Kizlar bugun rezzan ablaya baktirdigim falda.. rezzan ablada dahil oldu herkes yeno birininde bahsediyor:))) ahhhh ahhh eski dönsün yeni kimin umrunda:))) bakalim cikacakmi. Hemde cok yaklasmisim...sanmıyorum ama olur ya hayat...cikarsa haber vercem:))((
valla su yeni biri olayi tamamen geyik bence kizlar.laf bulamayinca baskasi vara sardiriyorlar
Tabi çünkü eskisi dönecek diyenler bi süre sonra aynı insana aynı şeyi söyleyemez hale geliyor.İlk başta iki üç ay ileri atıyolar ,e oda bi yere kadar.Son çare hayatına yeni biri girecek masalı.Ben hayatta falcı olamazmışım,göz göre göre kimsecikleri oyalayamazdım,beklemeye alamazdım.Canım elbette geçecek lütfen üzülme geçmeyen ne varki...Aynen canim benimde pek inancim yok bende eskiye karsi bu kadar sevgi varken. Ama olur ya hayat olursada olmazsada paylaşacağım; )) acikcasi artik falda baktirmayacagim çünkü ilk baslarda dönecek diyenler artik yebi birinden bahsediyor yani anlayacaginiz bana fallar cikmiyor bekleyip görelim yeni biri olacak mi...en azindan artik fal baktirmasam vicdanim rahat olur...sacma sapan umutlara kapilmam...son kez elif isik'ada gönderdim bakalim oda yeni biri diyecek mi:) eskiside donmesin ne yapayim icimde yasar zamanla unuturum....((((( zaman herseyin ilaci dostlar 5 ay gecmis bi 5 ay daha gecer belkide 1 yil elbet buda gecer yani ( 5:
Rezzan abla baktıki eskisinden bana fayda yok yeni biride benim için falda gördü ama olay şuuu ne eskisi ne yenii dediği kişi ortada yok..hemde şu sıralar tamda hayatımın ortasında olması gerekirkennnn:26: zaten yeni kişi, dediğin gibi kimin umrunda ama sorunnn dediğini ben yaşamadımmm:44:
Aynen canim benimde pek inancim yok bende eskiye karsi bu kadar sevgi varken. Ama olur ya hayat olursada olmazsada paylaşacağım; )) acikcasi artik falda baktirmayacagim çünkü ilk baslarda dönecek diyenler artik yebi birinden bahsediyor yani anlayacaginiz bana fallar cikmiyor bekleyip görelim yeni biri olacak mi...en azindan artik fal baktirmasam vicdanim rahat olur...sacma sapan umutlara kapilmam...son kez elif isik'ada gönderdim bakalim oda yeni biri diyecek mi:) eskiside donmesin ne yapayim icimde yasar zamanla unuturum....((((( zaman herseyin ilaci dostlar 5 ay gecmis bi 5 ay daha gecer belkide 1 yil elbet buda gecer yani ( 5:
adalar denen falciya fal baktiran varmi tellwedeSAKIN BAKTIRMAYIN DERIM ALLAHTAN BEN DIREKTEN DONDUM.ASIRI OLUMSUZ FAL BAKMIS kuzenim ATTI SONRA BENDE DUVARINI OKUDUM COGU KISIYE NEGATIF SEYLER SOYLUYOR SANIRIM AMAN DIKKAT DERIM GECE GECE MORALINIZ BOZULMASIN
canım sakın oylebir hataya düşmeyin ,benim tatlı cadıdan kredim vardıattım 10 kredi verip tarot attım ne iş ile nede ilişkim ileilgili iyi birlşey söylemedsi bende takılmadım zaten
O kızın falını bende sevemedim.Geçmişi hiç bilemedi,falının çıkacağınıda sanmam.Bide fala bakışı sanki böyle ben zaten herşeyi biliyorum o yüzden çok zorlamıyorum gibi anlamsız ve ukalaca bir güven var.Bide sorduğunun sorunun tek kelime fazlasını israf sayan fallarıda sevmem,Elif'inki gibi.elifin dediklerini benimle paylasirmisin hic sevmiyorum cunku onun falini neden diyeceksin ilk baktigi falda beni evlendirdi 15 gun sonra baskasi var dedi.cok guvenimi kaybettim
Aynen canim benimde pek inancim yok bende eskiye karsi bu kadar sevgi varken. Ama olur ya hayat olursada olmazsada paylaşacağım; )) acikcasi artik falda baktirmayacagim çünkü ilk baslarda dönecek diyenler artik yebi birinden bahsediyor yani anlayacaginiz bana fallar cikmiyor bekleyip görelim yeni biri olacak mi...en azindan artik fal baktirmasam vicdanim rahat olur...sacma sapan umutlara kapilmam...son kez elif isik'ada gönderdim bakalim oda yeni biri diyecek mi:) eskiside donmesin ne yapayim icimde yasar zamanla unuturum....((((( zaman herseyin ilaci dostlar 5 ay gecmis bi 5 ay daha gecer belkide 1 yil elbet buda gecer yani ( 5:
O kızın falını bende sevemedim.Geçmişi hiç bilemedi,falının çıkacağınıda sanmam.Bide fala bakışı sanki böyle ben zaten herşeyi biliyorum o yüzden çok zorlamıyorum gibi anlamsız ve ukalaca bir güven var.Bide sorduğunun sorunun tek kelime fazlasını israf sayan fallarıda sevmem,Elif'inki gibi.
canim birak atma:)kacinci oldu senin toplamda son 3 gundekızlar yardım.telwede boğuldum artık
son bir katina baktırıp çıkıcam o bataktancrimsonladye mi ruhaniye mi atayım aslında ruhaniye su falı da baktırasım var ama ne bileyim.
bu ikisinden birini deneyen var mı?
canim birak atma:)kacinci oldu senin toplamda son 3 gunde
ya onu asiri seviyorlar ben onu ve meral saydami asla anlamiyorum zaten
İyyy Meral Saydam mı?Kadın beni katinadan soğuttu be.Yani tamam falcıların ne kadar tutturdukları zaten mâlûmumuz da,bir fal bu kadarmı yalan olur,bu kadarmı sallanır?Üstelik sadece bir ay sonrası için.Sakın kimse baktırmasın(ki ben hiçbir falcı için asla demem)ama Meral Saydam için diyorum.Ben attım siz paranızı sokağa atmayın.
kızlar benım bınnaz abla gecmısım hıc yok yanı dıyosunuzkı bınnaz ablada duzgun falcı yok:26:
Tabi çünkü eskisi dönecek diyenler bi süre sonra aynı insana aynı şeyi söyleyemez hale geliyor.İlk başta iki üç ay ileri atıyolar ,e oda bi yere kadar.Son çare hayatına yeni biri girecek masalı.Ben hayatta falcı olamazmışım,göz göre göre kimsecikleri oyalayamazdım,beklemeye alamazdım.Canım elbette geçecek lütfen üzülme geçmeyen ne varki...
biizmde kotu bir gecmisimiz var maalesef.hepsini denedim en az iki kez.
elifin dediklerini benimle paylasirmisin hic sevmiyorum cunku onun falini neden diyeceksin ilk baktigi falda beni evlendirdi 15 gun sonra baskasi var dedi.cok guvenimi kaybettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?