Mune'cik valla biz de uyardık artık yapmıcak söz verdi hepimize , kub'suz forumun tadı tuzu yok affett noluuurrrrrValla bu topikte kaç defa uyardım sizler şahitsiniz, sonra üyeliğini İptal ederim dedim yine devam etti, üyeliğini İptal ettim, özür dileyip af diledi üyeliği açtı yönetim, yine ağzında küfür eksik olmadı.
@kub102030 üyeliğini affettirecekse yönetimi arasın ikna ederse ne ala ama 2. üyelikle girdiğinde yönetim fark etmiyor zannetmesin, o giderken biz dönüyorduk
Ola ki açılırsa tek bir küfürle gider, siteyi de rüyasında görür, bu sitenin kurallarına uymak zorunda.
Mune'cik valla biz de uyardık artık yapmıcak söz verdi hepimize , kub'suz forumun tadı tuzu yok affett noluuurrrrr
ben de dayanamayacagım , bir sey soyleyeceğim, ne olur şu ayrı yazılması gereken dahi anlamındaki de , da ları ayrı yazın. Forumda genelde bitişik yazıyorlar gerçi ama siz öğretmenmişsiniz.Ben hümayı eleştirmeni eleştirmedim zira hümayı bende eleştirdim aynı şeyleri söylüyor dedim. Ben senin sürekli gelip aynı paragraflarla yazdığın faldan uzak durun temeli yazıları eleştirdim. Sonuçta bizde ne yaptığımızı biliyoruz. Sürekli tavsiye pragrafları görmek rahatsız etti. Ben küçücük öğrencilerime bile bu denli aynı şeyleri tekrar tekrar söylemiyorum.. Umarım anlamışsındır artık Hümayı eleştirmene asla lafım yok aksine foyalarının ortaya çıkması çok güzel. Eleştirim bahsettiğim konuda..
Ve eklemem gerekirse en son yazdığın relax kısmına değinmeyeceğim tartışmak istemiyorum, "bir şeyler katmak" diye tabir ettiğin şeyi çok yaptım topik bir derdin vara dönmeden.
Ve lütfen tartışma uzamazsa sevinirim..
zaten bir daha küfür ederse hiç birimiz arkasında duramayız aslında çok temiz kalpli sadece biraz fevri hareket ediyorBu defa şikayet etmedim, biz özelden konuştuk, özürünü diledi, barıştık. Birden olgunlaşmış sanki. Bence de son bi şansı hak ediyor.
ben de dayanamayacagım , bir sey soyleyeceğim, ne olur şu ayrı yazılması gereken dahi anlamındaki de , da ları ayrı yazın. Forumda genelde bitişik yazıyorlar gerçi ama siz öğretmenmişsiniz.
Laf söyleyebilecek başka bir açık arayın derim zira hızlıca yazılan bir yazının konusunda değil imlasında açık aramak sizin tartışmacı yönünüzü sergiler. Kimseyle tartışma niyetim topikte rahatsızlık vermemek adına. Diyecek sözü olan özelden yazabilir.ben de dayanamayacagım , bir sey soyleyeceğim, ne olur şu ayrı yazılması gereken dahi anlamındaki de , da ları ayrı yazın. Forumda genelde bitişik yazıyorlar gerçi ama siz öğretmenmişsiniz.
Kusura bakmayın ama arkadaşımızın bahsettiği konuyla ilgili birşey yazmayıp sadece gramer konusuna takılmanız oldukça ilginç.Banlanan Küb arkadaşımız çoğu harfe basmadan mesaj yazıyordu onu hiç bu şekilde uyardınız mı?ben de dayanamayacagım , bir sey soyleyeceğim, ne olur şu ayrı yazılması gereken dahi anlamındaki de , da ları ayrı yazın. Forumda genelde bitişik yazıyorlar gerçi ama siz öğretmenmişsiniz.
Kusura bakmayın ama arkadaşımızın bahsettiği konuyla ilgili birşey yazmayıp sadece gramer konusuna takılmanız oldukça ilginç.Banlanan Küb arkadaşımız çoğu harfe basmadan mesaj yazıyordu onu hiç bu şekilde uyardınız mı?
Öncelikle Ebru İyi Huylu ve Aren Yıldırımın ilk fallarında bir detayı tutturdukları için yüklenmişim sürekli ama ondan sonrasında hiçbir şeyi bilemediler.Bilemedikleri gibi acayip genel cümlelerle dolu başarısız fallardı hem kahve hem tarot yüklenmişimde yüklenmişim..Şansa tarihi ile yaşayacaklarimı bilmişlerdi herhalde çünkü sonraları faciaydı gerçekten.
Elani Soylu,Bennu Yıldırım,Peri Sel,Hüma,Asenat,Lena Koval,Eylül Acar,Açelya Tuğra,Karaca Duran,Serra Güngören..
Pempe pembe fantaziler içeren o an olmasını istediğim ne varsa vererek hiç tutmayan fallar bakmışlar.
Mert Göktürk,Can Başaran,Kemal Devrim vs tüm erkek yorumcular..Arkana bakmadan kaç konulu fallar bakmışlar hepsi neredeyse sözleşmiş gibi..Tarih ,olacak edecek vs tutmadı tabi..
Nehir, Sağlık ,iş vs konularında çok tutturmuş benim için önemli bir olayın zamanını ,ortamı,üstümü başıma kadar güzel tarif etmiş..Ortalamanın üstünde denenebilir bir arkadaş..
Bilge Özdoğru:Bir de iki tane çaksa tam olacakmış.Azarlaya azarlaya fal bakmış..
Elif Hanzade,Hülya Demir..Çok etilenmişim bayağı bir baktırmışım ama elde sıfır arkadaşlar..Hülya Demir benim bir süre bu adam beni kesin oldurecek tarzı tırsarak yaşamama neden olmuş..Elif Hanzade sayesindede birden bire acımışım..İyi adamdı be şeklinde..Sonuç sıfır..ama Elif ilk falımda ne yaşadım kaç senesinde vs tarihine kadar bilmiş boş fal değildi sonraları kanki boşver 'e dönmüş desem daha iyi..
Arada bir sürü isim var ama yazmaya gerek yok...
Karınca çıkmış çok çalışkansın,At çıkmış şahlanacaksın...Bak ne çok yazdım 5 vereceksin di mi falları..
He birde Özge Gezicinin falını ertesi gün başka bir arkadaş kopyalayıp yapıştırmıştı bana..Onun ismini bilemedim Yazacağım sonra..Yönetime şikayet ettim.Fal puanlarım geri geldi vs ama her ikiside çatır çatır bakmaya devam ediyorlardı en son...
Telwe ye geçeceğim ilk fırsatta..
lebara bugün aklımdaydın nerelerde bu kız gözükmedi yazmadı diyordum özlendin kuzu arasıra uğra bize )
bende takip ediyorum aynen dediğin gibi çıkan tutan bi fal haberim yok...Fal da bakturmıyorum eskisi gibi arada sırada basirlyden sadece...Yorum yapacak bi durum yok tabii ki aynen senin gibi...semanın verdiği iki tarihtede mi bişey çıkmadı en ufak bişey yani...takip etmeye çalışıyorum, ama yazacak bir şeyim yok açıkçası :) fal da baktırmayınca yorum vs. olmuyor haliyle
bende takip ediyorum aynen dediğin gibi çıkan tutan bi fal haberim yok...Fal da bakturmıyorum eskisi gibi arada sırada basirlyden sadece...Yorum yapacak bi durum yok tabii ki aynen senin gibi...semanın verdiği iki tarihtede mi bişey çıkmadı en ufak bişey yani...
Ahahaha bişi solim mi ben de profiline girdim merak edip bi dk sonra foruma yazdın :)) bu enerji işini başarıyoruz galibatakip etmeye çalışıyorum, ama yazacak bir şeyim yok açıkçası :) fal da baktırmayınca yorum vs. olmuyor haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?