biryolunvar'da var zaten. epey dillendirilmişti zamanında.ve benim korkum, bu cete diger fal sitelerine de el atmistir. yani atiyorum, fal sepetinde yada falalemde üyeleri vardi.
"sana oku diyen mi var" nasıl bir tabirdir? ben fikrimi saygı çercevesinde söyledim ki zatenmadeleineto aynı incelikle cevapladı. Senin bu üslubun nedir?
Lafım falcıların deşifre olmasına değil zira bu konunun konuşulması çok çok güzel.. ben rahatsızlığımı dile getirdim, evet paylaşmak güzel ama bazı konular "bir derdim var" başlığına ait oluyor.
Tekrar diyorum fikir almak dert paylaşmak ayrı her gün aynı şeyi konuşmak ayrı. Zira başlıkla alakası olmayan şeyler.
Ve yineliyorum üslubumu bu şekilde bozmayacağım...
Sorun değil, önemli olan anlaşabilmek ki zaten hepimizin türlü türlü dertleri varken birde umut tacirliği yapan falcılar elbetteki geriyor sinirlerimizi..özür dilerimmilenart falcilara olan sinirimden dolayi sana yansittim, kusuruma bakma
Sorun değil, önemli olan anlaşabilmek ki zaten hepimizin türlü türlü dertleri varken birde umut tacirliği yapan falcılar elbetteki geriyor sinirlerimizi..
Yillar onceki bendeki Nesibe gibi.. suanda da Yagmur bu yonde ilerliyor..Ben selenayı çok severim herkes biliyodur artık bunu. Bana çok çıkmıştır falları hem de ucundan kıyısından da değil. Eskiden bana bir fal bakardı. Üç beş ay sonra bi okurdum, yaşamadığım cümle yok falda. Ama bana da son bir yıldır, olumlu dediği bir durum, inatla olumsuza gidiyor. O iyi olacak dedikçe, kötü Şeyler oluyor. He şöyle, olacak kötü şeyleri de bilmiş, ama bahsettiği iyi şeyler asla gerçekleşmiyor. Yani olmuyor kısacası.
Nesibe 4 yil oncenin iyisiydi simdi pili bitti demekki ben 3 yildir atmiyorum son 5 fali fena patlamisti ama atan arkdaslarimdan duydum durumu baya kotuymusNesibenin fallarını dinledim üç kez atmisim 8er dakikalık fallar. Durup durup bunu net olarak gördüğüm için paylaşmak istedim. Çok net gördüm. Bir de baya pskiloji okuma ortada fal yok. Yazık parama üzüldüm .
Nesibe 4 yil oncenin iyisiydi simdi pili bitti demekki ben 3 yildir atmiyorum son 5 fali fena patlamisti ama atan arkdaslarimdan duydum durumu baya kotuymus
Ben hümayı eleştirmeni eleştirmedim zira hümayı bende eleştirdim aynı şeyleri söylüyor dedim. Ben senin sürekli gelip aynı paragraflarla yazdığın faldan uzak durun temeli yazıları eleştirdim. Sonuçta bizde ne yaptığımızı biliyoruz. Sürekli tavsiye pragrafları görmek rahatsız etti. Ben küçücük öğrencilerime bile bu denli aynı şeyleri tekrar tekrar söylemiyorum.. Umarım anlamışsındır artık Hümayı eleştirmene asla lafım yok aksine foyalarının ortaya çıkması çok güzel. Eleştirim bahsettiğim konuda..milenart burda ben Hümayı eleştirdiğim dönemlerde benide eleştirmiştin.beni eleştirenleri haklı bulmuştun.aslında bakıyorumda herşeyden neden böylesine rahatsız oluyorsun.mesele sadece kızların bir konu üzerinden gitmeleri ve ara ara konuşmaları değil.ben yorumcu eleştirirken senin eleştirine maruz kaladım hatırlatırım.benim en son katlanabileceğim şey haksız yere eleştirmek ve hakka riayet edilmemesi.lütfen bakış açını değiştir.bırak kim ne isterse paylaşsın.sende oku veya okuma işine yarar şeyleri takip et.illaki birini eleştirmek için buraya yazını bırakma.bizde seni dinleyelim okuyalım.ya da eleştiri dışında sende bizlere birşeyler kat.katamıyorsanda rahat ol.relax
canım özeline bakarmsınteşekkür ederim balım :)
Bana müstakbel gelinliğimin modelini tarif etmişti. Tabii öyle gelinlik falan yok. Ama az önce dinledim yeniden. Hayret söylediği 2 şey doğru çıkmış. Ama esas konu çıkmamış.kızlar nehir ateşoğlue nasıldır
spesifik bişeymi doğru çıkmış peki hani olabilitesi zor birşeymi? teşekkğrler..Bana müstakbel gelinliğimin modelini tarif etmişti. Tabii öyle gelinlik falan yok. Ama az önce dinledim yeniden. Hayret söylediği 2 şey doğru çıkmış. Ama esas konu çıkmamış.
Çok da zor değiller aslında. Ama fal kötü mü dersen ehh işte. Çok nadir fal baktırıyorum artık. Anlatacak söyleyecek benim de çok birşeyim kalmadı.spesifik bişeymi doğru çıkmış peki hani olabilitesi zor birşeymi? teşekkğrler..
yönetime msj attım humanın yalanları ile iligli yazık gunah ya nasıl uyuylar..kızlar neler oluyor yahu cumadan beri takip edemedim:)
milenart Sakinkal
Spiro eleştirisini ben başlattım, gerisi geldi. Şimdi ben de bombayı atmış kaçmış gibi olmayayım. Herkes dert anlattı, içini döktü belli oranda kabul edildi. Ama burda spironun helvası kavuruldu, nofrostun mevlüdü okutuldu. Bunlar dert dökmeyi geçti, geyiğe vurdu iş ve sürekli sürekli. Sıkıldım, çok kişi de aynı mesajları okumaktan sıkıldı. Daha önce bu konuda yönetimce uyarı yapılmasına rağmen devam etti. Eleştiri yapana niye eleştiri yapıyorsun dememek lazım selincim(seninle evvelinde özelden konuştuğumuz için -cim takısı ekleme hakkını kendimde buldum:). Ki eleştirilen arkadaş da gayet medeni şekilde eleştiriyi karşıladı, neden eleştiriyorsunuz bile demedi, kendisini de tebrik ediyorum. Gezin eğlenin arkadaşlar, kurtulmanın başka yolu yok. Bahar da geliyor, oh miss.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?