Binnaz Abla

canim maasallah sen gercekten 22 fal mi baktirdin bu kadina? caresizlik iste bizi iten bu dolandiricilara... aslinda Allahtan medet ummamiz gerekirken biz falcilara sardik.. bu da bizim imtihanimiz heralde ve dogruyu bulmak icin bir sinavdi.. sükür sen de kurtulmusun, ben de kurtuldugumu düsünüyorum, artik insallah baskalari da anlar zamanla..

bana da bir cok falci, ben yeni birisini görmüyorum dedikleri halde hayatima biri girdi - buarada Firuze Aydin'a lafim.. hayatima biri girdi Firuze. sonra cikti ve senin söylediklerin gercekten ütopikti, benim hissettigim gibi.

Karacaya iki fal attım.ikiside birbirinin tersiydi.ikiside çıkmadı.nabza şerbet ayarlayan cinsten.birde bir kibar bir kibar öldürdü beni.Karaca Dumanıda geçiniz.sıradaki

Karacaya iki fal attım.ikiside birbirinin tersiydi.ikiside çıkmadı.nabza şerbet ayarlayan cinsten.birde bir kibar bir kibar öldürdü beni.Karaca Dumanıda geçiniz.sıradaki

oy aynen canim. aynen nabza göre serbet ayarladi her defasinda Karaca Duman.. canim cicim canimin ici demeler.. sirf 5 puan vereyim diye. salak gibi verdim de o bes puani. bir hüma da o.

bana da bir cok falci, ben yeni birisini görmüyorum dedikleri halde hayatima biri girdi - buarada Firuze Aydin'a lafim.. hayatima biri girdi Firuze.
Firuzeye 4 fal attım.kimseye söyleme suya bakıyorum dedi.maddiyat tutturup gitti.oysaki benimki para basıyordu nerdeyse.birde ayrılık sonrası baktırdım sana o adamı getirtirim dedi.abla derin güçlerle çalışıyo sanırsın.arkadaşa baktırttım onada tel aynı cümleleri kurdu yüzde yüz aynıydı.oda foss gelsin sıradaki

inanamiyorum... manyak bunlar varya cinli.. bana da bikeresinde üc aydir nerdesin gelmiyorsun demesinmi ona 3 yada dört kere baktirdim, sürekli oyaladi, geri dönecek, gercek ask deyip durdu demekki bu da bir Hüma. ve öyle ikna edici konusuyorlar ki, sanki bu kisiler özel ders almislar gibi. mafya resmen. ve nedense de hüma da firuze de sadece katina bakiyo.

kızlar işte siz sırada beklerken sizin için ben kendimi siper ettim.Hümanın gazabından 22 kişiyi kurtarmışım

kızlar işte siz sırada beklerken sizin için ben kendimi siper ettim.Hümanın gazabından 22 kişiyi kurtarmışım

ay cok yasa :)) güldürdün beni.. ben sadece bir kisiye degil, bir cok kisiye baktirdim kac param gittigini de Allahtan bilmiyorum artik diyorum ki, psikologa belki daha cok verirdim, böylece ümitlenmis oldum, bu da iyi geliyordu bana.
zamani böyle öldürdük iste bekleye bekleye.

Firuze o sitede Serkan arslana yönlendirmezmi beni benim hocam dedi.birde ona sor demeler Hümaya baktırdınmı diye sormalar.Hüma bilir bak oda olacak demiş bende diyorum dedi.biz 15-20 senedir bu işlerle uğraşıyoruz felan.bana birinin tel verdi.ara sana döndürecek o kişiyi deyince kaçtım.çete işi bukadar olur.Binnazda bir falcıda beni hocaya yönlendirdi.tanıdığı biri varmış felan herişi çözermiş mişte...ben gene bulaşmadım.Allah diyorum bunların şerrinden korusun bizi

aaaa dedim iste bunlar cetee süphelerim dogru cikti..inanamiyorumm

Ay daha neler inanamıyorum kuzum yaa baya paslaşıyolar demek ki Allahtan cabuk sıyrıldık bu fal illetinden

Canım ilk şüpheyi de sen düşürdün içimize valla tebrikler hepimiz anladık sonunda ben de 3 falla yırttım
Bitanem hatırlıyormusun ilk yazdığım zamanlar neredeyse siteden atılıyordum.hatta birkere banlanmıştım hüma yüzünden.olsun çokşükür zararın neresinden dönersek kardır.ben bunu amaç edindiğimi çok defa dile getirdim.amacına ulaştıysa ne mutlu bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…