Binnaz Abla

Mune'cik valla biz de uyardık artık yapmıcak söz verdi hepimize , kub'suz forumun tadı tuzu yok affett noluuurrrrr

Mune'cik valla biz de uyardık artık yapmıcak söz verdi hepimize , kub'suz forumun tadı tuzu yok affett noluuurrrrr
Kazen diyelim o zaman, yönetim numarasını arasın ikna edebilirse artık. Benlik bir durum yok ortada. Ben kuralları uygularım ikaz ederim o kadar.
K kub102030 için af istiyorlar Binnaz Abla topikçileri Kazen.

ben de dayanamayacagım , bir sey soyleyeceğim, ne olur şu ayrı yazılması gereken dahi anlamındaki de , da ları ayrı yazın. Forumda genelde bitişik yazıyorlar gerçi ama siz öğretmenmişsiniz.

Bu defa şikayet etmedim, biz özelden konuştuk, özürünü diledi, barıştık. Birden olgunlaşmış sanki. Bence de son bi şansı hak ediyor.

Bu defa şikayet etmedim, biz özelden konuştuk, özürünü diledi, barıştık. Birden olgunlaşmış sanki. Bence de son bi şansı hak ediyor.
zaten bir daha küfür ederse hiç birimiz arkasında duramayız aslında çok temiz kalpli sadece biraz fevri hareket ediyor

ben de dayanamayacagım , bir sey soyleyeceğim, ne olur şu ayrı yazılması gereken dahi anlamındaki de , da ları ayrı yazın. Forumda genelde bitişik yazıyorlar gerçi ama siz öğretmenmişsiniz.
Laf söyleyebilecek başka bir açık arayın derim zira hızlıca yazılan bir yazının konusunda değil imlasında açık aramak sizin tartışmacı yönünüzü sergiler. Kimseyle tartışma niyetim topikte rahatsızlık vermemek adına. Diyecek sözü olan özelden yazabilir.

kusura bakmayın ama bu sitede dil bilgisi kurallarına ilişkin eleştiri getirebilecek en en son şey. "her şey" bile bitişik yazılıyor, hatta ne bir paragraf ne bir virgül ne bir nokta oluyor bazen. bu yüzden birbirinizi buralardan vurmaya çalışmayın lütfen.

bu başlığın bundan çok daha büyük problemleri var. her gün bambaşka bir gerginlik görüyoruz. yine de belirteyim, madeleineto gerçekten eleştiriye çok güzel yanıt vermiş. kendisine tebriklerimi iletiyorum.

hazır başlamışken konuyla ilgili bir şeyler de yazmış olayım ki başlığı boş yere işgal etmeyeyim. sema tarihlerde çok iyi diyen çok kişi okumuştum burada. ı-ıh değil, söyleyeyim :)

Kusura bakmayın ama arkadaşımızın bahsettiği konuyla ilgili birşey yazmayıp sadece gramer konusuna takılmanız oldukça ilginç.Banlanan Küb arkadaşımız çoğu harfe basmadan mesaj yazıyordu onu hiç bu şekilde uyardınız mı?

Kızlar Allah aşkına Kub'u karıstırmayın zaten bası dertten kurtulmuyor kuzucugun

Şaka bir yana hepimiz hızlı yazdıgımız için hatalar yapıyoruz çok uzamamalı bence bu mesele.

Bu kadar çok falcı kovalayacağına adamı çekip vursaydın Türk Ceza Kanunu'nun bilmem kaçıncı maddesine istinaden iyi halden yatıp çıkmıştın çoktan
Sanırım ben bunu yapcam

takip etmeye çalışıyorum, ama yazacak bir şeyim yok açıkçası :) fal da baktırmayınca yorum vs. olmuyor haliyle
bende takip ediyorum aynen dediğin gibi çıkan tutan bi fal haberim yok...Fal da bakturmıyorum eskisi gibi arada sırada basirlyden sadece...Yorum yapacak bi durum yok tabii ki aynen senin gibi...semanın verdiği iki tarihtede mi bişey çıkmadı en ufak bişey yani...

ecem23 için tellweden kredi aldım 2 gün bekletti bakmadı iade de etmedi bende falı çekip geysu ya attım...yine geysuya attım kısmet ona oldu:))O da iki gündür bakmıyo sağolsun...yarın bakıcakmış...

ikinci tarih daha gelmedi zaten. ama ilk tarih geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…