Binnaz Abla

Canim bn elife daha oncede cok fazla fal gonderdim o kadar fal baaktirmis biri olarak sadece elifin dediklerinin bi kismini yasadim...bakalim rezzan abla mert melek nalan abla ve niceleri icin 1 ay zaman var bekleyip gorecem

bu crimsonlady icin ne diorsunuz kizlar baktiran varmi

valla benım 14 ay oldu ama geçmedı bı 14 aya gecermıkı acaba:26:

Geciyor yavrum ya sabah aksam barisiriz diye diye 5 ay gecirnisim:))) bak sende 14 ay gecirmissin ; (((( önümüzdeki gunler fali birakip ibo hepsi gecer sarkisiyla teselli aramaya basliyorum....kızlar sonunda bende bi prenses olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum...delirdim artık:)))))

valla bende artık gırgıra vuruyorum napıyım aglamaktan gozumde yas kalmadı umarım hepımız bıan once atlatırız
Hahaha hahahaha:)

gitti ya olamaz((

kızlar aksam melege sormustum nezaman onlıne olacaksınız dıye bugun aksam uzerıne dogru onlıne olacakmıs bekleyen varsa haberınız olsun:)

Kızzlaaarrr Mert'ten bir haberle karşınızdayım :)))

Üyeliği henüz onaylanmadığından dolayı yazamamış buraya, herkese kocaman selam söylememi istedi :)) üyelik onaylanır onaylanmaz yazacakmış :)

Son düzenleme:

ya ama gelemzkı ya erkek oldugu ıcın ama azcık gelsın nolur ya onun reklama falan ıhtıyacı yookı zaten onu bılen bılıyo az muhabbet sohbet edelım ya

ya ama gelemzkı ya erkek oldugu ıcın ama azcık gelsın nolur ya onun reklama falan ıhtıyacı yookı zaten onu bılen bılıyo az muhabbet sohbet edelım ya

Erkeklere yasak mı ki burası? Ben bilmiyordum :S bir kerelik izin verseler ne güzel olurdu walla... Hem yabancı da değil üstelik, çoğumuz tanıyor Onu :)

Erkeklere yasak mı ki burası? Ben bilmiyordum :S bir kerelik izin verseler ne güzel olurdu walla... Hem yabancı da değil üstelik, çoğumuz tanıyor Onu :)

sana faceden yazıcam ok:) evet yasak dıye bılıyorum ben:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…