- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
Canim bn elife daha oncede cok fazla fal gonderdim o kadar fal baaktirmis biri olarak sadece elifin dediklerinin bi kismini yasadim...bakalim rezzan abla mert melek nalan abla ve niceleri icin 1 ay zaman var bekleyip gorecem
beyzaaaaaaaaaaaaa çooooookkkk sevindimmmm bu gelişmeye:))))) umarım sonudaa güzelll olucak:)darısııııı başımaaaaa:124:
ee kime attin:26:
:))) caniiiiimmmmm coooookkk tesekkur ederimm :)) aaammmiiinnnn darisi basina olsun insallahhhhh[/QUOTE
Kızlar selamlar ne zamandır takip edemiyordum burayı bugün gireyim dedim çok güzel bir haberle karşılaştum beyza çok mutlu oldum inşallah darısı hepimizin başına... Şimdi gelelim sorularıma geçmiş sayfalara pek bakmadım anladığım kadarıyla mertin dediklerini yaşamışsın ama ben nesibeciyim biliyorsun tıpkı senin gibi verdiği süreyi bekliyorum verdiği tüm tavsiyelere uyuyorum senin hayatında şu son mükemmel gelişmeleri nesibem de bilmiş miydi? Onun dediği gibi mi ilerledi herşey? Lütfen öyle olsun lütfennn:))
ahaah mert reiki foruma üye olmuş konuyu okuyanlarda çıkıyor
valla benım 14 ay oldu ama geçmedı bı 14 aya gecermıkı acaba:26:
:))) caniiiiimmmmm coooookkk tesekkur ederimm :)) aaammmiiinnnn darisi basina olsun insallahhhhh[/QUOTE
Kızlar selamlar ne zamandır takip edemiyordum burayı bugün gireyim dedim çok güzel bir haberle karşılaştum beyza çok mutlu oldum inşallah darısı hepimizin başına... Şimdi gelelim sorularıma geçmiş sayfalara pek bakmadım anladığım kadarıyla mertin dediklerini yaşamışsın ama ben nesibeciyim biliyorsun tıpkı senin gibi verdiği süreyi bekliyorum verdiği tüm tavsiyelere uyuyorum senin hayatında şu son mükemmel gelişmeleri nesibem de bilmiş miydi? Onun dediği gibi mi ilerledi herşey? Lütfen öyle olsun lütfennn:))
Oncelikle cok tesekkur ederim :) insallah sonuca da ulasirim... Ve tabii ki darisi herkesin basina olsun :)
bu yasadigim gelismeyi bana soyleyen Mert'ti.. Senin Nesibeye Nesibem diyecek kadar sevdigini bilmiyordum canim... Nesibem 6 aydir benim can yoldasim, kiymetlim.. Ne yasarsam yasayayim once Ona kosuyorum, bak demistin yine oldu diye :) bu zamana kadar surec hep onun dedigi sekilde ilerledi, dilerim sana da oyle olur :))
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA soklardayım rezülü rüsva olduk
valla bende artık gırgıra vuruyorum napıyım aglamaktan gozumde yas kalmadı umarım hepımız bıan once atlatırızGeciyor yavrum ya sabah aksam barisiriz diye diye 5 ay gecirnisim:))) bak sende 14 ay gecirmissin ; (((( önümüzdeki gunler fali birakip ibo hepsi gecer sarkisiyla teselli aramaya basliyorum....kızlar sonunda bende bi prenses olma yolunda emin adımlarla ilerliyorum...delirdim artık:)))))
Hahaha hahahaha:)
Oncelikle cok tesekkur ederim :) insallah sonuca da ulasirim... Ve tabii ki darisi herkesin basina olsun :)
bu yasadigim gelismeyi bana soyleyen Mert'ti.. Senin Nesibeye Nesibem diyecek kadar sevdigini bilmiyordum canim... Nesibem 6 aydir benim can yoldasim, kiymetlim.. Ne yasarsam yasayayim once Ona kosuyorum, bak demistin yine oldu diye :) bu zamana kadar surec hep onun dedigi sekilde ilerledi, dilerim sana da oyle olur :))
Ay çok güzel ve eminim sonuca da ulaşacaksın hadi inşallah:)) Nesibeme 3 defa gittim beni şoklardan şoklara soktu aklım şaştı onunla aramızda inanılmaz bir elektrik oldu o sebeple kendisi hepimizin Nesibesidir:)))İnşallah buradaki bütün kızların dertleri bir an evvel son bulsun inşallah yarabbim...
AAAAAAAAAAAAAAAAAAA soklardayım rezülü rüsva olduk
Ay çok güzel ve eminim sonuca da ulaşacaksın hadi inşallah:)) Nesibeme 3 defa gittim beni şoklardan şoklara soktu aklım şaştı onunla aramızda inanılmaz bir elektrik oldu o sebeple kendisi hepimizin Nesibesidir:)))İnşallah buradaki bütün kızların dertleri bir an evvel son bulsun inşallah yarabbim...
:) inşallahh canımm inşallaahhhh :)) elektriğiniz daim olsun ne diyim :))
Toliinnn sen çok yaşa e miii gece gece ne güldürdün benii
30 krediye kıydımda 40a elim varmadı ruhaniye attım pekte bozuk kartlar geldi ama hadi bakalım:S
Kızzlaaarrr Mert'ten bir haberle karşınızdayım :)))
Üyeliği henüz onaylanmadığından dolayı yazamamış buraya, herkese kocaman selam söylememi istedi :)) üyelik onaylanır onaylanmaz yazacakmış :)
ya ama gelemzkı ya erkek oldugu ıcın ama azcık gelsın nolur ya onun reklama falan ıhtıyacı yookı zaten onu bılen bılıyo az muhabbet sohbet edelım ya
Erkeklere yasak mı ki burası? Ben bilmiyordum :S bir kerelik izin verseler ne güzel olurdu walla... Hem yabancı da değil üstelik, çoğumuz tanıyor Onu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?