Kuzu:)))) kub'ün kendisiyle bir sıkıntım yok, benim derdim diliyle, deminki üyeliğinde bile buraya wcsini yazmış, ilk üye olduğunda burada yazdı yazdı o çıkıyor mu bu çıkıyor mu diye insanlar kaçacak yer aradı, tam herkes alıştı varlığına bu sefer ağzına ne geldiyse olduğu gibi yazdı, site kurallarına uymuyor küfür ediyor, kaç defa uyardım, hani uyarmasam neyse.
Hahahahahaa ben sayesinde kahveye bile bakamıyorum, bir hoş oluyorum, değil birde falcı hahhahhahahahhahaaValla haklısın Mune'cik ❤
Peki hüma sana çıktı mıKub delirttin herkesi
Elçiye zeval olmaz kübra diyor kiHahahahahaa ben sayesinde kahveye bile bakamıyorum, bir hoş oluyorum, değil birde falcı hahhahhahahahhahaa
Elçiye zeval olmaz kübra diyor ki
"dermisn muneyı cok sevdıgımı ömur boyu dua edıcemı8 uyelıgmı acarsa ona cok dua edicemi"
sezgi online olunca haber verecek bana istersen yazarim buraya
Prensesimiz rahatsız olmuş :) kızlar hepimizi rahat eden muhabbetler dönüyor kimse kimsenin zevkine göre muhabbet döndüremezŞu küb muhabbetinden gerçekten gına geldi. Yönetim de buna ortak olmasın şu olumsuz tutumunu pekistirmeyin rica ederim.
Şu küb muhabbetinden gerçekten gına geldi. Yönetim de buna ortak olmasın şu olumsuz tutumunu pekistirmeyin rica ederim.
Canımm nasılsın yazamadım sanayasasin özgürlük!herkes istedigini yazsin cizsin, zaten insanlar fal baktirmaz oldu. laf lafi aciyor burada, ne güzel iste..
Canımm nasılsın yazamadım sana
Evet, özellikle ''herkes gibi''diyorum çünkü hepimiz yeri geldi burda sevgililerimizi anlattık yeri geldi bambaska konular konustuk bir çoğumuz için fal amaç degil arac haline geldi...Kub herkes gibi falcı konuşuyor öyle mi? O zaman neden sürekli engelleniyor? Eğer başkaları da rahatsız olmuyorsa neden engelleniyor ya da? Bu forumu takip edenler olarak siz nasıl bir şeyi savunuyorsaniz ben de kendi düşüncemi kendi fikrimi rahatça ifade edebilirim bence.
Küb şuan seni çok seviyorküb arkadasimiza af ciksin. kendisini tanimiyorum, ama arkadasimiz aramiza katilmak istiyor. niye izin verilmiyor? saray mi burasi
küb arkadasimiz tanimiyorum, neden izin vermiyorlar bilmiyorum.. cinayet mi islemis ne yapmis, bisey mi calmis.. kizcagiza foruma girmey yasagi bukadar abartmaya gerek yok bence.
aklimdasin canim. ben de yazamadim.. gönüller bir olsun <3
Ya çok aşırıya kaçıyordu bi ara beni de ciddi manada rahatsız ediyordu yazdıkları hatta bi kaç kere bizzat ben banlansın falan demiştim çünkü troll sanıyordum kübü. Yani hatta erkek mi acaba diyordum. Biri bizimle dalga geçiyor sanıyordum. Ama sonra farkettim ki, o böyle bi insanküb arkadasimiza af ciksin. kendisini tanimiyorum, ama arkadasimiz aramiza katilmak istiyor. niye izin verilmiyor? saray mi burasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?