Binnaz Abla

Ben seni alnından öpüyorum. Topu göğsünde yumuşatıp geri attığın için. Eleştiriyi tartışma bahanesi olarak görmediğin için. 8 yıllık evliliğim bitti, çocuğum da, ben de çok üzüldük. Uzun süre fallara sardım rahatlamak için. Çekilecek çile varsa çekiliyor. Çok da yapacak şey yok. Ama geçiyor, geçecek.

nekadar doğru söyledin.. genede hiç isyan etmedin demi hiç..

nekadar doğru söyledin.. genede hiç isyan etmedin demi hiç..
Eh isyan ettiğim zamanlar da olmuştur. Kolay değildi hiç. Ama şimdi gülüyorum o hallerime. Herkesin acısı kendine göre, kimi 6 aylık ilişki bitince çöker kimi 8 yıllık evliliği bitince. Kimsenin derdini küçümsemem. Zamanında Kübra' nın bana yaptığı gibi " terkedildin galiba çirkef" demem.

o kızında kimbilir içinde ne sıkıntıları vardı emınım kötü niyetli deildi eminim kimbilir ne sıkıntıları vardı ruh halı nasıldı boşver.. bi özle bakarmsın

Merhaba Arkadaşlar,
Yaklaşık 9 ay süren fal çılgınlığıma bir iki ay önce son vermiştim.Ama uzun süredir takip ettiğim,iyi günüme kötü günüme ortak ettiğim siz sevgili arkadaşlara bir özet geçmek boynumun borcuydu :)))Bugün fırsatım var ve başlıyorum.Bunlar hep kahve falı bu arada..

Bir yolun var..
ASİYE:Geçmiş iyi,çok uzun tarihler vermiş geçen sene baktırmama rağmen henüz dediği birşeyi yaşamadım.Ama iletişim tarihi olarak verdikleri patladı.
SEMA:Geçmiş ve Anda bu arkadaşda iyi en azından falın senin olduğundan emin oluyorsun ama ikili verdiği tarihler arasında yaşayacaksın dediği hiçbirşeyi yaşamadım.İki kere baktırmışım beğendim sanırım :)
SEVİLAY:Bu da geçmişte,kişi analizinde vs iyi ama yakın tarihinde bdediği gibi birşey olmadı birde çok uzağa bir tarih vermiş onu bilemiyorum henüz gelmedi.Bir sene sonrasına birşeyler yazmış çünkü.
İLKAY:iLKAY nedense bende çok saygınlık uyandırdı.Üç kere falan baktırmışım ama ne an ne gelecek birşey tutmadı.Hatta çok güvenip dediği gibi olsun diye komik şeyler düşündüğümde oldu..Kesin bu kadının dediği biri diye insanları garip garip süzdüğüm vs...Ama hiçbirşey olmadı.
FAMA:Enerjimi çeken günümü karartan bir yorumcu hiç sevmedim.Büyü vs soktu falın işine iyice kararttı beni zaten.Soruma da he canım he gibi bir yanıt vermiş.Bu ay çok zengin bir talibim çıkması lazım dediğie göre o da geçen sene bakmış Şubat demiş..Yok tabi öyle birşey..Nedense hep talibe bağlıyorlar..
SERKAN TEK:Fal sorumu bile anlamamış.Kocayı sevgili yapmış bizi birde tatile göndermiş.Boşanıyorduk o ara halbusi...Geçiniz..

Bir yolun var bu kadar..Binnaza geçiyorum...

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.Benim bu topiğe yazma amacım bu kadar bir sürü yorumcuya fal gönderdim gıdım yol alamadım benim gibi kimse olmasın hayat tecrübesi olsun diye.Sonuçta bu topiği üye olmayıp dışarıdan okuyan bir sürü insan mevcut.
Belki milenartı'ın veya senin çıkışı sert geldi.kızlar beni savunmak istemiş olabilir.bu konuda benim son sözüm lütfen benim yüzümden tartışma çıkmasın ve kimsenin arası benim veya spiro lafı yüzünden açılmasın.

Fal göndermek,sonucu beklemek çile de zaman kaybı aa ne diyecekler acaba diye hayal kurmak da zarar olarak yanıma kaldı maalesef M Mar_r

Ben hepinizi çok merak ediyorum aslında. Ankara' da olanlar bi tanışma partisi mi düzenlese. Hayatımıza heyecan katmak lazım yahu.

Öncelikle Ebru İyi Huylu ve Aren Yıldırımın ilk fallarında bir detayı tutturdukları için yüklenmişim sürekli ama ondan sonrasında hiçbir şeyi bilemediler.Bilemedikleri gibi acayip genel cümlelerle dolu başarısız fallardı hem kahve hem tarot yüklenmişimde yüklenmişim..Şansa tarihi ile yaşayacaklarimı bilmişlerdi herhalde çünkü sonraları faciaydı gerçekten.

Elani Soylu,Bennu Yıldırım,Peri Sel,Hüma,Asenat,Lena Koval,Eylül Acar,Açelya Tuğra,Karaca Duran,Serra Güngören..
Pempe pembe fantaziler içeren o an olmasını istediğim ne varsa vererek hiç tutmayan fallar bakmışlar.

Mert Göktürk,Can Başaran,Kemal Devrim vs tüm erkek yorumcular..Arkana bakmadan kaç konulu fallar bakmışlar hepsi neredeyse sözleşmiş gibi..Tarih ,olacak edecek vs tutmadı tabi..

Nehir, Sağlık ,iş vs konularında çok tutturmuş benim için önemli bir olayın zamanını ,ortamı,üstümü başıma kadar güzel tarif etmiş..Ortalamanın üstünde denenebilir bir arkadaş..

Bilge Özdoğru:Bir de iki tane çaksa tam olacakmış.Azarlaya azarlaya fal bakmış..

Elif Hanzade,Hülya Demir..Çok etilenmişim bayağı bir baktırmışım ama elde sıfır arkadaşlar..Hülya Demir benim bir süre bu adam beni kesin oldurecek tarzı tırsarak yaşamama neden olmuş..Elif Hanzade sayesindede birden bire acımışım..İyi adamdı be şeklinde..Sonuç sıfır..ama Elif ilk falımda ne yaşadım kaç senesinde vs tarihine kadar bilmiş boş fal değildi sonraları kanki boşver 'e dönmüş desem daha iyi..

Arada bir sürü isim var ama yazmaya gerek yok...
Karınca çıkmış çok çalışkansın,At çıkmış şahlanacaksın...Bak ne çok yazdım 5 vereceksin di mi falları..

He birde Özge Gezicinin falını ertesi gün başka bir arkadaş kopyalayıp yapıştırmıştı bana..Onun ismini bilemedim Yazacağım sonra..Yönetime şikayet ettim.Fal puanlarım geri geldi vs ama her ikiside çatır çatır bakmaya devam ediyorlardı en son...

Telwe ye geçeceğim ilk fırsatta..

Son düzenleme:
Elani soylu, bir arkadaşla birebir aynı falı göndermişti. Şikayet edip iade almıştık. Kelimesi kelimesine aynıydı fal. Otur sıfır!
sezgi candan nasıldır anda iyimi gelecek deıl an

Mune abla küb'e af çıkaramıyor muyuz :) yoruldu kız kaç gündür
Valla bu topikte kaç defa uyardım sizler şahitsiniz, sonra üyeliğini İptal ederim dedim yine devam etti, üyeliğini İptal ettim, özür dileyip af diledi üyeliği açtı yönetim, yine ağzında küfür eksik olmadı.
@kub102030 üyeliğini affettirecekse yönetimi arasın ikna ederse ne ala ama 2. üyelikle girdiğinde yönetim fark etmiyor zannetmesin, o giderken biz dönüyorduk

Ola ki açılırsa tek bir küfürle gider, siteyi de rüyasında görür, bu sitenin kurallarına uymak zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…