Binnaz Abla

Valla haklısın Mune'cik ❤

Peki hüma sana çıktı mı Kub delirttin herkesi

Elçiye zeval olmaz kübra diyor ki
"dermisn muneyı cok sevdıgımı ömur boyu dua edıcemı8 uyelıgmı acarsa ona cok dua edicemi"

Mesajımdır aynen iletin
Sevgili Kübra,
sana dün buradan yazdım değil mi? Üyelikleri ben açmıyorum, yönetimi ikna etmen lazım, kub102030 üyeliğinle daha önce aradığın telefon numarası var ya, heh işte onu tuşluyorsun, artık hüma üstüne yemin mi edersin, tarot kartları çarpsın mı dersin, bir daha yaparsam falım çıkmasın mı dersin ne dersin bilmiyorum, telefonda görüşeceğin yöneticiyi ikna edip üyeliğini açtırırsan ne ala, ne yapacağını söyledim, başla dua etmeye

Şu küb muhabbetinden gerçekten gına geldi. Yönetim de buna ortak olmasın şu olumsuz tutumunu pekistirmeyin rica ederim.

Küb burda kimseye karşı saygısızlık yapmıyo zaten üslubu yüzünden alması gereken cezayı da aldı ...

Ama bunun dışında bu topikte beni de rahatsız eden çok şey var, en azından samimi ben küb ü gördüğüm zaman gülümsüyorum.. keşke herkes onun gibi mutlu etse beni..

Burada seviyeyle her tür muhabbet edilir ona laf söylemiyoruz. Ancak kendi özel muhabbetlerinizi çok seviyorsanız whatsapptan daha rahat çevirebilirsiniz.

Kub herkes gibi falcı konuşuyor öyle mi? O zaman neden sürekli engelleniyor? Eğer başkaları da rahatsız olmuyorsa neden engelleniyor ya da? Bu forumu takip edenler olarak siz nasıl bir şeyi savunuyorsaniz ben de kendi düşüncemi kendi fikrimi rahatça ifade edebilirim bence.

küb arkadasimiz tanimiyorum, neden izin vermiyorlar bilmiyorum.. cinayet mi islemis ne yapmis, bisey mi calmis.. kizcagiza foruma girmey yasagi bukadar abartmaya gerek yok bence.
Canımm nasılsın yazamadım sana

aklimdasin canim. ben de yazamadim.. gönüller bir olsun <3

Evet, özellikle ''herkes gibi''diyorum çünkü hepimiz yeri geldi burda sevgililerimizi anlattık yeri geldi bambaska konular konustuk bir çoğumuz için fal amaç degil arac haline geldi...
Mizaha bu kadar kapalı olmamak gerek diye düşünüyorum, çıkmayan fallarla hayat gecmez Salsa'cım !

küb arkadasimiz tanimiyorum, neden izin vermiyorlar bilmiyorum.. cinayet mi islemis ne yapmis, bisey mi calmis.. kizcagiza foruma girmey yasagi bukadar abartmaya gerek yok bence.

aklimdasin canim. ben de yazamadim.. gönüller bir olsun <3

Özellikle geniş bir zamanımızda sohbet etmek istiyorum kuzu aklımdasın ❤

küb arkadasimiza af ciksin. kendisini tanimiyorum, ama arkadasimiz aramiza katilmak istiyor. niye izin verilmiyor? saray mi burasi
Ya çok aşırıya kaçıyordu bi ara beni de ciddi manada rahatsız ediyordu yazdıkları hatta bi kaç kere bizzat ben banlansın falan demiştim çünkü troll sanıyordum kübü. Yani hatta erkek mi acaba diyordum. Biri bizimle dalga geçiyor sanıyordum. Ama sonra farkettim ki, o böyle bi insan sonra ben de sevmeye başladım üzülüyorum banlandıkça

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…