Binnaz Abla

Kırk tl ye niyetim olsun diye bi şey var manyak mıdır nedir ya

fazla fazla iddali ne demek her falim kesinlikle cikar!

MERHABA GUZEL KIZIM BENIM..SIMDI BU OGLANA BIR BAKTIGIMDA BAK SENIN ICIN GUZEL KIZ HOS KIZ DER HALA KENDI ICINDE BIR BEGENISI VAR KIZIM SANA KARSI AMA ASK SEVGI VS HANI BUNLAR VERILMIYO KIZIM BENIM..FAKAT ILETISIM YOLLARINIZ ACIK NSIAN DONEMI BU DURUM OZELLIKLE DAHA DA ARTICAK SENI BEGENIYOR AMA SANA NET BIR ADIMDA ATMIYO KIZIM HANI BIZ ŞUYUZ ŞU OLUCAZ BENIM NIYETIM BU VS GIBIBIR ADIMI OLMICAK KENDI ICINDE VE AILEVI HAYATINDAD A BAZI SORUNLAR VAR KIZIM BUNLARI DISARI FARKLI SEKILLERDE YANSITAN BRI ZORU SEVEN BIR OGLAN DEGIL SIZIN AYRILIK SEBEPLERINIZ DEDE BU RUHHALINDEN SEBEP OLDUGU VERLIIYO HANI AILEVI SENIN BILMEDIGIN BAZI SEYLER ONU GERIYE CEKMIS EVLADIM DAHA SONRA BIR KIZ VERILIYO ZAMAN GECTIKTEN SONRA AYRILIGINIZN ILETISIMLERI OLMUS KAFA DAGITMA GIIBI AAMA SUREKLILIGI OLMAMIS SUAN YALNIZ KIMSE YOK NET SEKILDE ILETISIMDE OLDUGU BIRI VAR SAADECE HANI

ayyy ben sok ben iptal!! dogru bildi saniyordum meger herkese boyle mi yollyuomus, iade alabilirmiyim ya

Alabiliyorsun cnm iletisime yaz herkes aldi... yukarlarda id nrasini fln var onlari da yolla

Akrepgöz biryolunvardaki medyum su yaman olabılırmı acaba ıkısınınde ses tonu şivesi aynı ve ıkısıde bana bekle gör falını yasayackasınız demişti

Akrepöze ne diyorsunuz?

Ben beğeniyorum akrebi, pembeci de değil. Bir de ilk falında benim bilmediğim bir şeyden bahsetmişti sonra baktım cidden öyleymiş yani atıp tutulacak bir mevzu da değil. Çok değişik detaylar görüyor ana dair ve doğruluğunu teyit ettiğim şeyler. Ancak son falını özensiz bulmuştum.

MERHABA GUZEL KIZIM BENIM..SIMDI BU OGLANA BIR BAKTIGIMDA BAK SENIN ICIN GUZEL KIZ HOS KIZ DER KENDI ICINDE BIR BEGENISI VAR KIZIM SANA KARSI AMA ASK SEVGI VS HANI BUNLAR VERILMIYO KIZIM BENIM..FAKAT ILETISIM YOLLARINIZ ACIK SENI BEGENIYOR AMA SANA NET BIR ADIMDA ATMIYO KIZIM HANI BIZ ŞUYUZ ŞU OLUCAZ BENIM NIYETIM BU VS GIBI ZORU SEVEN BIR OGLAN DEGIL VE IZLIYO DAHA COK ILETISIMLERIN OLUCAK BU OGLANLA AMA KIZIM IYIYIDE KOTUYUDE SOYLUYORUM KIZMA BANA SENIN NASIBIN BU OGLAN DEGIL KIZIM BENIM..BU OGLALNIN KORKULARI VAR HANI ILISKIYI YURUTEMEM ZORA GELEMEM SORUMLULUK ALAMAM GIBI BAK BUNLARI KENDI ICINDE YASIYOR DISARI DIK DURUYOR AMA ICINDE KORKAK BIR BEBEK VAR ADETA KIZIM BENIM BUNDAN SEBEP TUTARSIZ FIILLERI OLUYOR KI ILISKIN OLSA DAHI HEP OLUR SENI YIPRATIR KIZIM BENIM BUNDAN DOLAYIDIR KI SENIN ICIN HAYIRLI BIR OGLAN DEGIL AMA KONUSMALARIN YINE OLUCAK MART DONEMI VE SONRASINDA OZELLIKLE ILETISIMLERIN DAHA FAZLA KIZIM ..

Bu da benimki ben 30 ocakta baktırdım yaa iade vermezler herhalde fena kandırmış...

Bence dolandırıcılığın zaman aşımı olmamalı, sonuç itibariyle aynı falı yollamış mı yollamış. Bugün öğrendiğiniz için iade istiyorsunuz. Yazın yine de derim ben.

peki söyle soriyim akrepgöz mü dersin yoksa cingene mi cnm? cingeneye baktirdim.. begenirim.. daha az tavsiye verse daha iyi tabi ama bilemiyorum

Canım falın başı değil ama sonu seninkinin aynısı. Evleneğimiz kişiyi tıpatıp aynı anlatmış.Id LBH-84572302 sende fal numaranı bana yazar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…