Binnaz Abla

kizlar daha demin seruvene baktirdim bu arada fali rezzan ablayla baya bir benzerdi, gercekten o mudur ki acaba??
merak ediyorum bu falcilarin iki uc yerde calistiklarindan yonetimin haberi varmidir?!

Aa duvarına yazsaydın keşke bazen soruları gözden kaçırabiliyorlar bildirim gitmiyormuş. Ben ecemi hem falcı olarak hem kibarlığından, naifliğinden dolayı beğenirim aslında. Bana ilk falı çok detaylı bir şekilde çıkmıştı ama sonraki fallarını ben de beğenmedim. Hatta son baktırdığım falda ilk defa bir falın sonucu belirsiz çıkmış demişti, madem öyle bakmasaydın keşke diyemedim=) Yine de dediğim gibi dürüst, saygılı ve kibar bir kadın olduğunu düşünüyorum. Tellwe cidden saçma sapan bir site ama, müşteri ve çözüm odaklı değiller asla.

Aynen kizlar...uzun zamandir fal atmiyorum, buraya göz atiyim dedim ve nazarr ve blackpearl cok övüldügünü görünce dayanamadim. Falimi da begenmistim gerci kusurabakma sagolsun copypaste oldugunu ortaya döktü. Resmen virgülüne kadar ayni..rezzalet. Blackpearl ile ilgili görüslerinizi aliyim o da sallamasyonsa cekiyim bari geri.
Yenilerde is yok. Bu da tekrar bi ders oldu.

Büyük umutlarla gitmiştim eceme :) eceme ikinci kez yazdım cevap yok, yönetime yazdım uyardık dedi yine cevap yok. En sonunda falı neyki cevabı ne olsun dedim sustum çıksa bari dediği her ne kadar biraz olumsuz olsa da
Ama bu ders oldu sadece çingene ve Geysu için giderim o siteye.

Keşke çingene bana baksa bakmıyor iade ediyor...

Ecem son zamanlarda saçmaladı geçen gün fal attım 2 gün bekletti bakmadı çevrimiçi oluyor bakmıyor yönetime yazdım falınızı çekin dediler en sonunda çektim...tellwede doğru dürüst falcı bulamadım ben...binnazda da yok hani... yani online fal yalan dolan...

Bu arada akrepgöz bana kısmen çıktı diyebilirim...su falı atmıştım..Bana çingene bakmıyor akrepgöze bi daha gidesim var...

Ya o kadinın yazma seklinde de bi sahtelik var yasıni buyutur gibi yazan teenagelere benziyor. Falı merak ettim belki benimki de kopyadır bi turlu soruya cevap verememisti cunku olgun apla

sürekli kızım kızım demesı bana çok itici geldi :) istersen özelden gönder falını bakalım iade almak sıkıntılı ama en azından görmüş oluruz

Ya o kadinın yazma seklinde de bi sahtelik var yasıni buyutur gibi yazan teenagelere benziyor. Falı merak ettim belki benimki de kopyadır bi turlu soruya cevap verememisti cunku olgun apla
sürekli kızım kızım demesı bana çok itici geldi :) istersen özelden gönder falını bakalım iade almak sıkıntılı ama en azından görmüş oluruz

Ayyy fal varsa elinizde bana da atın kızlar dün ben de attım nazara acaba benimki de mi kopyala yapıştır. Bi de yedinci sıradaydım sabah bi uyandım fal geldi. Yani bu kadar falı başka türlü nasıl bakacak zaten

blackpearle ne diyorsunuz..beklemede suan. ama nazarrdan sora bu da soru isareti olusturdu kafamda.. sonucta yenilerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…