Binnaz Abla

Hüma Binnaz sitesi icin gelir kaynagi.. ona dokunmazlar. Herkes sikayet etse bile dokunmazlar. Kimbilir ne anlasmalari vardir aralarinda.. bir fal sitesinden ne beklenir ki aslinda.
O zaman biz burda sıkça yazalımda yada soran olursa söyleyelim Hümanın yaptıklarını da başkaları para kaptırmasın.

nazarrr a baktirdim kizlar gecmis ve anda super, gelecek icinde diger falcilar gibi bir tarih verdi bakalim artik nasil olacak
basirly de can da cok iyiydi
falsepeti venusamber, bu ucu yaklasik ayni tarihleri verdi, tavsiye ederim

O zaman biz burda sıkça yazalımda yada soran olursa söyleyelim Hümanın yaptıklarını da başkaları para kaptırmasın.

konu sadece Hüma olsa.. Hüma, Firuze, Serkan.. daha kac üyesi vardir. Bence bunlar bir cete, aralarinda haberlesip ona göre yorum yapiyorlar.. abartili pembe yorumlari ve tatli dilleriyle insanlari kendilerine cekmeye calisiyorlar.. tanimadigimiz bir yorumcu bakiyorsun canim cicim kuzum canimin ici hayatim diye hitap ediyor... zaten böyle yazanlardan korkacaksin.. bence onlari da gün yüzüne cikartalim

nazarrr a baktirdim kizlar gecmis ve anda super, gelecek icinde diger falcilar gibi bir tarih verdi bakalim artik nasil olacak
basirly de can da cok iyiydi
falsepeti venusamber, bu ucu yaklasik ayni tarihleri verdi, tavsiye ederim
Kahve fali mi baktirdiniz`?

Nazarrrr a bende baktirdim ama herkesten cok uzak bir tarih olan ekim i verdi, andaki tespitleri; dogrulugunu anlayamayacagim seylerdi boyle olunca faldan bir sey anlamiyorum, birkerebir de boyleydi

Kızlar geçen gün kızlardan biri çıkan fallarda Kahin İsmet diye birinden bahsetmişti. Dün 5 TL'ydi deneyeyim dedim baktığımda 20 TL olmuştu. Neyse niyetlendim diye denedim nihayetinde. Fal adına hiçbir şey yoktu. 1 paragraf geçmişe takılı kaldığımdan bahsetmiş, zaten ben sana eski sevgilimi sormuşsun bu mu tespit? Kibarca iade istedim çirkinleşti siz iade alıp baktırırsınız her gün diye ki bir kere dahi iade almışlığım yok. Ben böyle hadsiz, saygısız bi adam daha görmedim. Falcı diyemiyorum üstelik. Tellwe'nin yönetimi de iade etmiyor sadece falcılara kalmış. Yani aslında saçma sapan sitelere para kazandırıyoruz. En azından Binnaz'ın müşteri odaklı bir politikası var.

katiliyorum tellweye kac defa yonetime yazdim email olarak, ona bile cevap vermiyorlar

Açıkcası tellewe de hiç baktırmadım canım ama sana yapılan saygısızlık!
Beğenmeyip iade alabilirsin falcının bu kadr eleştirmeye ne hakkı var?.dediğin gibi binnaz iade konusunda daha esnek.binnazda falım gelmeden bile 4 saati geçip beklemişsem direkt iade alıyordum

Binnazdaki defne tanrikulu hep telefonda mi bakiyordu kizlar. Daha once yazılı bakiyor muydu? Ben baktirdim diye hatirladim tekrar atacaktım ama telefonda gorunuyor. Ben yazılı almistim yorumu.

Binnazdaki defne tanrikulu hep telefonda mi bakiyordu kizlar. Daha once yazılı bakiyor muydu? Ben baktirdim diye hatirladim tekrar atacaktım ama telefonda gorunuyor. Ben yazılı almistim yorumu.

Genelde hep telefondaydı bildiğim kadarıyla canım.ekimde baktırmıştım telefon falıydı

Eleştirmek değil ki ben saygılı ve kibar bir şekilde yazmışım fal adına bir şey göremediğimi iade istediğimi belirtmişim. Adam mahalleden kopmuş gelmiş elinde sopasıyla. Yani çirkinleşti bayağı, falcılığı bırak insan olmalı önce=) En son zaten adına fal denemeyecek yolladığı yazıyı duvarda paylaştım insanlar görüp kendi karar versin diye, iade etti. Öyle insanları karalamakla, çirkefleşmekle kazanamayacağını anlamıştır umarım. Oh bugün de bir falcıya ders verdim=)

Tellwe iyice falci odakli olmus. Daha beklesinler baktiralim tiksindim su yapilanlardan dolayı artık ya falsepeti biryolunvar binnaz hepsinde bu topicten birine saygisizlik yapildi

Evet kesinlikle müşteri konusunda en iyisi Binnaz. Tellwe sallamaz, byvde mobil ödeme için kurdeşen dökene kadar mailleşmek zorunda kalırsın hala düzeltmezler sistemi. Falan filan...
Ben falsepetinden o konuda memnunum, müşteri hizmetleri başarılı binnaz bazen baştan savma dönüyor

Evet kesinlikle müşteri konusunda en iyisi Binnaz. Tellwe sallamaz, byvde mobil ödeme için kurdeşen dökene kadar mailleşmek zorunda kalırsın hala düzeltmezler sistemi. Falan filan...
Tellwe aynen bahsettiğin gibi. Geçen hafta ecem23 e fal batırdım zaten 2 gün sonra baktı, promosyon faldan daha kısa ve baştan savma. Soru sordum cevap yok. Iade istedim vermediler, saçma sapan sebep sundular. Iyice soğudum tellweden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…