yaksınlar knkı hepsini çok sevıyorum
neyse konuyu falcilara getirelim... cikan fallar yorumlar oldu.. ask konusunda bir gelisme yok, ama bunun disinda durumumla ilgili konulari bilmisler..
1. Ceren Esemen, Binnaz: son yorumunda bu ay icinde yasayacagim iki durumu/gelismeyi öngördü, zaman verdi aynen nokta atisi oldu
2. Banu Kor: Falalem, bu kiz cok iyi biliyo olanlari ve olacaklari yada olmayacaklari
3. Rana Yildiz, Falalem: zaman vermedi fakat ayni Ceren gibi bazi gelismeleri bildi
Baya yeni isimler okuyorum:) yani bana yeni isimler özellikle fiyatları 60'a dayanan falcılardan sonra artık sevdiklerime bile gitmiyorum yarın bir bakayım meraktan canım bu arada umarım çok daha güzel gelişmelerin olsun:)
devam edeyim: Kehribar Kor, Binnazabla, suan gündemde olan bir konuyu bildi, henüz netlesmedi o konu fakat zaman ve sürec verdi.. nokta atisi yapti. cikar yada cikmazsa yazacagim, bir iki hafta icinde netlesecek
Bektas Kutluk vardi Falalemde, bana iki rüya, bir da Kahve yorumladi. O sitedeki yorumlari cok iyidi.. sonradan dinleyince saskinlik gecirdim, cünkü faldan sonra yasadigim olaylari öngörmüs..fakat enerji karistirmis.. sonra hayatima giren kisiyi anlatmis bana, eskiyi sordugum halde. Ama o ne görüyosa onu söylemis. Olmayacak seyi de görememis.
Sanirim bu kisi,suan Falsepetindeki Yener ve Binnazdaki Ufuk Kutluk. Fakat tarz mi degistirmis bilmiyorum, böyle yapmacik konusuyor, sürekli tekrarliyor. Binnaz ve Falsepetinde begenmedim. Ayni kisi mi emin degilim farkli konusma tarzindan dolayi. Falalemde daha güzel ve icten yorumluyordu.
Küb konusunda bende baştan sinir oluyordum açıkçası rahatsızdım özeldende çok konuştuk onunla ama şimdi seviyorum ben onu yaaa foruma girmeye çalıştıkça yüzüm gülüyor..kız akıllan küfür etme sözünde dur...
peki kararınız geri alacakmısınız?Son bi şans daha verin deli doludur ama iyi bi kız o ağızından kaçıyor belli ki..yine de sizin kararınız...bana söz verdi yasağını kaldırdım daha 2 gün geçmeden hakaretler yağdırdı...
kendini değil beni sattı ... telefon ettim haklısınız dedi ... şimdide üye olmaya çalışıyor
Merhabaaa =) acaba sezgi nezaman online olucagini söyledimi?sezgi online olunca haber verecek bana istersen yazarim buraya
Küb diyor ki- ''çok üzgünüm birdaha yapmıcam lütfen''bana söz verdi yasağını kaldırdım daha 2 gün geçmeden hakaretler yağdırdı...
kendini değil beni sattı ... telefon ettim haklısınız dedi ... şimdide üye olmaya çalışıyor
Küb burda kimseye karşı saygısızlık yapmıyo zaten üslubu yüzünden alması gereken cezayı da aldı ...
Ama bunun dışında bu topikte beni de rahatsız eden çok şey var, en azından samimi ben küb ü gördüğüm zaman gülümsüyorum.. keşke herkes onun gibi mutlu etse beni..
Kızlar seviliyorsunuz.ama burdaki takıntılı tiplerden çok sıkıldım.bırakın insanlar dilediğini yazsın,muhabbet etsin,eleştirsin.bu ne şimdi sürekli bir dırdırcı kız furyasıdır gidiyor.gerçekten burda edindiğim dostlukların hatırına onca yoğunluğuma rağmen buraya girmeye çalışıyorum.fakat artık gına geldi.birbirimizi yemeyi bırakalım lütfen.Relax relaxx...küb arkadasimiz tanimiyorum, neden izin vermiyorlar bilmiyorum.. cinayet mi islemis ne yapmis, bisey mi calmis.. kizcagiza foruma girmey yasagi bukadar abartmaya gerek yok bence.
aklimdasin canim. ben de yazamadim.. gönüller bir olsun <3
Merhabaaa =) acaba sezgi nezaman online olucagini söyledimi?
bütün gün bekledimyok henuz daha soylemedi
Düşünmeyi bırakınca geri dönüyorlar konusu geçmişti son zamanlarda. Okuduğum kitapta Carl Gustav Jung açıklamış o durumu galiba.
Şöyle:
Kızlar seviliyorsunuz.ama burdaki takıntılı tiplerden çok sıkıldım.bırakın insanlar dilediğini yazsın,muhabbet etsin,eleştirsin.bu ne şimdi sürekli bir dırdırcı kız furyasıdır gidiyor.gerçekten burda edindiğim dostlukların hatırına onca yoğunluğuma rağmen buraya girmeye çalışıyorum.fakat artık gına geldi.birbirimizi yemeyi bırakalım lütfen.Relax relaxx...
Kızlar bu mesaja kulak verin... süreci baştan sona bildiğim için diyorum bunu...
14 şubat da çiçek almadım ama tam 2 kılo verdim sayesinde... hepsi de yağdan....
Kendisi o kadar zamandan sonra adamı yere sermek konusunda idolümdür. Ne zaman kendine ve hayatına döndü o zaman hareket başladı.Adamlardan enerjinizi kesmekle başlayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?