Aslında hüma anı bilir kuzum bence iyi dalcı ama sonunu ğembeye baglamya bayılıyor umut verşyor kızıdgomız nokta orası sezgi baya iyidir asenata ben de baktırmadmHuma benim buraya üye olmama neden olan falcı. O zamana kadar burayı uzaktan takip ediyordum. Bir olumsuz yorum bırakmıştım sayfasına baya alakasizdi falı. Benimle hiç alakası yoktu. Sezgiye yeni baktirdim ana dair çok bir şey soylememis bana. Asenat kaldı bir de merak ettiğim.
Aslında hüma anı bilir kuzum bence iyi dalcı ama sonunu ğembeye baglamya bayılıyor umut verşyor kızıdgomız nokta orası sezgi baya iyidir asenata ben de baktırmadm
Ben de nedense kendime yakın hissedemedim asenatı çekmedi beni hiçasenat'a ben bir yada iki kere baktirdim, sildim falini neyazikki, dediklerini bir kismi cikti mi cikmadi mi bilmiyorum, fakat o da bay x e olumlu konusmustu.. ama cikmadi fali
ay dur dur ben de kopyalıyorum bak bakk...Hümadan alıntılar4:
Mezar sizdeki kopukluğu veriyor, evleneceğin adam ile şu an aktif bir iletişimin yok, siz bitmiş olarak çıktınız ama bu kartın ters gelmesi kalıcı keskin bitiş olmadığını, halen sizin yaşanması gereken ama yaşanamayan şeyler ile havada kalakaldığınızı gösteriyor. Hükümdar Saah karşılıklı sevgidir, bu erkek seni hakikatens evmiş değer vermiş, bir bağınız olmuş ama baltalanarak dış etkenler sebebi ile ters dönmek durumunda kalmışsınız..
ay dur dur ben de kopyalıyorum bak bakk...
Niyetindeki erkek odaklı olarak incelemelerimi kendi destelerim ile gerçekleştirdim..
Çok net bir birleşme var yalnız o kadar bariz düşmüş ki ben anlamları çekip çıkartmadım :) Şöyle, Mezar kartı sizin şu anki measfenizi ve ayrılığınızı sembolize ediyor bize, ancak ters gelmesi bu ayrılığın kalıcı olmadığını belirtir.
.... Erkeğin şu an kabuğunda kendisini kapatmış olarak duruyor, aşkı meşki seni düşünmek istemiyor, mantığı ile basıtrmaya çalışmakta, işine gücüne odaklanmış maddiyata dayalı konuları gündemine getirmiş onlar ile uğraşarak odağını dağıtmaya çalışıyor. Senden asla ona adım gitmemeli...
Hüma bnm başım kelmiydiherkese imparator ve ilişki açılımı yapmışsın bana sadece ilişki açılımı yaptın
Bnm ilişki açılımımda attart alyans Elmas ev kale kalif vardı çok Emin'im.
Madenin alıntısı;sen üzerine düşmüşsün spironun seni neden sevmediğini anlıyorum.(sanane hüma düşerim düşmem!!!!) (ay spiro camdan düşüyordu kızlar) geride kal seni merak etsin aklında kesinlikle evlenilecek kadın profilinde sen varsın.askıda kalmışlık yaşanmamışlık var.biraraya gelip temiz bir sayfa açıp ilişkiye başlayacaksınız .
Zaten bütün falcılar bni evlendirdibn evlendim de haberim mi yok desem evde spirooooo diye seslendiğim biri yok
Spiro eğer evlenirsek kar yağarken cam ve her hafta tavanları da sildiredeğim sana
''ay dur dur ben de kopyalıyorum bak bakk...
Niyetindeki erkek odaklı olarak incelemelerimi kendi destelerim ile gerçekleştirdim..
Çok net bir birleşme var yalnız o kadar bariz düşmüş ki ben anlamları çekip çıkartmadım :) Şöyle, Mezar kartı sizin şu anki measfenizi ve ayrılığınızı sembolize ediyor bize, ancak ters gelmesi bu ayrılığın kalıcı olmadığını belirtir.
.... Erkeğin şu an kabuğunda kendisini kapatmış olarak duruyor, aşkı meşki seni düşünmek istemiyor, mantığı ile basıtrmaya çalışmakta, işine gücüne odaklanmış maddiyata dayalı konuları gündemine getirmiş onlar ile uğraşarak odağını dağıtmaya çalışıyor. Senden asla ona adım gitmemeli...
kuzu inan, bu falcilar beyin okuyup, ona göre istedigimiz seyleri söylüyorlar inan buna. Gelecekta ne olur bilemeyiz cünkü hersey mümkün.. sen dualarina devam et.
buarada hümanin profiline ve durumuna bi göz atin derim.. hümacik kendini iyi hissetmiyormus bugün..
diger bir umut taciri de Karaca Duran.. hani bana bay X kisacik bir tatilden sonra adim atacakti, hani hani?? hani büyük ask vardi hani hani.. alakasiz bir adamla beni iliski icine soktun ya.
her falinda canimin ici der yalakalik yapar.
simdiki durumu biliyor, ama gelecegi kestiremiyor.
Heheyy biz buradan heriflere ne enerjiler gönderdik ne sinerjiler oluşturduk hümacım bu gün de tüm kötü enerjileri sana yolluyoruz sen de o herifler gibi hakettinkuzu inan, bu falcilar beyin okuyup, ona göre istedigimiz seyleri söylüyorlar inan buna. Gelecekta ne olur bilemeyiz cünkü hersey mümkün.. sen dualarina devam et.
buarada hümanin profiline ve durumuna bi göz atin derim.. hümacik kendini iyi hissetmiyormus bugün..
Tabii beyin okuyorlar tatlımkim sevdiği erkekle bir yuva kurmak istemez hayalimizi yorumculardan duyunca (tabi o zaman beyin okudğunu düşünmediğim için) ohhh deyip ferahlıyordum.
Peki ya madenin göz ardı ettiği gerçekler!Falla alakasız yaşadığım kalp kırıklıkları,beklemeler onlar nolduBende acı bıraktı ve bu pembe yalanlar unutmamı geciktirdi
Sen yazınca bende baktım hümanın profiline.Kendini iyi hissetmediği için falları reddetnişVicdan azabı duysa işi bırakır!!! ama para sıcaktır,tatlıdır,pembe pembe sallamaya devam
Gaybı Allah'dan başka kimse bilemezAllah ol derse olmayacak şey mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?