Binnaz Abla

Firuze izmirde medyummuş.bilmem kaç yıldır medyumum falan diyor kendinden çok emin konuşuyordu.tabi var özel güçleri.firuzeye en son eylülde baktırmıştım.10 dklık konuşmadada ikişer kere napıyorsun nerelerdesin dedi.fos çıktı

bu kadar rahatsız olduysanız bir daha yazmam
Yani canım burada hepimiz derdimizi paylaşıp bazen konu dışına çıkıp muhabbet ediyoruz 6 aydır takip ettiğim topik bir gün x hakkında bir gün y konusu hakkında. Ama sabah akşam burada erkeğe olan nefretimi hırsımı kusmuyorum.
He tabiki yeri geliyor sitem ediyoruz muhabbet ediyoruz ama anlayışla karşılayacağını bildiğim için diyorum, her gün benzer şeylerle karşılaşmakta biraz rahtsız etmedi değil..

Bosver kuzum ben hümayı super falcı olarak gördügüm zamanlarda bile senin samimiyetine inandım bak ne kadar guzel olmaya basladı her sey sen hakettiğini yaşa ve keyfini çıkar, hümanın da ipliği pazara cıktı bile onun bütün müşterileri burdan gidiyor ben de dahil buradan buldum onu

Serkan firuznin hocası mıHüma-firuze-serkan üçlüsünün işbirliğini bilmiyordum.hele hoca olayına yönlendirmeleri falan. serkandan fal almıştım ama böyle şeylerle alakalı birşey duymadım.
yok artık diyorum.Allah korusun
gene uyanıkmışsın da bulaşmamışsın canım

Rahatsızlığını dile getirdiğin için teşekkür ederim milenart elimde olmadan bu kadar hırslanıyorum.bu topiğin samimi olduğunu hissettiğim için bu kadar lafımın dikkat çekeceğini yada sivrileşeceğini düşünmedim.sonuçta burada kimse birbirini tanımıyor ve kimse de bnm kahrımı çekmek zorunda değil her satırı spiro diye okumak zorunda değil.(bay x,y,erkşi,nofrost falan)
zaten artık fal ile alakalı paylaşacağım birşey kalmadı.bugün tamamen falcıların ipliklerinin pazara çıktığı yazışmalar oldu.
topiğe ilk yazdığımda 3 uzun partta herşeyi deyip fal diyetine girdim.amacım bu kadar fala rağmen ilişkimin yoluna girmediğini yazmaktı) sonra bir bozdum ama söyleycek falım da konum da kalmadı.

evet bence de milenart okuma, yani sana oku diyen mi var. ben hic rahatsiz degilim, ne güzel insanlar hislerini döküyo. yani neden bukadar rahatsiz oldun anlamiyorum, karismak gibi olmasin.
desifre ettik bu falcilari daha ne istiyosun?

Benim içim sıkılır genelde basımdan kulaklarıma dogru bi sıcaklık sıkıntı gelir ve cok net hissederim bınu en cok da cafe falcılarına gidince oluyor

Su falına bakan falcı bulup baktırdıysam o gün enrjim yerlerde.birde nesibede aynı şeyi yaşamıştım resmen enerjimi emmişlerdi

"sana oku diyen mi var" nasıl bir tabirdir? ben fikrimi saygı çercevesinde söyledim ki zaten madeleineto aynı incelikle cevapladı. Senin bu üslubun nedir?
Lafım falcıların deşifre olmasına değil zira bu konunun konuşulması çok çok güzel.. ben rahatsızlığımı dile getirdim, evet paylaşmak güzel ama bazı konular "bir derdim var" başlığına ait oluyor.
Tekrar diyorum fikir almak dert paylaşmak ayrı her gün aynı şeyi konuşmak ayrı. Zira başlıkla alakası olmayan şeyler.
Ve yineliyorum üslubumu bu şekilde bozmayacağım...

Bu kadar iplikler pazara çıktıktan sonra aslında @selinmat ilk hümayı deşifre ettikten sonra hümaya fal gönderen resmen bize söylenen alıntıları,copy pasteleri ses kaydında dinleyecek demek.hüma aynı tas aynı hamam.eğer çetelerse arkaları sağlam.biz şikayet etsek ses nereye gider hiiç bilmiyrum.

ses tüketiciye gider kuzum, yani hersey bizim elimizde. biz yoksak onlar da yok. icgüdüm onlari desifre et diyodu zaten, sükür sayenizde bunu basardik. ve sükür paylasti @selinmat bizlerle yasadiklarini ve diger üyeler.

Araya girebilir miyim hanımlar?
Konu dışı yorumlar olacaktır tabii ama topik müdavimleri ister istemez konu takip seçeneğine basıyor ve her yorumda bildirim geliyor, bildirimi açınca aynı şeyleri okumaktan sıkılıyorlardır, topiği falcılar hakkında bilgi almak için okuyanlarda var, hani biraz eleştirileri dikkate alırsak iyi olur bence.
Arkadaşlar gayet kibar ifade etmişler eleştirilerini

milenart M munhani kızlar biriniz yazdığımdan rahatsız olmuş biriniz olmamışsınız.lütfen benim yüzümden ikinizin arasında haddime düşmeden kırgınlık olmasını istemem.bu da madenin ricası olsun lüftennnn
binnaz abla hatunlarında da bol bol geyik yapılıyor oraya gitmemiz gerekirdi milenart ama fal işin içine girince ve aklımızdaki kişilere gönderdiğimiz için mecbur spiro demek zrundayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…