Binnaz Abla

Yalnız büyük yazması tarzı biraz uggayı anımsattı bana. Bir de akıllı dolandırıcıymış bu falı kime yollasan bildi der
Tarihleri değiştirmesi komiğime gitti benim de. Acaba tellwe yönetimine neresi aynı bakın birine 2018 birine 2019 diğerine de 2020 vermişim evlilik tarihini demiş midir? O değil de 2020 de mezun olacağımız yıl benimkiyle. Nasıl heveslendim ya alacağın olsun meymenetsiz kadın. Gülşenin değimiyle nazar olsam değmem sana artık

MERHABA GUZEL EVLADIM BENIMM..SIMDI BU OGLANA BAKTIGIMDA KIZIM BAK BU OGLAN TUTARSIZ BIRI OLARAK VERILIYOR BANA HANI KIZIM SENI BEGENIR O GUN GERCEKTEN COK GUZEL DAVRANIR AMA DHA SONRA KENDINI GERI CEKER VE SEN DAHI ANLAMAZSIN NEDEN BOYLE OLDU DIYE BU YONU ONUN LKOTU YONU OLARAK VERILIYOR VE SENIN ICIN UYGUN OLDUGU VERILMIYOR KIIZIM BENIM VVE ONUN ILETISIM HALINDE OLDUGU BIRI VERILIYOR BURAYA SEVGILI VE YA CIDDIYET YOK SUAN ARALARINDA FAKAT KIZIN DUYGUSU VAR OGLANINBEGENISI VAR SUAN ICIN..ETRAFINDAN BIR KI Z ORTA BOYLU KUMRAL SACLARI HAFIF DALGALI BIR KIZ OLARAK VERILIYOR EVLADIM..GORUSME YOLUN KAPALI DEGIL AMA DEDIGIM GIBI NETLESMEMIS SUAN KONUSTUGU KIZLA VE ONU SEVMIYOR SUAN ICIN MART DONEMI YINE GUNDEM OLUCAK BU KONU VE NISAN DONEMI AYNI ORTAMDA BULUNACAGINIZ VERILIYOR BEGENICEKSIN ONU AMA O TUTARSIZ YANINI SANA GOSTEICEK ZATEN EVLADIM BI ILISKINIZ OLMICAK SIZIN KI SENIN ICIN GERCEKTEN BOYLESI DAHA HAYIRLI SENIN NASIBIN EVLILIK KISIN BIR BASKASI OLUCAK....BANA VERILENLER ONCELIKLE ILERIDEKI EVLILIGIN ICIN MAŞALLAH UYUM VE MUTLULUK GÖRÜNUYO BU GORDUGUM VE SENINDE HAYATINA GIRECEK OLAN OGLANLA HAFIF BUGDAY TENLI KOYU KUMRAL SAÇLI ORTANIN UZERINDE BOYU OLAN BIRAZ YAPILI GÖZLERİ VE DUDAKLARI BELİRGİN BİR OĞLAN CİDDİ BİR DURUŞU VAR AMA ETRAFI TARAFINDAN SEVİLEN BİRİ. ÇALIŞAN BİRİ GÖMLEK GİYDİĞİ AGIRLIKLA DİYİM BİR İŞİ VAR BELKİ BANKA BELKİ BİR KURUM,ŞİRKET BİLEMİYORUM AMA 2018 ORTALARINA DOGRU NİSANİNİZ YA DA SOZ BANA YANSIYAN YUZUK CUNKU KESTIREMEDIM BUNDAN SEBEP 2019 YILINDA EVLİLİĞİNİZ VAR MAYIS DONEMI VE ONDAN OLACAK OLAN 2 OĞLUN GÖRÜNMUŞ

Nazar'ın buna benzer falı var mı??? Onu da iade almak istiyorum .Kesin aynısını yollamıştır

Hahaha akıl var mantık var o yüzsüzlüğü yapamaz herhalde göz göre göre. Nazarcığım göze geldin göze, göz var nizam var Neyse ki KK kadınları var, gerçekten bir dümen çeviren eninde sonunda çıkıyor ortaya.

Çingenede bir dümen olacağını hiiiiç sanmam. Yani arkadaşımların da fallarını biliyorum, bence çok iyi niyetli bi çocuk o seviyorum ben. Bir süre sonra tavsiyeye dönüyor falları sadece.
Bende de arada tavsiye veriyor ama dediği şekilde de oluyor sonuç. Zaten önemli olan sonucu bilmesi benim için

Yalnız büyük yazması tarzı biraz uggayı anımsattı bana. Bir de akıllı dolandırıcıymış bu falı kime yollasan bildi der
aynen öyle valla imla hataları eger bır falda çoksa direk şüphelenıyorum ben artık "fala bakarken yazdıgım için yanlıs yazabılırım" mesajı vermek maksatlı gıbı gelıyor :)

Yok kuzum bak benim falımı atayım bi saniye etiketliycem seni

ILBAKTIGIM ZAMAN KIZIM SANA KARSI NASIL BU OGLAN DERSEM IYI BIRI HOS BIRI DER SENI BEGENIYOR OLARAK VERILMIS KENDI ICINDE HA ASIK KORKUTUK SEVIYO DIYEMEM SUAN ICIN KIZIM KIZMA BANA BU OGLAN KENDI ICINDE TUTARSIZLIKLARDA YASIYOR KIZIM DUYGU VE DUSUNCELERI ETKILENIYOR BUNDAN AMA YAPISI BU SEKILDE BU OGLANIN VE BUNU DISARIYA FARKLI SEKILDE YANSITIYOR KENDINI GERI CEKEREK YA DA BELIRSIZ GIBI KIZIM..KENDI ICINDE KORKULARI VAR CUNKU AKLI KARMASIK VERILIYOR CIDDI SORUMLULUK KONSUNDA VE AILESI KONUSUNDA SORUNLARI KORKULARI GORUNMUS..SIMDI ILISKINIZE BIRAZ DAHA BAKTIGIDMA BAK SENINLE ILERIYE YONELIK HAYALLERI DUSUNCELRI OLACAK BAGINIZ VAR SIZIN OLARAK VERILIYOR AMA COCUGUN KENDI ICINDE KORKULARI COK FAZLA SANA YANSITMAYACAGI SOYLEYEMEYECEGI VE BUNLAR ONU BAZEN FARKLI DAVRANISLARA ITI EDK DAHA YASAMADIN KIZIM BUNLARI. .AMA SEN SABREDERSEN VE ONA ZAMAN TANIRSAN KIZIM ONUNLA CIDDIYET YOLUNN DAHIDE ACIK OLARAK VERILMIS KIZIM TARIH OLARAKTA CIDDIYET DERKEN EVLILIK BAZLI 2020KIZIM..SIZIN KOPUSUNUZ AYRILIGINIZ AYRILIK DERKEN ILETISIM BITISI GARIP BIR CEKIMINIZ OLUSUCAK BU OGLANLA VE MAYIS DONEMI ILETISIMLRIN DAHA DA CO ARTICKAK BU OGLANLA HAZIRAN DONEMI NETLESICEKSINIZ KIZIM BENIM HER NE KADAR AKLI KARMASIK OLUCAK BELIRSIZLIKLER YANSITICAK OLSADA NETLESICEK.. AMA BAK BIRDE BU OGLANIN GUZEL BAYANLARA BIRAZ ZAAFI VAR GOZ CAPKINLIKLARI VS GIBI FAKAT SENI ALDATMICAK SADIKOLUCAK BUNUDA BELIRTMEK ISTIYORUM SADECE BI ZAAF VE ILERI YELTENMESI GIBI BIR DURUMUDA OLMICAK ILERI DONEMDE KIZ VS TARZI KONULAR GUNDEM OLUCAK OLARAK GORUNUYO AMA KZIIM ARKADASI SIMDI GORDUGUM ICIN DEMEK ISTIYORUM FARKLI YARGILAMA VE ONU NASIL DESEM KORKUTMA KIZIM GERI CEKILIYOR BU DURUMLARDADA..SANA DURUST DAVRANICAK CUNKU KIZIM ELBET KI BU DURUM ICIN DAHA ZAMAN VAR..DEDIGIM GIBI EVLILIK YOLUN DAHI ACIK BU OGLANLA ASLA KAPALI DEGIL FAKAT SABIR ZMAN..KENDINI BENIMSET BIRAZDA KIZIM ILETISIM ARTTIRMA ADIMLAR VS GIBI BIRDE NET SEKILDE ISIKK GORMEZSE BU OGLAN ILERLEMIYO GARANTICI BIR YANIDA VAR BUNUDA EKLEMEK ISTERIM SANA KIZIM BENIM..HAKKINIZDA HERSEYIN HAYIRLISI OLSUN OYLAMADAN SONRA SORULARIN OLURSA BEKLERIM KIZIM BAKIMA DEVAM EDERIMIYI GECELER DILERIM..

T takeiteasy1907 canım muhtemelen seninle aynı zamanlrda baktıran birilerini bulursan onların falıyla aynı olabilir bence seninki.

Sinirden kendi kendime gülüyorum. Bu falın aynısını iade aldım ama çok uymuştu :) Buna göre türk erkeklerinin %90'nı tutarsız. Biz bu yüzden anı çok biliyor sandık. İnş bulurum diğer falı da ya 35 tl az değil

inanmiyorum ya bu nasil bir terbiyesizliktir. Verdigi vadede bakin birde 2020?!

Ya ben çok sevinmiştim bir de biliyor musun ilk defa biri bana evlilik dedi bununla havalara uçtum

Akrepöze ne diyorsunuz?
bana bir yorumda şunu yazdı:
falını zaman vermeden bu adamın hakkında öğrendiklerniz sizi üzdü anlıyoruma ncak falnızı yaşayacaksınzı bir bri hemde imkansız dediğiniz konuya tekrar gelip ben bile şşaırdım evet tek tek yaaşdım diyeceksini zçok güçlü dualarla sulara üfleyip bakım yapıp görüyorum ben takipçilerim bilir hepsi sonradan hayretler içinde geri gelirler o nednele falınazaman ver üzüntünle ani çıkış yapıp emeğimi ziyan etme sonuçta benim fallarım yaşanır yazım boşa değildirdemekkli yaşanıyor ki 20 fal bakıyorum günde bekleyin olacak göreceksiniz

Sonra başka fal attım bu çocuk sana dönmez dedi. Kendi kendinizle çeliştiniz diye yazınca cevap vermedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…