Tellwe aynen bahsettiğin gibi. Geçen hafta ecem23 e fal batırdım zaten 2 gün sonra baktı, promosyon faldan daha kısa ve baştan savma. Soru sordum cevap yok. Iade istedim vermediler, saçma sapan sebep sundular. Iyice soğudum tellweden.
Ben iade aldım hiç sıkıntı yaşamadan, ha iade etmedikleri falım vardı onda indirim kuponu verdilerBinnazda iade hakkın oluyor en azından harcadığın kredine göre. O açıdan başarılı bence. Falsepeti'nde @seka_ 2 kere iade alamamıştı, benim pek deneyimim yok o yüzden bilemiyorum tam.
Büyük umutlarla gitmiştim eceme :) eceme ikinci kez yazdım cevap yok, yönetime yazdım uyardık dedi yine cevap yok. En sonunda falı neyki cevabı ne olsun dedim sustum çıksa bari dediği her ne kadar biraz olumsuz olsa daAa duvarına yazsaydın keşke bazen soruları gözden kaçırabiliyorlar bildirim gitmiyormuş. Ben ecemi hem falcı olarak hem kibarlığından, naifliğinden dolayı beğenirim aslında. Bana ilk falı çok detaylı bir şekilde çıkmıştı ama sonraki fallarını ben de beğenmedim. Hatta son baktırdığım falda ilk defa bir falın sonucu belirsiz çıkmış demişti, madem öyle bakmasaydın keşke diyemedim=) Yine de dediğim gibi dürüst, saygılı ve kibar bir kadın olduğunu düşünüyorum. Tellwe cidden saçma sapan bir site ama, müşteri ve çözüm odaklı değiller asla.
diğer arkadaslara nasıldır bılemem cok begenıldıgı konusuldu ama bu kadar benzerlıkten sonra asla ve asla atma derım :)iyi ki yazdınız tesekkürler, ben de nazarr baktırmayı düşünüyordum
Keşke çingene bana baksa bakmıyor iade ediyor...Büyük umutlarla gitmiştim eceme :) eceme ikinci kez yazdım cevap yok, yönetime yazdım uyardık dedi yine cevap yok. En sonunda falı neyki cevabı ne olsun dedim sustum çıksa bari dediği her ne kadar biraz olumsuz olsa da
Ama bu ders oldu sadece çingene ve Geysu için giderim o siteye.
Ecem son zamanlarda saçmaladı geçen gün fal attım 2 gün bekletti bakmadı çevrimiçi oluyor bakmıyor yönetime yazdım falınızı çekin dediler en sonunda çektim...tellwede doğru dürüst falcı bulamadım ben...binnazda da yok hani... yani online fal yalan dolan...Aa duvarına yazsaydın keşke bazen soruları gözden kaçırabiliyorlar bildirim gitmiyormuş. Ben ecemi hem falcı olarak hem kibarlığından, naifliğinden dolayı beğenirim aslında. Bana ilk falı çok detaylı bir şekilde çıkmıştı ama sonraki fallarını ben de beğenmedim. Hatta son baktırdığım falda ilk defa bir falın sonucu belirsiz çıkmış demişti, madem öyle bakmasaydın keşke diyemedim=) Yine de dediğim gibi dürüst, saygılı ve kibar bir kadın olduğunu düşünüyorum. Tellwe cidden saçma sapan bir site ama, müşteri ve çözüm odaklı değiller asla.
sürekli kızım kızım demesı bana çok itici geldi :) istersen özelden gönder falını bakalım iade almak sıkıntılı ama en azından görmüş oluruzYa o kadinın yazma seklinde de bi sahtelik var yasıni buyutur gibi yazan teenagelere benziyor. Falı merak ettim belki benimki de kopyadır bi turlu soruya cevap verememisti cunku olgun apla
Ayyy fal varsa elinizde bana da atın kızlar dün ben de attım nazara acaba benimki de mi kopyala yapıştır. Bi de yedinci sıradaydım sabah bi uyandım fal geldi. Yani bu kadar falı başka türlü nasıl bakacak zatenYa o kadinın yazma seklinde de bi sahtelik var yasıni buyutur gibi yazan teenagelere benziyor. Falı merak ettim belki benimki de kopyadır bi turlu soruya cevap verememisti cunku olgun apla
Ayyy fal varsa elinizde bana da atın kızlar dün ben de attım nazara acaba benimki de mi kopyala yapıştır. Bi de yedinci sıradaydım sabah bi uyandım fal geldi. Yani bu kadar falı başka türlü nasıl bakacak zaten
işin ilginç yanı beğenenı fazla :) inşallah senınkı copy paste degıldırAyNazarrr olayına baya şaşırdım. Benim fal iyiydi 2. fal atmam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?