- 9 Kasım 2011
- 999
- 1.002
- 313
Tellwe'de bunlar.adı gecen kisiler hangi sitede acaba?
Bunları mı denesem acaba resmen 6 aydır fal baktırmıyorum bağımlılığımdan kurtuldumTellwe'de bunlar.
O zaman hiç bulaşma derim ne güzel arınmışsın. Ben listedekilerden sadece Geysu'yu denedim, memnun da kaldım.Bunları mı denesem acaba resmen 6 aydır fal baktırmıyorum bağımlılığımdan kurtuldum
evet ben de memnunum geysudan ama zamanları tutmuyor bitek :)O zaman hiç bulaşma derim ne güzel arınmışsın. Ben listedekilerden sadece Geysu'yu denedim, memnun da kaldım.
kizlar bu medyumselenaya mail attim direkt iban numarasini verdi ama erkek ismine aitti, dogru mu bu mail adresi emin misiniz :)
kizlar bu medyumselenaya mail attim direkt iban numarasini verdi ama erkek ismine aitti, dogru mu bu mail adresi emin misiniz :)
Blacke kart,nazara ayna Baktırdım cnmay bide black pearle ve nazara ne baktırmıstın? zamanları tutan sanırım bunlar :)
Ah o zamanlar bur tutsaevet ben de memnunum geysudan ama zamanları tutmuyor bitek :)
bana da iletebilirmisiniz? selenayı cok okuyorum da ben gerci son zamanlarda coğu elektriğinin tuttuğu kişiye iyi bakmamıs diyorlar. Ben de denemek isterim en azından farklılılk olsun
Tellwe deki Binnaz mı?ya kızlar binnaz'a baktıran var mı 3 4 falcıya baktırdım binnazın kendisi nasıl bakıyor?
Nazarr online ise hemen bakıyor. Bekletmiyor.klothoyagmur ve nazarr i kac gun beklemek gerekiyor acaba, telllwe kadar sacma bi fal sitesi gormedim
sezgi candan da mail yazmis, online olmadan once haber verecek
Nazarr online ise hemen bakıyor. Bekletmiyor.
İnşaallah iyi bakar. Ben beğendim su falı atmıştım. Karşı tarafın hisleri hakkında tutarlı yorum yapmıştı. Olumlu olumsuz yazıyor.hastaymis bu gece bakmaya baslayacakmis, kahve fali yolladim
umarim iyi bakar
sende baktirmismiydin canim, nasildi tahminleri?
kşme attınİnşaallah iyi bakar. Ben beğendim su falı atmıştım. Karşı tarafın hisleri hakkında tutarlı yorum yapmıştı. Olumlu olumsuz yazıyor.
hımmmmSezgi candan sitede onlay olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?