Diyeceğim tek şey fala bulaşma:)))Tellwde geysu binnazda nehir gerisi falcı bile değil...Bayanlar merhabaa :) bi okuyayim dedim ama gunlerim yetmez okumaya sizden ricam fal baktircam ve gercekten iyi olduguna inandiginiz birini onerir misiniz bana tellwe bir yolun var fal sepeti farketmez sadece evet bende tutmustu soyledikleri dediginiz kim var.
Canımm bu noktaya gelmek kolay olmadı çok bedeller ödedim.Tamamen beklentiyi bırakıp BEN demeye başladım yoluma baktım o zaman oldu.Eskisi gibi olmuyor doğru. Eskiden bakmaya doyamadığımız kişiyi artık görmek istememek çok garipti.Helal olsun sanaçat ye unutmak kolay değil.aynı dediğin gibi sözde değil özde unutmak kesin çözüm adını anmamak beklememek!insan içinden tamamennnn çıkartınca da hiçbirşey eskisi gibi olmuyor.zaten erkek yüzündeki ifadeyi görünce dumura uğramıştır.
Sonuçta hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Umarım hepberaber daha çok yağdan veririzzKızlar bu mesaja kulak verin... süreci baştan sona bildiğim için diyorum bunu...
14 şubat da çiçek almadım ama tam 2 kılo verdim sayesinde... hepsi de yağdan....
Kendisi o kadar zamandan sonra adamı yere sermek konusunda idolümdür. Ne zaman kendine ve hayatına döndü o zaman hareket başladı.Adamlardan enerjinizi kesmekle başlayın.....
fal baktiriyordum, sonra o falin üstüne iyice düsünüyodum, hatta günlerimi aliyodu. sonra cikmadi. böyle hayat mi olur
Üstüne düşünmeyince, e böyle demişti çıkar mı çıkmaz mı e söylediği ay da geldi hani aradı aramadı yapmayınca daha kolay çıkıyor fallar.
aynen öyle.. ama cok düsünüyorum ben iste buyüzden uzak durmaya karar verdim... benim gibi kolay etkilenen hassas kisiler bence baktirmasin aman ha.
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.."
hala kafama islemis yorumlar var mesela. nasil reset aticaz?
Odak noktanı değiştirerek kafanı başka şeylerle meşgul ederek ilgini farklı şeylere yöneltebilirsin mesela.
onu yapiyorum bu siralar cok yapiyorum, dogru canim. mesgul degilken düsünmeye baslayinca kendini hatirlatiyor o "yorumlar".. kötü sey degiller ama yinede istemiyorum gelecegi düsünmek ve gereksiz yere düsünmek. soyut seyler sonucta. hepsi laftan ibaret. yorumcularin yorumu cikmadi dediklerinde bir oh cekiyorum. galiba buldum. o yorumlar aklima gelince düsünmeyi birakmak ve onu engellemek.
Ya ben falları geçtim neredeyse her gece benimkini rüyamda görmekten bıktımaynen öyle.. ama cok düsünüyorum ben iste buyüzden uzak durmaya karar verdim... benim gibi kolay etkilenen hassas kisiler bence baktirmasin aman ha.
"beklemekte olduğun şey, ancak onu beklemeyi unuttuğunda gerçekleşir. bu, evrenin sen bakarken soyunamıyorum deme şeklidir.."
hala kafama islemis yorumlar var mesela. nasil reset aticaz?
en sevdıgın hangisi tatlımGünaydın kızlar
Çıkan fal haberlerim var
1-blackperal: bu kıza zaten bayılıyorum
2-nazarr :ablaya ocak ayı başında baktırdım o zmn verdiği tarihlere geliyoruz yavaştan yavaştan:)
3- the day: ocak sonu baktırdım ,bir ay içinde gelişmeler olacak Dedi .oluyor (ben pembe tablocu sandım ama ilk tespitler doğru)
4-kahin İsmet :şubat ayı sabret istediklerin olacak Dedi .şubattayız ve ilk kocaman adımlar oluyor diyiim
5-geysu:zaman olarak tam tutmasada netice önemli
Şimdilik bu kadar benden kızlar
ay bide black pearle ve nazara ne baktırmıstın? zamanları tutan sanırım bunlar :)Günaydın kızlar
Çıkan fal haberlerim var
1-blackperal: bu kıza zaten bayılıyorum
2-nazarr :ablaya ocak ayı başında baktırdım o zmn verdiği tarihlere geliyoruz yavaştan yavaştan:)
3- the day: ocak sonu baktırdım ,bir ay içinde gelişmeler olacak Dedi .oluyor (ben pembe tablocu sandım ama ilk tespitler doğru)
4-kahin İsmet :şubat ayı sabret istediklerin olacak Dedi .şubattayız ve ilk kocaman adımlar oluyor diyiim
5-geysu:zaman olarak tam tutmasada netice önemli
Şimdilik bu kadar benden kızlar
adı gecen kisiler hangi sitede acaba?ay bide black pearle ve nazara ne baktırmıstın? zamanları tutan sanırım bunlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?