Binnaz Abla

Bana bu iki zaman arasında olacak gibi bir şey demişti sanırım ama kastettiği ya ocak ya mart mı oluyor? Yani bana söylediği tarihten yola çıkarsam.

bana da öyle demişti. yani önce ocakta gelişmeler, tam düzelme mart gibi bir şey demişti.

bana da öyle demişti. yani önce ocakta gelişmeler, tam düzelme mart gibi bir şey demişti.
sanırım falım patlıyor Nehir Ateşoğlu tek tutan oluyor galiba, kadının Kasım ayında 3 ay sonra dediği şeyi geçen hafta yaşadım sonuç için çok çok zaman geçtikten sonra demişti ilk falı da sonuç dışında tamamen çıktı tüm ayrıntılar. Tekrar atardım yine 20 olsaydı.

Ayyyy Kızçelerrr ne çok olmuş girmeyeli.Neler yaşadık neler konuştuk Ne acılar çektik. Falcılara ne inandık hayatımızı fallara göre şekilllendirdik.
Baktırdığım falın Ve ödediğim paranın haddi hesabı Yok.
Hemen hemen bütün falcılar sorularımdan ilerledi amann gelicek aman seviyor yok sıkıntısı var bilmem ne ...
Sonuç ben artık falı bırakıp tamamen beklentimi ve umudumu bitirip vazgeçtim ve noldu o kadar yolunu gözlediğim ismi Lazım değil kişi geldi ve benim için hiç önemli olmadığı için artık tavrım buna yönelik oldu .
Yani bunu hiç kimse bilemedi. Benim duygumun biticeğini kimse göremedi o yüzden falları bırakıp hislerinizle hareket ederseniz hayatınızın rotasını bulursunuz.
Birde en önemlisi beklentiyi bırakıp karşı tarafa enerjinizi göndermediğiniz sürece geri dönüş oluyor emin olun buna. Ben ayağıma geldiği günü görmek için ne dualar ettim ama tamamen vazgeçtiğimde geldi. Şimdi diyorımm herşey boşunaymış bu kişiyi mi o kadar bekledim o kadar sevdim. Bazen olmuyorsa vardır bir hayır deyip zorlamamak lazım . Bunu anlamam çok parama Ve zamanıma mal oldu. O yüzden arkadaşlar benden bir Öneri Akışa bırakın kendinizi Allah size sabrettiğiniz sürece en doğru yolu göstericek.
Uzun bir süreden Sonra diyeceklerim bu kadar .
Bu arada bana en dürüst falcı nehir oldu. O kadının dediği çoğu şey çıktı Ve beni oyalamayan tek falcıydı.
Hepinizi öpüyorum

Takdirin için teşekkür ederim lebara

Heehheee geliyorlar gelmesine de bıraktıkları gibi bulamıyorlar... Ne güzel :))))

şimdi mini bir gelişme oldu bunu buraya yazmam lazım, çıkan fal haberi!

önceki fallarda bana bir kişinin daha benden hoslandıgını , bana soyleyecegini ve benim sitrese gireceğimi ardından cvp veremeyip o sekilde kalacagımı bilip gören tek kişi byv da serkan tek. evet suan soktayım cunku yakın arkadasım. evt cevap veremedim cunküben baskasını seviyorum evet gerildim cunku beklemedigim bir durumdu . bu falı bana gecen yıl mayısda bakmıs

Karşılıklı ilişkide enerjin önemini çok güzel yazmışsın canım
Bende aynı sana benzeyen durumdayım kestirip attım geri dönüş yok.döner mi dönmez mi onu bile bazen düşünmek istemiyorum.falcılar zaten hep mazeret uydurdular çoğu evlendirdi hayatının erkeği bu gibi.bunlar bnm bağlanmamı artırıp unutmamı güçleştirdi.benim kafamda net bitirdiğimi koyduğum bariyerleri hiçbiri bilemedi
Yanlış anlamazsan birşey sormak istiyorum elfkrtl enerjini kesip oluruna bıraktıktan ne kadar süre sonra ayağına geldi? (Tabi sen dua da etmişsin akışa da bırakmışsın ) ben kendime dua ediyorum hatırlamadığım günler gelsin diyorum

daha önce yine birkaç kez okumuştum denen şeylerin 6 ay 8 ay 1 yıl sonra olduğunu. çok garip bir durum. hiç ihtimal verilmeyen şeyler veya ihtimali olmayan zamanlarda gelişmeler oluveriyor. Şaşırtıcı, ama hakkında en hayırlısı olsun.

işte o bırakma ve vazgecme durumuna gecsek bizde super olacak. kendiliginden olsa keske..sen ozel bisi yaptın mı? bu arada sana gelecek diyenler de cıkmıs oldu degil mi? gerci gec de olsa ole oluyor :)

Keşke benimki de dönseydi de ben istemeseydim hep o anı bekledim yıllarca akışına bıraktım sonra ama yine de dönmedi hatta evlendi yakında da çocuğu olacak
Olacağı varsa oluyor zaten olsa da hayırlı değildi biliyorum hepimizin yolu açık olsun

Canımm önemli olan gerçekten bitirmek . Sözde değil özde .bitirdiğinde öyle birşey ki karşı taraf senin enerjinin gitmediğini hissediyor . Ben gelmesini beklemiyordum . Hatta 14 şubatta arkadaşı aradı yanıma gelmek istedi ama o gün bilerek değil ama içimden bir ses kabul etme dedi bende işim var diye bahane ettim arkadaş çok ısrarcı oldu yok yakınız 15 dk uğrayayım dedi ben anladım ki benim eskide yanında kabul etmedim. Ertesi gün benim eski işini şansa bırakmadan çat diye geldi. Sözde iş için gelmiş ama bendeki değişikliği görünce giderken ki yüzü görülmeye değerdi. Sonra işi bahane edip gene msj attı ama ben gene soğuk cvp verdim.
Yanii özetle eskisi gibi olmuyor . 1 yılda çok acı çektim ama çokta dğiştim. Artık haylini bile düşünmüyorum. Kendime dua ediyorum. Kendimin farkına vardım. Ben daha değerliyim dedikten Sonra değişti .
Şu gelişini 4-5 ay önce görmek için o zamanlar neler vermezdim şimdi umurumda Ve tınımda değil. Buna Acıların gücü adına diyorumm:))

Ben tepikleme zamanı tam keyfine varmak için nefretimi taze tutuyorum :))

Şaka bir yana evet zaman her şeyin ilacı neleri unutmuyoruz ki..
Bu da bir dönemdi böyle atlattık geçti gitti. Çok paramız gitti umutlandık vs ama belkiama bir şekilde atlatmama yardımcı oldu.kendi adıma..

Karşı tarafa muhabbet artsın diye dua okuduğumuzda,sürekli onu dilediğimizde hem içerideki özlemimizi arttırıyor hemde onun yıldızını parlatıyoruz haberiniz olsun...
Tüm iyi dileklerinizi, tüm olumlamalarınızı lütfen kendinize yöneltiniz..

Bazen olmamasında hayır vardır canımm. Demek ki senin için hayırlsı böyleymiş. Umarım bunlarınkiyle hepsini unutturacak biri çıkar karşına.

Evlenmeyi istediğim herkesle evlendim.. Sonuç olarak dünyanın en mutsuz insanı oldum.O an buna üzülen ve kıskanan insanlar vardı. Şimdi benden daha mutlulat... Zorlama...Sonra benim gibi ahh annemi dinleseydim ahh biraz daha düşünseydim diye kafanı vurmaktan kurtulmuşsun belki de...Mutlu olacağına inan genç bekar ve özgürsün.. Tadını çıkarsana :))
Herkes mutlu olsun tabi ama nereden biliyorsun senden daha iyi durumda olduğunu? Hımm ben çok mutsuz çift biliyorum facebook ta çarşaf çarşaf mutluluk pozları veren..
Boşver kendine bak..
Yalan dünya burası

Kızlar bu mesaja kulak verin... süreci baştan sona bildiğim için diyorum bunu...
14 şubat da çiçek almadım ama tam 2 kılo verdim sayesinde... hepsi de yağdan....
Kendisi o kadar zamandan sonra adamı yere sermek konusunda idolümdür. Ne zaman kendine ve hayatına döndü o zaman hareket başladı. Adamlardan enerjinizi kesmekle başlayın.....

Helal olsun sanaçat ye unutmak kolay değil.aynı dediğin gibi sözde değil özde unutmak kesin çözüm adını anmamak beklememek!insan içinden tamamennnn çıkartınca da hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.zaten erkek yüzündeki ifadeyi görünce dumura uğramıştır.
Sonuçta hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Özgür olmayı gerçekten çok istiyorum doğru en güzeli sağlıklı özgür ve mutlu olmak
Sosyal medyada mutluluk pozları verenlerin bir kısmının yalandan olduğunu da düşünüyorum açıkçası olsun mutlu olsunlar hepimiz mutlu olalım
Çıkan fal haberim var küçük bir ayrıntı ama olsun geysu nun dediği maddiyatla ilgili bir durumu yaşadım
Zaten ufak birkaç şey çıkmaya görsün hemen müdavimi oluyoruz falcıların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…