Binnaz Abla

kzılarrrrrrr keşke burda olsa herkes

K kub102030 okuyorsun altta görüyorum, üyeliğini geri istiyorsan yönetimi ikna etmen gerekiyor, 2. üyelikler alıp durma, atılırsın şu an olduğu gibi, ne yasak desek onu yapıyorsun.

Bunları mı denesem acaba resmen 6 aydır fal baktırmıyorum bağımlılığımdan kurtuldum
Benimde 2 ay oldu falaaddin var uygulama ona atiyor,o uygulama bana yetiyor o da canina yandigim bir pozitif bir pozitif ohhh gunum iyi geciyor .Ama su aralar bir kasintim var yinede bir kere atarsam gerisi gelir diye korkuyorum.

Kızlar tellweye nazar yazdım da iki tane çıktı birinde fotoğraf yok diğerinde yaşlı bir abla var hangisine baktırdınız siz

Sezgi ve selana maillerime cevap vermiyorsunuz bakmak istemiyorsanız da söyleyin araya başkalarını sokuyorum valla sevgilim terk etmiş gibi içerliyorum
Dedim ve gidiyorum

Muneeee'mmm kabul et sen de seviyosun Küb'ü

Kuzu:)))) kub'ün kendisiyle bir sıkıntım yok, benim derdim diliyle, deminki üyeliğinde bile buraya wcsini yazmış, ilk üye olduğunda burada yazdı yazdı o çıkıyor mu bu çıkıyor mu diye insanlar kaçacak yer aradı, tam herkes alıştı varlığına bu sefer ağzına ne geldiyse olduğu gibi yazdı, site kurallarına uymuyor küfür ediyor, kaç defa uyardım, hani uyarmasam neyse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…