzenleme:

Cafelerdeki falcılar pek pembeci olmuyolar bazıları hariç konusuyolar genelde ama nette pembeci olmayanı bulmak zor canım ben de netten falı nedense daha cok sevyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…