Binnaz Abla

yaksınlar knkı hepsini çok sevıyorum

terbiyesizliğe gerek yok değil mi ?

O kadar argo konulup telefonda bana 2 kez söz verdiniz argo kullanmayacağım diye sonra gene kullandınız. Biraz artık söylediklerinizin arkasında durun. Bu kadar cümle kurup söylediklerimi yapmasam ben utanırdım ....

neyse konuyu falcilara getirelim... cikan fallar yorumlar oldu.. ask konusunda bir gelisme yok, ama bunun disinda durumumla ilgili konulari bilmisler..

1. Ceren Esemen, Binnaz: son yorumunda bu ay icinde yasayacagim iki durumu/gelismeyi öngördü, zaman verdi aynen nokta atisi oldu
2. Banu Kor: Falalem, bu kiz cok iyi biliyo olanlari ve olacaklari yada olmayacaklari
3. Rana Yildiz, Falalem: zaman vermedi fakat ayni Ceren gibi bazi gelismeleri bildi

devam edeyim: Kehribar Kor, Binnazabla, suan gündemde olan bir konuyu bildi, henüz netlesmedi o konu fakat zaman ve sürec verdi.. nokta atisi yapti. cikar yada cikmazsa yazacagim, bir iki hafta icinde netlesecek

Bektas Kutluk vardi Falalemde, bana iki rüya, bir da Kahve yorumladi. O sitedeki yorumlari cok iyidi.. sonradan dinleyince saskinlik gecirdim, cünkü faldan sonra yasadigim olaylari öngörmüs..fakat enerji karistirmis.. sonra hayatima giren kisiyi anlatmis bana, eskiyi sordugum halde. Ama o ne görüyosa onu söylemis. Olmayacak seyi de görememis.
Sanirim bu kisi,suan Falsepetindeki Yener ve Binnazdaki Ufuk Kutluk. Fakat tarz mi degistirmis bilmiyorum, böyle yapmacik konusuyor, sürekli tekrarliyor. Binnaz ve Falsepetinde begenmedim. Ayni kisi mi emin degilim farkli konusma tarzindan dolayi. Falalemde daha güzel ve icten yorumluyordu.

Küb konusunda bende baştan sinir oluyordum açıkçası rahatsızdım özeldende çok konuştuk onunla ama şimdi seviyorum ben onu yaaa foruma girmeye çalıştıkça yüzüm gülüyor..kız akıllan küfür etme sözünde dur...

Baya yeni isimler okuyorum:) yani bana yeni isimler özellikle fiyatları 60'a dayanan falcılardan sonra artık sevdiklerime bile gitmiyorum yarın bir bakayım meraktan canım bu arada umarım çok daha güzel gelişmelerin olsun:)

ay cok sagol canim benim, hepimizin insallah daha güzel gelismeleri olsun :)

Kehribar Kor yorumu hakkinda: aslinda süper müthis yorumlar yapmiyor, cok elestirilmis, hatta ben hic begenmemistim, ay ne yazmis bu demistim.. fali da silmistim dandik diye, ama o bana yazdigi suan gündemde olan seyi bilmesi beni fazlasiyla sasirtti.. yani kücümsenmemesi gereken bir yorumcu. rakam ve tarih verdigi icin aklimda kalmisti yorumu

bana söz verdi yasağını kaldırdım daha 2 gün geçmeden hakaretler yağdırdı...

kendini değil beni sattı ... telefon ettim haklısınız dedi ... şimdide üye olmaya çalışıyor

kendini değil beni sattı ... telefon ettim haklısınız dedi ... şimdide üye olmaya çalışıyor
peki kararınız geri alacakmısınız?Son bi şans daha verin deli doludur ama iyi bi kız o ağızından kaçıyor belli ki..yine de sizin kararınız...

Küb diyor ki- ''çok üzgünüm birdaha yapmıcam lütfen''

küb arkadasimiz tanimiyorum, neden izin vermiyorlar bilmiyorum.. cinayet mi islemis ne yapmis, bisey mi calmis.. kizcagiza foruma girmey yasagi bukadar abartmaya gerek yok bence.

aklimdasin canim. ben de yazamadim.. gönüller bir olsun <3
Kızlar seviliyorsunuz.ama burdaki takıntılı tiplerden çok sıkıldım.bırakın insanlar dilediğini yazsın,muhabbet etsin,eleştirsin.bu ne şimdi sürekli bir dırdırcı kız furyasıdır gidiyor.gerçekten burda edindiğim dostlukların hatırına onca yoğunluğuma rağmen buraya girmeye çalışıyorum.fakat artık gına geldi.birbirimizi yemeyi bırakalım lütfen.Relax relaxx...

Düşünmeyi bırakınca geri dönüyorlar konusu geçmişti son zamanlarda. Okuduğum kitapta Carl Gustav Jung açıklamış o durumu galiba.
Şöyle:

Fal topigide olsa bilimseliz cok sukur :))) donerler kuzum donerlerde is isten gecmis oluyor.

canımmm bitanesin, ben de seni çok seviyorum:):):)

Kızlar günaydın ,

Muhabbeti diğer başlıkta yapsak, burada da fal konuşsak nasıl olur ? Hepimizin bu topiğe gelme maksadı fal ve falcılar hakkında konuşmak ve yorum yapmaktı. Öyle de yaptık. Şimdi çoğumuzun işi fal ve falcılarla bitti sayılır. Ama dostluklar, arkadaşlıklar ve ahde vefa kaldı. Ben artık çoğu zaman falı çıkan var mı ? Yeni biri var mı ? diye girip bir kaç küçük muhabbet edip çıkıyorum. Kimseyi rahatsız etmeden... Evet işimiz bitmiş olabilir ama topiği bulduğumuz gibi bıraksak diye düşünüyorum. Muhabbet için başlığımız var nasılsa...
Rahatsız olan ve bunu dile getiren arkadaşları da incitmeye hiç gerek yok. Herkes kadar onlarında rahatsızlığını ve düşüncesini dile getirmeye hakkı var burada...
Son olarak da bir kaç kişi hoşlanıyor olsa da ben KUB'ün son dönem yaptıklarından cidden rahatsızım.
Neden biliyor musunuz ?
1- Böyle milyon tane üyesi olan bir platformda gece yarısına kadar bu platformun yöneticilerini hiç yere uğraştırdığı için...
2- Falcı yorumlarını okurken bir gün face'de KUB'ün yorumuna tesadüf ettim. Oradan da profiline baktım. Gayet düzgün, aklı başında paylaşımlarını orada yaparken, abuk sabuk ve argo ve küfürlü paylaşımlarını buraya taşıması bana buradaki insanlara zerre kadar saygı duymadığını ve hafife aldığını düşündürüyor. Argosuz, küfürsüz muhabbet edilip paylaşım yapılamıyor mu ? Başlarda bende ılımlı yaklaşmaya çalışmıştım ama şu ara cidden tavrı ve yaptıkları son derece irrite edici benim açımdan...Bu şekilde tolere edip kucak açarak iyilik mi yapılıyor ona acaba ? Bunu bir düşünelim :)))

Velhasıl kelam, ister sanal ister gerçek çok şey yaşadık... Muhabbet ettik, saydık, yerdik... Buradan tanıyıp gerçek hayatlarımıza taşıdığımız insanlarda oldu. İyi ki de oldu... Bu fal merakının bize kazandırdığı belki de en iyi ve tek şey şurada kurulan dostluklar oldu...

Rica ediyorum arkadaşlar, fal ile ilgili muhabbetimizi buradan, hayata dair paylaşımlarınızı da ya özelden ya da diğer başlıktan yapalım.
Teşekkürler, gününüz güzel olsun...

sizin bu topik icerisinde yazdiklarinizi hatirlatmak istedim.. ncarenot
siz konu disi paylasim yapinca iyi, biz yapinca kötü mü oluyoruz.. biraz özelestiri lütfen, baska kisileri elestirmeden önce iyice bi kendinizi sorgulayin.. kilo verdiginizden bahsetmisiniz, bunun konuyla ne alakasi var simdi?

kiz triplerine gercekten gerek yok.. tripleri sevgilinize atin ama bu topige icini döken insanlara degil.

mahalle kavganizi kendi mahallenizde yapin, ama burda degil.. burasi acik bir platform. herkes istedigini yazar, sizin de daha önce yaptiginiz gibi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…