Binnaz Abla

ben galiba dayanamayıp 3. defa sezgi candana baktırıcam önceki dedikleri arkadasıma cıkmadı ama ben nedense cok seviyorum bu kadını kızlar size de sordum belki hani cok icime sinen biri olurda artık yeni falcı olarak ona dadanırım diye ama cıkmadı

kizlar bu medyumselenaya mail attim direkt iban numarasini verdi ama erkek ismine aitti, dogru mu bu mail adresi emin misiniz :)

kizlar bu medyumselenaya mail attim direkt iban numarasini verdi ama erkek ismine aitti, dogru mu bu mail adresi emin misiniz :)

bana da iletebilirmisiniz? selenayı cok okuyorum da ben gerci son zamanlarda coğu elektriğinin tuttuğu kişiye iyi bakmamıs diyorlar. Ben de denemek isterim en azından farklılılk olsun

bana da iletebilirmisiniz? selenayı cok okuyorum da ben gerci son zamanlarda coğu elektriğinin tuttuğu kişiye iyi bakmamıs diyorlar. Ben de denemek isterim en azından farklılılk olsun

valla selenadan vazgectim mailime cevap yazmadi kac gundur, ben simdi tellwede klothoyagmur ve nazarrr a baktirdim, onlarda baya bekletiyorlar ya

hastaymis bu gece bakmaya baslayacakmis, kahve fali yolladim
umarim iyi bakar
sende baktirmismiydin canim, nasildi tahminleri?
İnşaallah iyi bakar. Ben beğendim su falı atmıştım. Karşı tarafın hisleri hakkında tutarlı yorum yapmıştı. Olumlu olumsuz yazıyor.

selaaammm gene ben kızlarrrrrr beni bulamassınız gulum ben aslında yoğummmmmm kızlarr cok özledı sızı ız ustundeydım kaç gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…