ahahahhahaerkeğim,erim,paşam,reisim,lokumum spiroooo (lokum nedir made iyi sapıttın sen fal mağduriyetinden )
şaka bir yana ben adını vermedim aklımdaki kişi falan dedim
Tatlım ilk günden ikaz ettim onu grilik istemyrm diye hep gelgitli davrandı bi gün havalara uctum bu adam bana asık dedim bi gün arıcam dedi araamdı bile sorunca hep işlerim dedi en son tartıstık yine arıcam dedi yine aramadı ben de derinnnn bir sessizliğe gömüldüm o da hatasını bildigi için bi daha aramadı bu sekilde aylar gecti aradan evet beni cok farklı gördügnü biliyrm hissettim de ama gelgitli insanlara dayanamyrm zamanında cok cektim askım o yüzden gelrise de o gelsin ki en azından düzelmiş olarak gelsin ama ben yazarsam yine eski durum olcak o yüzden akısa bıraktımneden inad ediyosun kuzu?
bu havada kalmislik hissi cok kötü kuzu bilirim, bu yüzden yere inmemiz gerekiyor, kendi ayaklarimizla.. baskasina muhtac olmadan.
Tatlım ilk günden ikaz ettim onu grilik istemyrm diye hep gelgitli davrandı bi gün havalara uctum bu adam bana asık dedim bi gün arıcam dedi araamdı bile sorunca hep işlerim dedi en son tartıstık yine arıcam dedi yine aramadı ben de derinnnn bir sessizliğe gömüldüm o da hatasını bildigi için bi daha aramadı bu sekilde aylar gecti aradan evet beni cok farklı gördügnü biliyrm hissettim de ama gelgitli insanlara dayanamyrm zamanında cok cektim askım o yüzden gelrise de o gelsin ki en azından düzelmiş olarak gelsin ama ben yazarsam yine eski durum olcak o yüzden akısa bıraktım
Tatlım ilk günden ikaz ettim onu grilik istemyrm diye hep gelgitli davrandı bi gün havalara uctum bu adam bana asık dedim bi gün arıcam dedi araamdı bile sorunca hep işlerim dedi en son tartıstık yine arıcam dedi yine aramadı ben de derinnnn bir sessizliğe gömüldüm o da hatasını bildigi için bi daha aramadı bu sekilde aylar gecti aradan evet beni cok farklı gördügnü biliyrm hissettim de ama gelgitli insanlara dayanamyrm zamanında cok cektim askım o yüzden gelrise de o gelsin ki en azından düzelmiş olarak gelsin ama ben yazarsam yine eski durum olcak o yüzden akısa bıraktım
made bisey sorcam bana böyle bazen gelirler yanlis anlama.
ama spiro sessiz az konusan biri mi? agir. sen onun yaninda daha hareketlisin sanki. daha cok konuskansin, yani daha baskin bir karaktersin. mesela onu senin yaninda daha hassas gördüm.
aşkolsun seni neden yanlış anlayayım canım
karakteri bildin
yalnız spiro hassas olsa bu kadar beklediğimi biliyor beni böyle askıda bırakmazdı
kesinlikle ağır karakterliaz konuşur,yazışmayı daha çok sever.bende konuşmayı severim (zıtlığın uyumu )
benim hareketliliğim acele kaynaklı net olacaksan ol seviyorsan sev sevmiyorsan made yoluna
yani o daha agir hareket eden biri, sen sabirsizsin, belki o senin bu hislerinden haberdar bile degil.. yani acik acik ona icini döksen?? kaybedecek hic bir seyin yok..böyle dürüstce alcakgönüllü bir sekilde. ondan duysan bazi seyleri, olur mu olmaz mi diye?
Canım ben söyleyeceğimi söyledimhislerden haberdar
Maalesef sonuç olumsuz.yanıma falların pembe gözlüğü hediye kaldı
evet benim kafa gidiyo bazen, hatirladim bana yazmistin.. kusura bakma. ama o sanki baska diyarlarda.. enerji olarak. yani pek orali olmuyo mu desem bilemiyorum.. yoksa net mi olmadin ona? kafasi donk etmediyse onun bilemiyorum.
Hadi kızlar bana enerji gönderin biraz da arasın beni bu kocakafaarıcam deyip niye aramadı o çocuk
gelgit durmak zor kuzum yaseni özel hissettiriyorsa sana adım atması gerekir.ama sen yazarsan da durumun değişme ihtimali varmış.dediğim gibi senin inisiyatifinde
keşke ortak karşılacağınız yerlerde seni görse belki yanına gel (çabukkzmnt 'un yanına gel çocuk )
Sen yazınca şaşırdım durumdan üç aşağı beş yukarı bahsetmiştim
Kendisi bilir.Bilmiyorum artık ne sevmek ne düşünmek ne de ilgilnmek istiyorum.spironun defteri rafa kalktı
ben cok cabuk unutuyorum herseyi canim kafam bir bir milyon inan. afedersin.
Bende spiroyu aklıma getirmeyeyim diye işyerinde kendi işimi bitirip başkalarına yardım ediyorum.evde de boş kalınca bir temzlk aşkı geldi ki sorma
yorumlarinizi okuyunca iyi ki Huma'ya hic baktiramadim dedim :)) hemen doluyordu. bugun ogrendiklerimle birlikte bana fali tarihleriyle birlikte cikan Sevval Erdal. kadinin fali tekrar bastan sona dinledim. bu kadar olur mu dedim. halbuki en son cikmasini istedigim faldi, o zaman cok uzulmustum ve bi daha hic dinlememistim. ama kadin subatta anlayacaksin gercekleri dedi. Gercekten de su an cok iyiyim. umarim falin onemli kismi olan benim icin ongordugu yeni askta gerceklesir. tekrar baktirsam mi biraz daha mi beklesem diye dusunuyorum acikcasi((
artik bay y de benim icin kocakafa oldu.. ama o aramaz. dik kafali.
benim kocakafalı spiro da aramaz
aslında haberini beklememek gerek.yani haber bekleyince bile içimizde umut oluyor.ben içimde ufak bir kıvılcım bile kalsın istemiyorum zaman ilacımız olsun M munhani
İşte şak diye de unutulmuyor ki kestirip atsamda aklıma geliyor başka şeylere yoğunlaşıyorum.tek unutturacak türk filmlerindeki gibi hafıza kaybı.
spiro hastaneye beni görmeye geliyor beni hatıladın mı made?yooosen kimsin spiro kim
Canım ya aynıları yuhh ya...Hümaya hakkımı helal etmeyecem.çok üzüldüğüm nişanlımdan ayrılacağım dönemlerde kan kusarkene bana bitirme bekle bitirirsen yaşayacakların daha kötü olacak demesi ve benim onun yüzünden exradan beş ay nişanlı kalmam ve her günümün burnumdan gelmesi bunları asla affetmeyecem.artık yalvarıyordum kendisine neolur önüne bak bırak şu adamı demesini istiyordum.o ben acı çekerken benim acımdan besleniyormuş.bana ayrıldıktan sonrada hala eskisi deyip durdu.asla yeni biri olmayacak tanışma tokalaşma bile yok dedi.oysaki ben ayrıldıktan sonra üç kişiyle tanıştım istemedim çünkü hazır değildim bir ilişkiye fakat şuan bir ay oldu hayatımda yeni biri var.şimdi size soruyorum bu ne şimdi.22 fal baktı hiçmi bunları göremedi.çünkü o şöyle düşünmüştü.bukız eski nişanlısını unutamaz.onun için kapımı sürekli nasılsa çalacak demiştir.yanıldığın birşey vardı Hüma.ben evet acı çektim Allahım kimseye vermesin butarz acılar ve kendimde değildim.Ama Allahıma binlerce şükürler olsun ki o uykudan uyandım.ama sen asla o paraları keyfince yiyemeyecen.ben gibi birçok insanın hakkı var.ben gene kazanırım hiç sorun değil ama keşke bukadar umut tacirliği yapmasaymışsın.yazık diyorum bu dünyanın öbür dünyasıda var.ay dur dur ben de kopyalıyorum bak bakk...
Niyetindeki erkek odaklı olarak incelemelerimi kendi destelerim ile gerçekleştirdim..
Çok net bir birleşme var yalnız o kadar bariz düşmüş ki ben anlamları çekip çıkartmadım :) Şöyle, Mezar kartı sizin şu anki measfenizi ve ayrılığınızı sembolize ediyor bize, ancak ters gelmesi bu ayrılığın kalıcı olmadığını belirtir.
.... Erkeğin şu an kabuğunda kendisini kapatmış olarak duruyor, aşkı meşki seni düşünmek istemiyor, mantığı ile basıtrmaya çalışmakta, işine gücüne odaklanmış maddiyata dayalı konuları gündemine getirmiş onlar ile uğraşarak odağını dağıtmaya çalışıyor. Senden asla ona adım gitmemeli...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?