Binnaz Abla

Ben ay sonuna kadar oruçluyum yoksa hemen atlardım.

bende sanırım tavsiyenle bakmıştım dün akşam yazdım bana da söylediği birşey çıktı dün akşam.

kızlar ıkı tarot arası nekadar zaman olması lazım?yanı varmı boyle bı dusuncenız yada cok sık atınca kartlar sapıtıyo falan dedıgınız?:)

Son düzenleme:
kızlar ıkı tarot arası nekadar zaman olması lazım?yanı varmı boyle bı dusuncenız yada cok sık atınca kartlar sapıtıyo falan dedıgınız?:)

10 gun canim tarotun el kitabindada boyle yaziyiyor baktirdigim falcilarlarda boyle ditor

Herkeste ayni dert! Bulamadik soyle iyi bir tarotcu, kahve fali bakan birini... İzmir de bi hatun varmis, istanbula tasinmid da izini bioen de yok... Kimse kalmadi kizlar! Tarot ogreniyorum ben de, cok beceremiyorum galiba!

Herkeste ayni dert! Bulamadik soyle iyi bir tarotcu, kahve fali bakan birini... İzmir de bi hatun varmis, istanbula tasinmid da izini bioen de yok... Kimse kalmadi kizlar! Tarot ogreniyorum ben de, cok beceremiyorum galiba!
Yok anacım yok.Ben bu uğurda on yılımı verdim.En pahalısından en ucuzuna,adı duyulmuşundan en sıradanına varana kadar denedim durdum.İnanki" en iyisi" diye birşey yok.Bi yükselen bi alçalan bi grafik var falcıların içinde o sürüp gidiyor,olan biten bu.

adalar denen falciya fal baktiran varmi tellwedeSAKIN BAKTIRMAYIN DERIM ALLAHTAN BEN DIREKTEN DONDUM.ASIRI OLUMSUZ FAL BAKMIS kuzenim ATTI SONRA BENDE DUVARINI OKUDUM COGU KISIYE NEGATIF SEYLER SOYLUYOR SANIRIM AMAN DIKKAT DERIM GECE GECE MORALINIZ BOZULMASIN

Son düzenleme:

beyzaaaaaaaaaaaaa çooooookkkk sevindimmmm bu gelişmeye:))))) umarım sonudaa güzelll olucak:)darısııııı başımaaaaa:124:

isinden atti,sevgilisinden ayirdi inanilmaz..duvarini okuyunca bazi insanlara da surekli olumsuz telkinler yapmis.cevrene dikkat et,sana iftira atilmis vs..sakin kizlar valla

Kizlar bugun rezzan ablaya baktirdigim falda.. rezzan ablada dahil oldu herkes yeno birininde bahsediyor:))) ahhhh ahhh eski dönsün yeni kimin umrunda:))) bakalim cikacakmi. Hemde cok yaklasmisim...sanmıyorum ama olur ya hayat...cikarsa haber vercem:))((

sartans'a baktıran var mı? 150 falda 100 yıldız almış. nasıl acaba? eski falcılar hesaplarını açıp açıp duruyor. alla alla :44:

valla su yeni biri olayi tamamen geyik bence kizlar.laf bulamayinca baskasi vara sardiriyorlar

valla su yeni biri olayi tamamen geyik bence kizlar.laf bulamayinca baskasi vara sardiriyorlar
Falcıların yorumlarına göre on yılda ortalama 100-150 arası sevgili,10-15 evlilik,7-8çocuk sahibiyidim şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…