Canım ya aynıları yuhh ya...Hümaya hakkımı helal etmeyecem.çok üzüldüğüm nişanlımdan ayrılacağım dönemlerde kan kusarkene bana bitirme bekle bitirirsen yaşayacakların daha kötü olacak demesi ve benim onun yüzünden exradan beş ay nişanlı kalmam ve her günümün burnumdan gelmesi bunları asla affetmeyecem.artık yalvarıyordum kendisine neolur önüne bak bırak şu adamı demesini istiyordum.o ben acı çekerken benim acımdan besleniyormuş.bana ayrıldıktan sonrada hala eskisi deyip durdu.asla yeni biri olmayacak tanışma tokalaşma bile yok dedi.oysaki ben ayrıldıktan sonra üç kişiyle tanıştım istemedim çünkü hazır değildim bir ilişkiye fakat şuan bir ay oldu hayatımda yeni biri var.şimdi size soruyorum bu ne şimdi.22 fal baktı hiçmi bunları göremedi.çünkü o şöyle düşünmüştü.bukız eski nişanlısını unutamaz.onun için kapımı sürekli nasılsa çalacak demiştir.yanıldığın birşey vardı Hüma.ben evet acı çektim Allahım kimseye vermesin butarz acılar ve kendimde değildim.Ama Allahıma binlerce şükürler olsun ki o uykudan uyandım.ama sen asla o paraları keyfince yiyemeyecen.ben gibi birçok insanın hakkı var.ben gene kazanırım hiç sorun değil ama keşke bukadar umut tacirliği yapmasaymışsın.yazık diyorum bu dünyanın öbür dünyasıda var.
Kızlar bakın ben size ibret olayım.asla falcıların söyledikleriyle yaşamayın lütfen.eğlencesine baktırın ama gülün geçin.olursa olur olmazsa canınız sağolsun.hiçbirşey bizden daha kıymetli olamaz.ben okadar yıl okudum ettim.çevrem çok akıllı ve zeki olduğumu söyler.ama işte bazen böyle oyunlara gelebiliyoruz.çaresiz kalabiliyoruz.Allahım kimseyi kötü insanla imtihan etmesin.İnşallah bu sitede acı çeken tüm kızlarımızın yüzü hep gülsün.bahtınız güzel olsun.
Karacaya iki fal attım.ikiside birbirinin tersiydi.ikiside çıkmadı.nabza şerbet ayarlayan cinsten.birde bir kibar bir kibar öldürdü beni.Karaca Dumanıda geçiniz.sıradakidiger bir umut taciri de Karaca Duran.. hani bana bay X kisacik bir tatilden sonra adim atacakti, hani hani?? hani büyük ask vardi hani hani.. alakasiz bir adamla beni iliski icine soktun ya.
her falinda canimin ici der yalakalik yapar.
simdiki durumu biliyor, ama gelecegi kestiremiyor.
Karacaya iki fal attım.ikiside birbirinin tersiydi.ikiside çıkmadı.nabza şerbet ayarlayan cinsten.birde bir kibar bir kibar öldürdü beni.Karaca Dumanıda geçiniz.sıradaki
Firuzeye 4 fal attım.kimseye söyleme suya bakıyorum dedi.maddiyat tutturup gitti.oysaki benimki para basıyordu nerdeyse.birde ayrılık sonrası baktırdım sana o adamı getirtirim dedi.abla derin güçlerle çalışıyo sanırsın.arkadaşa baktırttım onada tel aynı cümleleri kurdu yüzde yüz aynıydı.oda foss gelsin sıradakibana da bir cok falci, ben yeni birisini görmüyorum dedikleri halde hayatima biri girdi - buarada Firuze Aydin'a lafim.. hayatima biri girdi Firuze.
Firuzeye 4 fal attım.kimseye söyleme suya bakıyorum dedi.maddiyat tutturup gitti.oysaki benimki para basıyordu nerdeyse.birde ayrılık sonrası baktırdım sana o adamı getirtirim dedi.abla derin güçlerle çalışıyo sanırsın.arkadaşa baktırttım onada tel aynı cümleleri kurdu yüzde yüz aynıydı.oda foss gelsin sıradaki
kızlar işte siz sırada beklerken sizin için ben kendimi siper ettim.Hümanın gazabından 22 kişiyi kurtarmışımcanim maasallah sen gercekten 22 fal mi baktirdin bu kadina? caresizlik iste bizi iten bu dolandiricilara... aslinda Allahtan medet ummamiz gerekirken biz falcilara sardik.. bu da bizim imtihanimiz heralde ve dogruyu bulmak icin bir sinavdi.. sükür sen de kurtulmusun, ben de kurtuldugumu düsünüyorum, artik insallah baskalari da anlar zamanla..
Canım ilk şüpheyi de sen düşürdün içimize valla tebrikler hepimiz anladık sonunda ben de 3 falla yırttımkızlar işte siz sırada beklerken sizin için ben kendimi siper ettim.Hümanın gazabından 22 kişiyi kurtarmışım
kızlar işte siz sırada beklerken sizin için ben kendimi siper ettim.Hümanın gazabından 22 kişiyi kurtarmışım
Firuze o sitede Serkan arslana yönlendirmezmi beni benim hocam dedi.birde ona sor demeler Hümaya baktırdınmı diye sormalar.Hüma bilir bak oda olacak demiş bende diyorum dedi.biz 15-20 senedir bu işlerle uğraşıyoruz felan.bana birinin tel verdi.ara sana döndürecek o kişiyi deyince kaçtım.çete işi bukadar olur.Binnazda bir falcıda beni hocaya yönlendirdi.tanıdığı biri varmış felan herişi çözermiş mişte...ben gene bulaşmadım.Allah diyorum bunların şerrinden korusun biziinanamiyorum... manyak bunlar varya cinli.. bana da bikeresinde üc aydir nerdesin gelmiyorsun demesinmiona 3 yada dört kere baktirdim, sürekli oyaladi, geri dönecek, gercek ask deyip durdu demekki bu da bir Hüma. ve öyle ikna edici konusuyorlar ki, sanki bu kisiler özel ders almislar gibi. mafya resmen. ve nedense de hüma da firuze de sadece katina bakiyo.
Firuze o sitede Serkan arslana yönlendirmezmi beni benim hocam dedi.birde ona sor demeler Hümaya baktırdınmı diye sormalar.Hüma bilir bak oda olacak demiş bende diyorum dedi.biz 15-20 senedir bu işlerle uğraşıyoruz felan.bana birinin tel verdi.ara sana döndürecek o kişiyi deyince kaçtım.çete işi bukadar olur.Binnazda bir falcıda beni hocaya yönlendirdi.tanıdığı biri varmış felan herişi çözermiş mişte...ben gene bulaşmadım.Allah diyorum bunların şerrinden korusun bizi
Firuze o sitede Serkan arslana yönlendirmezmi beni benim hocam dedi.birde ona sor demeler Hümaya baktırdınmı diye sormalar.Hüma bilir bak oda olacak demiş bende diyorum dedi.biz 15-20 senedir bu işlerle uğraşıyoruz felan.bana birinin tel verdi.ara sana döndürecek o kişiyi deyince kaçtım.çete işi bukadar olur.Binnazda bir falcıda beni hocaya yönlendirdi.tanıdığı biri varmış felan herişi çözermiş mişte...ben gene bulaşmadım.Allah diyorum bunların şerrinden korusun bizi
Bitanem hatırlıyormusun ilk yazdığım zamanlar neredeyse siteden atılıyordum.hatta birkere banlanmıştım hüma yüzünden.olsun çokşükür zararın neresinden dönersek kardır.ben bunu amaç edindiğimi çok defa dile getirdim.amacına ulaştıysa ne mutlu bana.Canım ilk şüpheyi de sen düşürdün içimize valla tebrikler hepimiz anladık sonunda ben de 3 falla yırttım
Aynen canım bunların yaptığının karşılığını ifade etmeye Türkçem yetersiz kalıyor.çok sinir bozucuAy daha neler inanamıyorum kuzum yaa baya paslaşıyolar demek ki Allahtan cabuk sıyrıldık bu fal illetinden
HhahahahahahahaSpiro rüyama girecek diye korkuyorum artık. Sabah spiro akşam spiro...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?