Ben seni alnından öpüyorum. Topu göğsünde yumuşatıp geri attığın için. Eleştiriyi tartışma bahanesi olarak görmediğin için. 8 yıllık evliliğim bitti, çocuğum da, ben de çok üzüldük. Uzun süre fallara sardım rahatlamak için. Çekilecek çile varsa çekiliyor. Çok da yapacak şey yok. Ama geçiyor, geçecek.Kendi adıma konuşmam gerekirse bazen cıvıttık.Hattamasalkizi- 'nın açtığı binnaz abla hatunlarına devam etmemiz gerekirdi.Fakat konu bu başlıktan yürüyordu.Sonuçta sevdiğimiz kişiler adına fal gönderdik ve onlarla yaşadıklarımız falların anlattıklarıyla tutmayınca kısaca bütün fallar patlayınca hem spiro gibilere kızdık hem de falcılara kızdık.Kendi adıma maddi,manevi yıpratan bir süreçti fal.cebimden de gitti boş hayllerlede avuttular.2 yıla yakın zamanımı boş fallar aldı.Ve fal göndererek özel hayatımda bir gıdım yol alamadım.Bazı arkadaşlarla bende özelden yazışıyorum.Durumumu biliyorlar ben onlarınkini.Ben kızınca onlar da benimkine kızdılar.Şakayla karışık bende topiğe yazdım
tekrar ediyorum kimse kimsenin kahrını çekmek zorunda değil!birinizi benim şakam,sözüm sıkıp bayabilir bazıları sevebilir komik gelebilir.Hayatta hiçbir zaman herkese tam anlamlı hitap edemezyiz.
Gezip,eğlensekde aklımıza gelebiliyor ofiste çalışsakta.unutma ha deyince olmuyor.ben zamanın akışına bırakmanın ilaç olduğuna inanıyorum
Ah ha ha. Falcı değil canım, merak etme.kızlar cok özür dilerim ama spiro kim
nekadar doğru söyledin.. genede hiç isyan etmedin demi hiç..Ben seni alnından öpüyorum. Topu göğsünde yumuşatıp geri attığın için. Eleştiriyi tartışma bahanesi olarak görmediğin için. 8 yıllık evliliğim bitti, çocuğum da, ben de çok üzüldük. Uzun süre fallara sardım rahatlamak için. Çekilecek çile varsa çekiliyor. Çok da yapacak şey yok. Ama geçiyor, geçecek.
kim peki?Ah ha ha. Falcı değil canım, merak etme.
Eh isyan ettiğim zamanlar da olmuştur. Kolay değildi hiç. Ama şimdi gülüyorum o hallerime. Herkesin acısı kendine göre, kimi 6 aylık ilişki bitince çöker kimi 8 yıllık evliliği bitince. Kimsenin derdini küçümsemem. Zamanında Kübra' nın bana yaptığı gibi " terkedildin galiba çirkef" demem.nekadar doğru söyledin.. genede hiç isyan etmedin demi hiç..
o kızında kimbilir içinde ne sıkıntıları vardı emınım kötü niyetli deildi eminim kimbilir ne sıkıntıları vardı ruh halı nasıldı boşver.. bi özle bakarmsınEh isyan ettiğim zamanlar da olmuştur. Kolay değildi hiç. Ama şimdi gülüyorum o hallerime. Herkesin acısı kendine göre, kimi 6 aylık ilişki bitince çöker kimi 8 yıllık evliliği bitince. Kimsenin derdini küçümsemem. Zamanında Kübra' nın bana yaptığı gibi " terkedildin galiba çirkef" demem.
Ben seni alnından öpüyorum. Topu göğsünde yumuşatıp geri attığın için. Eleştiriyi tartışma bahanesi olarak görmediğin için. 8 yıllık evliliğim bitti, çocuğum da, ben de çok üzüldük. Uzun süre fallara sardım rahatlamak için. Çekilecek çile varsa çekiliyor. Çok da yapacak şey yok. Ama geçiyor, geçecek.
ayy ben ankaradayım <3Ben hepinizi çok merak ediyorum aslında. Ankara' da olanlar bi tanışma partisi mi düzenlese. Hayatımıza heyecan katmak lazım yahu.
yönetime msj attım humanın yalanları ile iligli yazık gunah ya nasıl uyuylar..
niye böyle bu kız ya neapmay çalışıyo yanı hıcmı vıcdan yapmıyohüma konusunda baya aydınlandı forum aslında
sezgi candan nasıldır anda iyimi gelecek deıl anElani soylu, bir arkadaşla birebir aynı falı göndermişti. Şikayet edip iade almıştık. Kelimesi kelimesine aynıydı fal. Otur sıfır!
Valla bu topikte kaç defa uyardım sizler şahitsiniz, sonra üyeliğini İptal ederim dedim yine devam etti, üyeliğini İptal ettim, özür dileyip af diledi üyeliği açtı yönetim, yine ağzında küfür eksik olmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?