Binnaz Abla

bi tane tutturdugunu görmediğim falcılar
kemal devrim hüma bal asenat hülya demir ece gülener nehir atesoglu selin imer

iyyyy o ece gülener fiyaskonun fiyaskosu fal bakmisti bundan 5 yil önce.. kuzenimin nisaninda biriyle tanistirdi beni zamaninda. ozamanlar pek dadanmamistim, ayda bir atardim. ama bu cok fiyaskoydu.
baska bir falcida beni kozmetik ürünleri satilan bir yerde görmüstü falda is ile alakali ki ben cizim yapan bir kizim yani ne kozmetigi

Aaaaa bana maddiyatla ilgili birşey demedi
Hep kız-erkek kafası ile bana laf soktu hüma Şu yaşıma geldim kız-erkek kafasını bilmiyormuyum?bu kadar kişiyiz hepimiz biliyorz!!!Kendi adıma konuşayım sevdiğim için serinkanlı olamadım acele ettim netliğe kavuşmak istedim.Falcıya bu kadar akıl vermek düşmez
Aynen bnden de stabil dedikleri senden adım gitmemeli,sessiz kal,akışın tazelensin,yenilensin seni merak etsin dedi
SONUÇ: MAĞDURUM DA MAĞDURUM

ya gercekten bana gelin kizlar sizden para istemem, bu sözleri en iyi arkadasinizdan da duyarsiniz..

Heheyy biz buradan heriflere ne enerjiler gönderdik ne sinerjiler oluşturduk hümacım bu gün de tüm kötü enerjileri sana yolluyoruz sen de o herifler gibi hakettin tabi umarım ciddi bişeyin yoktur..

o bunlari okursa kalp krizi gecirir.. ah hüma sen kac bin kisinin ahini aldin hüma ah. yazik. paralara yazik, caresiz kizlarimiza genclerimize yazik. o bütcelere ailelere yazik.

Aynen canım yaa erkek kafasını benden iyi bilen yoktur heralde bana da hep bu adamın maddiyatla ilgili kendine ket vuruyo demişti he ne yalan solim dogruydu da işle ilgili halletmesi gereken cok ciddi hamleleri vardı ama herkese de aynısını solemiş bir de ben asla adın atmıcak mısım benim adım atmamla degişcek bişi yok us tam tersi ben su an mesaj atsam barısırız ama ben gururumdan atmıyroum

Kesinlikle katkıyırum kuzum 20 fallardan bahsedyrz kişi bası bin tl neredeyse bunun insan dolandırmaltan ne farkı var keşke daha az kişi alıp güzel güzel fal baksan enerjin de bole etkilenmeZdi cınımmm

bana her falci maddiyati öne sürdü.. sorunlari varmis, falan filan. yalan ya. kim sevgili istemez ki?

Heheyy biz buradan heriflere ne enerjiler gönderdik ne sinerjiler oluşturduk hümacım bu gün de tüm kötü enerjileri sana yolluyoruz sen de o herifler gibi hakettin tabi umarım ciddi bişeyin yoktur..

enerji,sinerji,yenilenemeyen akış mağduru oldum ay sinirden kendime gülüyorum
hergün bu topic hümaya enerji gönderiyor
Bu kadar yalan dolana ah hüma ah

enerji,sinerji,yenilenemeyen akış mağduru oldum ay sinirden kendime gülüyorum
hergün bu topic hümaya enerji gönderiyor
Bu kadar yalan dolana ah hüma ah
Valla bugün pek işe yaramıs enerjimiz hanfendi fal bakamamıs , devam kızlar hümacık cok ah aldın burdan ne severdim seni oysa

hüma bana o alakasiz bay a hakkinda, erkeginiz diye hitap ediyordu hahahah . o cocuk narsistin teki, baglanmak istemeyen ve kizlari sadece arac olarak kullanan bir tip. yani bunu göremedinmi hüma?

Tatlım mesaj atıp atmamak,gurur yapmak tamamen senin inisiyatifinde.karar senin
spironunda maddi sıkıntısı var biliyorum ama bana hiç bahsetmedi hüma
bu arada kız adım atarsa ne olur atmazsa ne olur!! (böyle genellemelere kızıyorum şahsen) kimse kusura bakmasın kızların erkeklere evlenme teklif ettiği bir dünyada yaşıyorz.kız arkadaşım kendisi çocuğa evlenme teklif etti evlendiler bir kızı oldu.hatta kayınpeder baya zengindi damada düğün hediyesi mercedes almıştı.maksat mercedes,zenginlik falan değil kız adım attı ve maşallah mutlular
birşey olacaksa olur olmayacaksa olmaz!ama net olamamak gökte boş bir salıncakta sallanmak gibi.benim sorunum netliğe kavuşamamaktı

bu havada kalmislik hissi cok kötü kuzu bilirim, bu yüzden yere inmemiz gerekiyor, kendi ayaklarimizla.. baskasina muhtac olmadan.

Kesinlikle canım zaten bizdeki durum ay ben kızım o erkek kafası degil ben ikaz ettim net olsun bişiler dedim o hala beni istedigini soyledigi halde aynı davrandı en son bi hareket yaptı o yüzden inat ediyrm yoksa kızı erkegi olmaz sosyla ilişkilerimde de ikili ilişkilerimde de bu tarz davranısları ben de sevmem:) ama karsı taraf vurkac yapıyosa bi varsa bi yoksa yok olcaksın ki koymetini anlasım dönerse zaten zafer senin demektir

Ay allahtan bana oyle itici hitaplarda bulunmadı erkeğin nedir yahu :)

ahahahhaha erkeğim,erim,paşam,reisim,lokumum spiroooo (lokum nedir made iyi sapıttın sen fal mağduriyetinden)
şaka bir yana ben adını vermedim aklımdaki kişi falan dedim

bu havada kalmislik hissi cok kötü kuzu bilirim, bu yüzden yere inmemiz gerekiyor, kendi ayaklarimizla.. baskasina muhtac olmadan.
Ah ah o havada kalmak bişilerin netleşmemesi bir gün sevgili olup bir gün hiç bişi yok gibi aramaması gercekten yıpratıcı işte sezgiye falımda hayatımda biri var kavga ettik sevgilimle sonuc ne olcak gibisinden yazdım sevgili olamamıssınız ki bi gün varmıs bi gğn yokmu bu adam dedi :) o yüzden sasırmıstım baya

neden inad ediyosun kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…