slm huma cıktımıGünaydın kızlar
Çıkan fal haberlerim var
1-blackperal: bu kıza zaten bayılıyorum
2-nazarr :ablaya ocak ayı başında baktırdım o zmn verdiği tarihlere geliyoruz yavaştan yavaştan:)
3- the day: ocak sonu baktırdım ,bir ay içinde gelişmeler olacak Dedi .oluyor (ben pembe tablocu sandım ama ilk tespitler doğru)
4-kahin İsmet :şubat ayı sabret istediklerin olacak Dedi .şubattayız ve ilk kocaman adımlar oluyor diyiim
5-geysu:zaman olarak tam tutmasada netice önemli
Şimdilik bu kadar benden kızlar
kızz nasılsınHeehheee geliyorlar gelmesine de bıraktıkları gibi bulamıyorlar... Ne güzel :))))
Ben hüma ya baktırmadım kislm huma cıktımı
sana cok kırgınım mılenartdaha önce yine birkaç kez okumuştum denen şeylerin 6 ay 8 ay 1 yıl sonra olduğunu. çok garip bir durum. hiç ihtimal verilmeyen şeyler veya ihtimali olmayan zamanlarda gelişmeler oluveriyor. Şaşırtıcı, ama hakkında en hayırlısı olsun.
Ben hüma ya hımm
Kız küb sen misinsana cok kırgınım mılenart
Sen daha kub'le tanısmadın dimiBen hüma ya baktırmadım ki
beni bulamassın glüm bu benm super egom bn aslında yoğummmKız küb sen misin
Slm hüma çktı mıbeni bulamassın glüm bu benm super egom bn aslında yoğummm
zaaaaaaaSen daha kub'le tanısmadın dimi
cıktı knk 10 yıldır ayrı oldugum adamla yazın evlenıyorum huma cıktı knkSlm hüma çktı mı
Ay cok sevindimmmcıktı knk 10 yıldır ayrı oldugum adamla yazın evlenıyorum huma cıktı knk
Slm inandın mıAy cok sevindimmm
Yoksun diye görmüyoruz küb olsan cevap vericezkzılar rrrrrrr nerdeısnız yaaa ay cok sıkıcısnız yaaaa neselenın bıraz mezdeke çalıyom size bakın
Hyr tbkiiSlm inandın mı
altıma işicem ayyyySlm inandın mı
Ok. KibHyr tbkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?