Binnaz Abla

Ben de size bir hatırlatma yapayım.

o nazik bir konu degistirmekti gerilimi indirmek icin.. baska taraflara cekmeye gerek yok.. ben asla rahatsiz olmuyorum asla da belirtmedim. mahalle kavgasina dönüstürmeyin.. önce hosgörü ve saygi!!!

o bir hatirlatmaydi sadece.. baska taraflara cekmeye gerek yok.. ben asla rahatsiz olmuyorum asla da belirtmedim. mahalle kavgasina dönüstürmeyin.. önce hosgörü ve saygi!!!
Mahalle kavgası ve kız tripleri benzetmeleri olmamış. Kız gayet kibar bi şekilde düşüncelerini yazmış. Eleştiri yapanın, eleştiri yaptığı için eleştirilmesi adaletsiz.

Mahalle kavgası ve kız tripleri benzetmeleri olmamış. Kız gayet kibar bi şekilde düşüncelerini yazmış. Eleştiri yapanın, eleştiri yaptığı için eleştirilmesi adaletsiz.

elestiri yapan önce bi kendini sorgulasin. kiskancliklara gerek yok. gercekten. gidin sinirizi baska yerlerde cikarin.

vesselam..

ve eger isinize gelmiyorsa, gidin kendi sitenizi kurun ve istediginiz gibi yönetin.. nemis o, üye sikayetleri falan.. cok komiksiniz gercekten.. hosgörü lütfen ve saygi!

Ee ne var bunda. Tanışıp sohbetlerimizi dışarıda yaparız ve forumu amacı dışında meşgul etmeyiz belki. Bi çok kişi zaten ayrıyetten görüşüyor. Yani şimdi beni vurmuş mu oldun Forumda banlanmalara doyamadık walla

Ee ne var burda. Tanışıp sohbetlerimizi dışarıda yaparız ve forumu amacı dışında meşgul etmeyiz belki. Yani şimdi beni vurmuş mu oldun Forumda banlanmalara doyamadık walla

belli banlamayi sevdiginizi. komik valla komik.. desperate housegirls ne diyim.

klothoyagmur ve nazarr i kac gun beklemek gerekiyor acaba, telllwe kadar sacma bi fal sitesi gormedim

sezgi candan da mail yazmis, online olmadan once haber verecek
telwe' de falcıların online olmasını beklemek zorunda kalmadan, istediğiniz zaman gonderebiliyorsunuz. bence bu çok iyi bir uygulama. diğer sitelerde online olduklarını anı kollamaya calısıyorsun ki çok yourucu :)

Sevgili ve genç arkadaşım... Evet bunu ben yazdım. Hem arkadaşlara bir nebze moral olsun diye hemde kafamız dağılsın diye... Bunu biz her zaman yaptık en başından beri... Bu kadarına kadar da kimsenin bir itirazı olmaz... Orada sonuçlanan bir durum konuşuldu. Onca geçirilen zamana ve yoldaşlığa vefa adına... Yazmayabilirdik de ki çoğu zaman yazmıyoruz bile. Çıkan falları polemik olmasın, kimsenin gönlü burulmasın diye....
Toplasanız topiğe yazdığım mesaj 1 ayda en fazla 10-15 dir...
Burada konu saat de 10-15 mesaj yazan... Özel hayatını ıncığına cıncığına kadar yazanlaraydı itirazımız.
10 gün de 1 yaptığım 1 paylaşım için beni kimseyle mukayese edemezsiniz küçük hanım....

Haaa diğer dediklerinize gelince gidin başka başlık açın, kız kavgası vs.... Siz yokken burada biz vardık küçük hanım...
Destur deyip ağzınızı çalkalamanızı öneririm.... Daha fazla da sizinle muhatap olmam...

belli banlamayi sevdiginizi. komik valla komik.. desperate housegirls ne diyim.
Belden aşağı çalışmışsın arkadaşım ama olmamış... O nasıl olur biliyor musun ?
Şöyle ; "bu üslübunuzla sizin geleceğinizi tahmin etmek için fala da falcıya da gerek yok..."
Nasıl ? Oldu mu şimdi ?

İnsanı zorla çileden çıkarıyorsunuz...

madem hic birsey paylasmiyorsunuz, neyi ve kimi elestiriyorsunuz siz?
bence hayatinizda kendinize daha farkli ve önemli hedefler belirleyin ve bu forumda vakit geciren insanlarla ugrasmayin.

madem hic birsey paylasmiyorsunuz, neyi ve kimi elestiriyorsunuz siz?
Paylaşım yapmıyorum evet... Ama okuyorum. Ve hergün konu dışı onlarca sayfa okumak istemiyorum... özel hayatlara dair. X ler y ler z ler gibi. herkesin söylemeye çalıştığı da bu.... anlamamış olamazsınız bunu diye düşünüyorum.
Gayet makul ve mantık çerçevesinde yapılmış bir eleştiri ki " biz" çerçevesinde yazılmış. Bir kişi hedef alınmamış....
Saldirganliginizi anlamak gerçekten güç....

fakat farkindaysan, surada toplasan 10 kisi bile yok fal sonucu ve fal icerigi paylasan. topik cökmüs durumda. herkes bilgi edinmeye calisiyor, fakat paylasmiyor nedense.. ve bir kac kisinin bu topigi konu disi paylasimlarla canli tutmaya calismasi yadirganmamali. bu kisiler olmasa, hepten donacak bu topik.

Erkekler ve aşk var oldukça bu topik de var olur, sen dert etme.

Bunu bu şekilde yazarsanız okur, beğenir, başımın üzerine koyarım... Ama üslubu ve seviyeyi düşürürseniz benimde cevabım ona göre olur... Beğenmeyen gitsin başka yere demek ne demek ? Banlanmaya doymuyorsunuz ne demek ?
Deperate houswife dediğiniz insan bir avukat, bir anne... Ben bir Dış Ticaret Uzmanıyım... Yani hayatın tam içinden insanlarız... İma ettiğin gibi ağır işsiz de umutsuz da değiliz çok şükür...
Özür borçlusunuz....

cok özür dilerim :)
fakat ugrasmayin insanlarla, paylasimlarina karismayin. burada herkesin derdi var, kafa dagitmak istiyor geliyor kafa dagitiyor, sosyal oluyor.. ne var bunda.

ama öyle bir izlenim birakiyorsunuz, ne yapabilirim. ben kimseyi elestirmem konu disi paylasim yaptigi icin. ayrica hosuma gider. yadirgamam. gecenlerde bir arkadasim rencide edildi bu forumda, paylastigi icerik yüzünden. kirildi. üzüldü. geri cekildi. gerek varmiydi buna? insanlari sogutmayin, gercekten..

ncarenot arada reklamlar gibi olacağım yine ama sen sık yaz lütfen özletiyorsun
Canımsın... Konu oldukça yazıyorum zaten... Sen de istediğin zaman özelden yaz lütfen... Topiğimizin kızları için her zaman vakit yaratırım ben

Kabul edildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…