- 5 Ekim 2016
- 1.898
- 2.311
- 63
- 40
Olabilir tabii ki fal enerji işi ...ben bu ikisinede fal atmadım hiç o yüzden bilenler yorum yapsın derim...ilk falim yagmur tekinden di eylül de ocak da iletisim kurcak dedi..sonra da selin imer, acikcasi selin imerin falini baya sallamistim klasik fal iyi uydurdu yok bi anda biri bana is konusunda yardim edicekmis de is kapim acilicakmis da sonra bi is görüsmem daha olcakmis ohoooo ne alaka dedim ve gercekten de öyle ilerledi, sok oldum ocakta iletisim kurcak dedi o da uydu baya bi enerjimiz tuttu sanirim
insallah hepimizinAynen öyle oyalanıyoruz aylar geçti bu kadar ay fal atmasak burda konuşmazsak nasıl geçerdi? ama şu var mümkün olduğunca az fal baktırmak gerekiyor...inşallah çıkar canım herkes mutlu olsun....
begenmeyenler de baya var topik de ozamanlar okumustum ama iste kimine tutuyo kimine tutmuyoOlabilir tabii ki fal enerji işi ...ben bu ikisinede fal atmadım hiç o yüzden bilenler yorum yapsın derim...
Sanırım gelecek için söyledikleri sadece anlık duruma bakarak tahmin onda. beni utandırıp çıksa bari tüm bekleyenlere birdenGeysu anda iyidir. Her iki taraf içinde ama gelecek çıkmaz. Üzgünüminşallah sana çıkar....
bende sevdigini "görsem" niye tekrar bi araya gelmesinlerki düsünür yine beraber geliceksiniz derdim herhaldeSanırım gelecek için söyledikleri sadece anlık duruma bakarak tahmin onda. beni utandırıp çıksa bari tüm bekleyenlere birden
Ben de ilk falını çok beğenmiştim ruhumu okumuştu resmen ama geçen yaz baktıkları fallar bana da patladı sanırım ama hala kabullenemiyorum bir umut bekliyorum
Sorduğum kişi sözde hayrandı bana 6 ay sürmez ilişkimiz başlardı ama bahar geldi umrunda değilim sorduğum kişinin
Saraylı beni de çok büyük hayalkırıklığına uğratmıştı. Eskiden baktıranlar yere göğe sığdıramazdı. Bende buna istinaden göndermiştim. Ama olmadı. Uzun zaman oyaladı beni. Bugün yarın diye ve en sonunda iade aldım. Sonrasında da yine takip ettim ve sın 1 yıldır kimsenin memnun kalmadığını gördüm.. Şöyle bir his uyandı bende Saraylı'ya dair, hatta arkadaşlarıma da dedim. 1 yıl önce fal yorumlayan Saraylı ile şimdiki saraylı aynı kişi değil bence... Öncesinde bakan annesi, teyzesi vs olabilir. O bırakınca ismiyle devam eden biri var gibi... Bana böyle geldi. Tabi kesin birşey diyemiyorum..
Ama bu kadar da övülen birinin son 1 yıl içinde çıkmayışı da düşündürücü...
Çok üzgün değilim. Zaten üzüldüğüm konu onunla olmamak değil. Yaptığım şeylerin karşısında hep nankörlük görmek.üzülme sen, hersey senin hayrina inan buna
Teşekkür ederim güzel yorumun için :) Allah'a havale ediyorum zaten elimden başka bir şey gelmiyor.yazıklar olsun ona....
Üzülme ama sen olur mu ?
bende pek anlamam ama bu dediklerin kahvede verir anca katina zaman bile vermiyormus. Melek Yilmazi begenen bir arkadas vardiMavikurdele10 sanirim yanlis hatirlamiyorsam
Çok üzgün değilim. Zaten üzüldüğüm konu onunla olmamak değil. Yaptığım şeylerin karşısında hep nankörlük görmek.
Kızlar nazarın aynı falı attığı kim varsa foruma bakarsa yazalım az buz bi para da değil 28 lira verdik
Zaten pek çoğumuzun gelecek süreci kendine bağlı oluyor. Kararlarımız, attığımız adımlar süreci değiştiriyor.geleceği pek çıkmaz ben dahil çıkanı pek yok geçmişte ve anda çok iyidir ama...sezgi anda karşı tarafta çok hakim sadece...
Çok arkadaş ID no'ları ile Nazar'dan o gün iade aldı. Varsa öyle bir falın ki önceki sayfalarda arkadaşlar fallarını paylaştı.2 gün gecikmeli geliyorum bu konu ne oldu acaba? 4 5 falım var kendisinde
Çok arkadaş ID no'ları ile Nazar'dan o gün iade aldı. Varsa öyle bir falın ki önceki sayfalarda arkadaşlar fallarını paylaştı.
Hepsi neredeyse birbirinin aynıydı iade almalısın sende...
hepimiz iade aldık canım fallar korkunç derecede aynıydı2 gün gecikmeli geliyorum bu konu ne oldu acaba? 4 5 falım var kendisinde
hepimiz iade aldık canım fallar korkunç derecede aynıydı
Buraya sevinerek hayatıma giren adamı!paylaşmıştım. Bütün falcılar senin geleceğin bu adam vs.dedi. Her şey yalan çıktı. O çıktı dediğim falları da geri alıyorum. Bütün falcılar yalancı. Para tuzağı hepsi. Fal defteri benim için bugün bitti. En güvendiğim falcılar bu adam seni seviyor diyordu. Eski okul arkadaşımdı.Yıllardır tanıyordum.Zaten ciddi olarak başlamıştık. Karım olacaksın demişti. Bir baktım tek kelime etmeden hayatımdan çıktı. Her yerden engellemiş. Cumartesi yanına gitmeye hazırlanıyordum. Daha 5 dk önce arkadaşımla ne giyeceğimi konuşuyordum. O çok övdüğüm yeşilçingene,ecem23,geysu daha bir sürü falcı hepsi patladı. Elimde kalan tek şey 300 tl'lik faturam oldu.
dün karar vermem gereken önemli bir sey vardi.. sonra seytan dürttü fal baktir diye.. . ben ama tövbeliydim.. ve düsündüm ki, hangi yorumcu neyi bilecek ki, hangisi bana garanti verecek ki? hic birisi!
sonra namazimi kildim, Allah'a dua ettim, bana yol göstersin diye.. sonra bana o yolu gösterdi.. icime dogdu ve dogru karari verdim, ve bugün cok huzurluyum cok sükür.. falcilara danissaydim, kimbilir ne diyeceklerdi.. kafam karisacakti, pembe tablolar cizeceklerdi.. yanlis karar verecektim
Amin inşallah. Aldıkları ahlar onların peşini asla bırakmayacak eminimCanim aynisi gecen hafta basima geldi. sonra hayatinda biri oldugunu gordum ama iki gun sonra onu da birakti. birsey soylemeden gitmek gercekten cok kotu vir tavir. seni sevmiyorum demesi bile daha iyi. en azindan ne dusundugunu biliyorsun. kendi sessizliginde bogulsunlar. biz daha iyilerini hakediyoruz. doner mi donmez mi bilemem ama bende bittik sonra bir onemi yok bu hususun.
ben 4 farklı almışım şimdi okudum sizlerle karşılaştırdım enteresan yahu ama iyi yapmışsınız
fallarımı karıştırırken ecemin falını gördüm 5 cümle yazmış abartmıyorum
venüsamberi 1 martta kapacağım kızlar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?