Binnaz Abla

Olabilir tabii ki fal enerji işi ...ben bu ikisinede fal atmadım hiç o yüzden bilenler yorum yapsın derim...

Aynen öyle oyalanıyoruz aylar geçti bu kadar ay fal atmasak burda konuşmazsak nasıl geçerdi? ama şu var mümkün olduğunca az fal baktırmak gerekiyor...inşallah çıkar canım herkes mutlu olsun....
insallah hepimizin

Olabilir tabii ki fal enerji işi ...ben bu ikisinede fal atmadım hiç o yüzden bilenler yorum yapsın derim...
begenmeyenler de baya var topik de ozamanlar okumustum ama iste kimine tutuyo kimine tutmuyo

ba
Sanırım gelecek için söyledikleri sadece anlık duruma bakarak tahmin onda. beni utandırıp çıksa bari tüm bekleyenlere birden
bende sevdigini "görsem" niye tekrar bi araya gelmesinlerki düsünür yine beraber geliceksiniz derdim herhalde, ama madem anlik durumda sevdigini düsündügünü vs. görüyorlar ve bunlar da dogru tesbitse niye geri kalani cikmiyo ki niye geri dönmüyorlar

Gerçekten benim de aklıma başka biri olabileceği geldi çünkü saraylı buranın meşhur falcısı sonuçta yıllardır herkesin bu kadar beğendiği biri ile enerjim uyuşmamış olsa bile ufak tefek bir şeyleri tutturabilirdi diye düşünüyorum
Hiç abartmıyorum binnazdaki 5 liralık falcılardan daha iyi sonuçlar aldığım oluyor benim.
Acaba başka aynı durumu yaşayan var mı burdaki üyelerden merak ediyorum..
Saraylı büyük hüsrana uğrattı beni

bende pek anlamam ama bu dediklerin kahvede verir anca katina zaman bile vermiyormus. Melek Yilmazi begenen bir arkadas vardi Mavikurdele10 sanirim yanlis hatirlamiyorsam

şimdi gördüm kızlar kusura bakmayın ben severim kendisini baya ama mesela benim şu ankini gömdü baya o da normal kavga ettiğimiz ana denk geldi güzel enerji alamadı.

kızlar varlıkla bakan birisi katina tarot fark etmez harfte görür

Son düzenleme:
dün karar vermem gereken önemli bir sey vardi.. sonra seytan dürttü fal baktir diye.. . ben ama tövbeliydim.. ve düsündüm ki, hangi yorumcu neyi bilecek ki, hangisi bana garanti verecek ki? hic birisi!

sonra namazimi kildim, Allah'a dua ettim, bana yol göstersin diye.. sonra bana o yolu gösterdi.. icime dogdu ve dogru karari verdim, ve bugün cok huzurluyum cok sükür.. falcilara danissaydim, kimbilir ne diyeceklerdi.. kafam karisacakti, pembe tablolar cizeceklerdi.. yanlis karar verecektim

geleceği pek çıkmaz ben dahil çıkanı pek yok geçmişte ve anda çok iyidir ama...sezgi anda karşı tarafta çok hakim sadece...
Zaten pek çoğumuzun gelecek süreci kendine bağlı oluyor. Kararlarımız, attığımız adımlar süreci değiştiriyor.
Anı bilseler yeter diyorum ben. Ama nerdeeee ???
O kadar kesin emin ns. konuşuyorlar ki hani bir noluyor diyor insan ? ( Bknz : Fal baktırmaya yeni başladığım zamanlardaki ben gibi ) Sonrasında tabi sadece anı ve karakter analizlerini dikkate almak lazım... Yoksa hayalkırıklığı feci oluyor...

2 gün gecikmeli geliyorum bu konu ne oldu acaba? 4 5 falım var kendisinde
Çok arkadaş ID no'ları ile Nazar'dan o gün iade aldı. Varsa öyle bir falın ki önceki sayfalarda arkadaşlar fallarını paylaştı.
Hepsi neredeyse birbirinin aynıydı iade almalısın sende...

Çok arkadaş ID no'ları ile Nazar'dan o gün iade aldı. Varsa öyle bir falın ki önceki sayfalarda arkadaşlar fallarını paylaştı.
Hepsi neredeyse birbirinin aynıydı iade almalısın sende...

canım bakmaya başladım şimdi hoş daha 10500. sayfayı okuyorum:) benim henüz ortak çıkmadı bakıcam ama diğerlerine de

hepimiz iade aldık canım fallar korkunç derecede aynıydı

ben 4 farklı almışım şimdi okudum sizlerle karşılaştırdım enteresan yahu ama iyi yapmışsınız

fallarımı karıştırırken ecemin falını gördüm 5 cümle yazmış abartmıyorum

venüsamberi 1 martta kapacağım kızlar:)

Canim aynisi gecen hafta basima geldi. sonra hayatinda biri oldugunu gordum ama iki gun sonra onu da birakti. birsey soylemeden gitmek gercekten cok kotu vir tavir. seni sevmiyorum demesi bile daha iyi. en azindan ne dusundugunu biliyorsun. kendi sessizliginde bogulsunlar. biz daha iyilerini hakediyoruz. doner mi donmez mi bilemem ama bende bittik sonra bir onemi yok bu hususun.

en güzelini ve huzur verenini yapmissin :)

Amin inşallah. Aldıkları ahlar onların peşini asla bırakmayacak eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…