blackpearle ne diyorsunuz..beklemede suan. ama nazarrdan sora bu da soru isareti olusturdu kafamda.. sonucta yenilerden.
hmm sgl cnm. bende eylülden beri.. ama foruma bi bakiyim dedim. bunlarin ikisi cok övüldügünü görünce bi deniyim dedim,meraktan. neyse fos ciktiforumda bir iki kisiye cikmis sanirim bana cikmadi öyle nokta atisli bir falda degildi zaten ben begenmemistim kendisini
Ayyy fal varsa elinizde bana da atın kızlar dün ben de attım nazara acaba benimki de mi kopyala yapıştır. Bi de yedinci sıradaydım sabah bi uyandım fal geldi. Yani bu kadar falı başka türlü nasıl bakacak zaten
hmm sgl cnm. bende eylülden beri.. ama foruma bi bakiyim dedim. bunlarin ikisi cok övüldügünü görünce bi deniyim dedim,meraktan. neyse fos cikti
benim enerjim onlarla hic uymadi hatta simdi okudumda nazar 2018 evlenicen demis gecen yil söyledigi birseyde cikmadi bende dogru düzgün nokta atisi dahi yok ama begeneni var gercekten. Blackpearl bir tik daha iyimis nazardan. En güzeli hic baktirmamak ne güzel eylülden beri baktirmamissin :)
sendemi 2018 de evleniyosun :) muhtemelen seninkide copy paste. blackpearlden cektim falimi.. hic girmiyor. bukadarda bekliyemem tanimadigim falciyi. haklisin en iyisi hic baktirmamak. 2-3 ayda bir öylesine atiyorum iste. ama en iiyisi.. enerji uyanlarda kalmak.. yenileri birdaha denemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?