kzı senı yerım bnm canım bnm sız bnden nefrte etsenızde ben sızı cok sevıyorum...Yoksun diye görmüyoruz küb olsan cevap vericez
Sen gidince kına yakıyolar kankikzı senı yerım bnm canım bnm sız bnden nefrte etsenızde ben sızı cok sevıyorum...
Yok tanışmadım kub kim :)Sen daha kub'le tanısmadın dimi
Senden niye nefret edelim küb sıra sana gelene kadar nefret listemi bi saysam burdan yanına yol olur seviyoruz senikzı senı yerım bnm canım bnm sız bnden nefrte etsenızde ben sızı cok sevıyorum...
yaksınlar knkı hepsini çok sevıyorumSen gidince kına yakıyolar kanki
Biz iyiyiz sen banlısın kub, sana dün ne yazdım topikte?kızz nasılsın
Benimde 2 ay oldu falaaddin var uygulama ona atiyor,o uygulama bana yetiyor o da canina yandigim bir pozitif bir pozitif ohhh gunum iyi geciyor .Ama su aralar bir kasintim var yinede bir kere atarsam gerisi gelir diye korkuyorum.Bunları mı denesem acaba resmen 6 aydır fal baktırmıyorum bağımlılığımdan kurtuldum
nazarrkşme attın
yaşlı abla olanKızlar tellweye nazar yazdım da iki tane çıktı birinde fotoğraf yok diğerinde yaşlı bir abla var hangisine baktırdınız siz
Peki ne falıyaşlı abla olan
ben su atmıştımPeki ne falı
Çok teşekkürlerben su atmıştım
Biz iyiyiz sen banlısın kub, sana dün ne yazdım topikte?
Sezgi ve selana maillerime cevap vermiyorsunuz bakmak istemiyorsanız da söyleyin araya başkalarını sokuyorum valla sevgilim terk etmiş gibi içerliyorum
Dedim ve gidiyorum
Muneeee'mmm kabul et sen de seviyosun Küb'ü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?