Kızlar asıl konuya dönecek olursak Hüma şikayetlerine bir dönüş yapıldı mı Binnaz sitesinden?
O zaman biz burda sıkça yazalımda yada soran olursa söyleyelim Hümanın yaptıklarını da başkaları para kaptırmasın.Hüma Binnaz sitesi icin gelir kaynagi.. ona dokunmazlar. Herkes sikayet etse bile dokunmazlar. Kimbilir ne anlasmalari vardir aralarinda.. bir fal sitesinden ne beklenir ki aslinda.
O zaman biz burda sıkça yazalımda yada soran olursa söyleyelim Hümanın yaptıklarını da başkaları para kaptırmasın.
Kahve fali mi baktirdiniz`?nazarrr a baktirdim kizlar gecmis ve anda super, gelecek icinde diger falcilar gibi bir tarih verdi bakalim artik nasil olacak
basirly de can da cok iyiydi
falsepeti venusamber, bu ucu yaklasik ayni tarihleri verdi, tavsiye ederim
Kızlar geçen gün kızlardan biri çıkan fallarda Kahin İsmet diye birinden bahsetmişti. Dün 5 TL'ydi deneyeyim dedim baktığımda 20 TL olmuştu. Neyse niyetlendim diye denedim nihayetinde. Fal adına hiçbir şey yoktu. 1 paragraf geçmişe takılı kaldığımdan bahsetmiş, zaten ben sana eski sevgilimi sormuşsun bu mu tespit? Kibarca iade istedim çirkinleşti siz iade alıp baktırırsınız her gün diye ki bir kere dahi iade almışlığım yok. Ben böyle hadsiz, saygısız bi adam daha görmedim. Falcı diyemiyorum üstelik. Tellwe'nin yönetimi de iade etmiyor sadece falcılara kalmış. Yani aslında saçma sapan sitelere para kazandırıyoruz. En azından Binnaz'ın müşteri odaklı bir politikası var.
kahve baktirdim canim hepsineKahve fali mi baktirdiniz`?
Kızlar geçen gün kızlardan biri çıkan fallarda Kahin İsmet diye birinden bahsetmişti. Dün 5 TL'ydi deneyeyim dedim baktığımda 20 TL olmuştu. Neyse niyetlendim diye denedim nihayetinde. Fal adına hiçbir şey yoktu. 1 paragraf geçmişe takılı kaldığımdan bahsetmiş, zaten ben sana eski sevgilimi sormuşsun bu mu tespit? Kibarca iade istedim çirkinleşti siz iade alıp baktırırsınız her gün diye ki bir kere dahi iade almışlığım yok. Ben böyle hadsiz, saygısız bi adam daha görmedim. Falcı diyemiyorum üstelik. Tellwe'nin yönetimi de iade etmiyor sadece falcılara kalmış. Yani aslında saçma sapan sitelere para kazandırıyoruz. En azından Binnaz'ın müşteri odaklı bir politikası var.
Binnazdaki defne tanrikulu hep telefonda mi bakiyordu kizlar. Daha once yazılı bakiyor muydu? Ben baktirdim diye hatirladim tekrar atacaktım ama telefonda gorunuyor. Ben yazılı almistim yorumu.
Açıkcası tellewe de hiç baktırmadım canım ama sana yapılan saygısızlık!
Beğenmeyip iade alabilirsin falcının bu kadr eleştirmeye ne hakkı var?.dediğin gibi binnaz iade konusunda daha esnek.binnazda falım gelmeden bile 4 saati geçip beklemişsem direkt iade alıyordum
katiliyorum tellweye kac defa yonetime yazdim email olarak, ona bile cevap vermiyorlar
Tellwe iyice falci odakli olmus. Daha beklesinler baktiralim tiksindim su yapilanlardan dolayı artık ya falsepeti biryolunvar binnaz hepsinde bu topicten birine saygisizlik yapildiKızlar geçen gün kızlardan biri çıkan fallarda Kahin İsmet diye birinden bahsetmişti. Dün 5 TL'ydi deneyeyim dedim baktığımda 20 TL olmuştu. Neyse niyetlendim diye denedim nihayetinde. Fal adına hiçbir şey yoktu. 1 paragraf geçmişe takılı kaldığımdan bahsetmiş, zaten ben sana eski sevgilimi sormuşsun bu mu tespit? Kibarca iade istedim çirkinleşti siz iade alıp baktırırsınız her gün diye ki bir kere dahi iade almışlığım yok. Ben böyle hadsiz, saygısız bi adam daha görmedim. Falcı diyemiyorum üstelik. Tellwe'nin yönetimi de iade etmiyor sadece falcılara kalmış. Yani aslında saçma sapan sitelere para kazandırıyoruz. En azından Binnaz'ın müşteri odaklı bir politikası var.
Ben falsepetinden o konuda memnunum, müşteri hizmetleri başarılı binnaz bazen baştan savma dönüyorEvet kesinlikle müşteri konusunda en iyisi Binnaz. Tellwe sallamaz, byvde mobil ödeme için kurdeşen dökene kadar mailleşmek zorunda kalırsın hala düzeltmezler sistemi. Falan filan...
Tellwe aynen bahsettiğin gibi. Geçen hafta ecem23 e fal batırdım zaten 2 gün sonra baktı, promosyon faldan daha kısa ve baştan savma. Soru sordum cevap yok. Iade istedim vermediler, saçma sapan sebep sundular. Iyice soğudum tellweden.Evet kesinlikle müşteri konusunda en iyisi Binnaz. Tellwe sallamaz, byvde mobil ödeme için kurdeşen dökene kadar mailleşmek zorunda kalırsın hala düzeltmezler sistemi. Falan filan...
Ben falsepetinden o konuda memnunum, müşteri hizmetleri başarılı binnaz bazen baştan savma dönüyor
Tellwe iyice falci odakli olmus. Daha beklesinler baktiralim tiksindim su yapilanlardan dolayı artık ya falsepeti biryolunvar binnaz hepsinde bu topicten birine saygisizlik yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?