Binnaz Abla

simdi kizlar.. tellweyi komple kapaticam da.. iade verdiler.. onla simdi bi kapanis yapiyim. .... seruven, cingene,geysu..? kimleri öneriyorsnuz

Ben korkarak yeşilçingene diyorum. Yarın onda da bir şey çıkabilir. Geysu'yu da severim fakat bazen kendisiyle çelişiyor

Askıya falan alınmamış bana da öyle yazdılar fakat inanmıyorum. Hala meymenetsiz resmi karşımda duruyor. Gördükçe sinirleniyorum.

kizlar iada almak icin tam olarak ne yaptiniz ben beya eskiden baktirmistim falida silmisim

Canım mailine falan geldiyse falının id sini bul sonra bizim fallarımızdan birinin id sini de yazarak bunlar aynı de. Örneğin benimki THN-74787915 bunu yazabilirsin

Yalnız büyük yazması tarzı biraz uggayı anımsattı bana. Bir de akıllı dolandırıcıymış bu falı kime yollasan bildi der

Ben korkarak yeşilçingene diyorum. Yarın onda da bir şey çıkabilir. Geysu'yu da severim fakat bazen kendisiyle çelişiyor

Çingenede bir dümen olacağını hiiiiç sanmam. Yani arkadaşımların da fallarını biliyorum, bence çok iyi niyetli bi çocuk o seviyorum ben. Bir süre sonra tavsiyeye dönüyor falları sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…