- 18 Ocak 2017
- 16
- 8
- 1
Sayfasının linkini verebilirmisiniz ben bulamadım ya onun profiliniArkadaşlar, hepinizden çok sayıda mesaj alıyorum. Eğer bir aksilik olmaz ise Mart ayında sizlerle yeniden birlikte olacağım.
Sevgilerimle
Paylaşım böyle.
Tatlım 2 gün öncesine bak lütfen... Yeni oldu bu mevzu... Bütün topiği okumana gerek yok ama ben illa okuyacağım dersen engel olmamcanım bakmaya başladım şimdi hoş daha 10500. sayfayı okuyorum:) benim henüz ortak çıkmadı bakıcam ama diğerlerine de
Selin imer bende gecmisi cok iyi bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri bana cikmadi malesef. Baktirdigimda geçmişi bildi ben soylemeden diye nasil da beğenmiştiminsallah hepimizin
begenmeyenler de baya var topik de ozamanlar okumustum ama iste kimine tutuyo kimine tutmuyo
Neden bir mart tatlim yoksa gelicem mi dedi?ben 4 farklı almışım şimdi okudum sizlerle karşılaştırdım enteresan yahu ama iyi yapmışsınız
fallarımı karıştırırken ecemin falını gördüm 5 cümle yazmış abartmıyorum
venüsamberi 1 martta kapacağım kızlar:)
Ahh tatlim olabilir sevdigim bir ablamiz tarih olarak cikmaz ama ani bilir birazda yakin gelecegi o yuzden ben de bekliyim. Telefonla baktirdigim falimdan sonra acaip kaosa girdim kadin beni sok etti o yuzden mantikli bakan birine saha ihtiyacim var :)
Selin imer bende gecmisi cok iyi bildi ama gelecekle ilgili söyledikleri bana cikmadi malesef. Baktirdigimda geçmişi bildi ben soylemeden diye nasil da beğenmiştim
https://www.facebook.com/venus.amber.54?fref=tsSayfasının linkini verebilirmisiniz ben bulamadım ya onun profilini
Niye biliomusun maddesel olaylar is egitim para esya gbi durumlarin cikma ihtimali daha yuksek oluyor neden cunki saydiklarimin hicbirisinin kendi hür iradesi yok o yuzden oluyorbende is/ egitimle ilgili dedikleri cikti, ask beklemede... zaten hep is / egitim cikiyo, ask konulari nedense patliyo
Ahh tatlim olabilir sevdigim bir ablamiz tarih olarak cikmaz ama ani bilir birazda yakin gelecegi o yuzden ben de bekliyim. Telefonla baktirdigim falimdan sonra acaip kaosa girdim kadin beni sok etti o yuzden mantikli bakan birine saha ihtiyacim var :)
aslinda kotu degil cok mutlu olucakmisim ama bu adamla degil. Yani nerden baktigima bagli. Ciktigini soylemis herkes korkuyorum da bi yandan ciksa bi dert cikmasa ama yazarim buralardahadi yahu çok merak ediyorum sevenleri baya vardı:) ne oldu yahu çok mu kötü konuştu?
Geysu temmuzda bana baktığı falda eğitimle ilgili hiçbir şey sormamama rağmen bu eylülde yüksek lisans gibi bir şey olabilir demişti aynen öyle oldu. Sonraki fallarda da çıkan çok spesifik şeyleri oldu. Ama yakın zamanlılar yani çok ileri vade vermedi zaten bana hiç.Sanırım gelecek için söyledikleri sadece anlık duruma bakarak tahmin onda. beni utandırıp çıksa bari tüm bekleyenlere birden
Geysu temmuzda bana baktığı falda eğitimle ilgili hiçbir şey sormamama rağmen bu eylülde yüksek lisans gibi bir şey olabilir demişti aynen öyle oldu. Sonraki fallarda da çıkan çok spesifik şeyleri oldu. Ama yakın zamanlılar yani çok ileri vade vermedi zaten bana hiç.
Sonuç olay bekliyor yine de, o sonuç da iki tarafın anlık psikolojisine, durumuna bağlı olarak değişiyor sanırım yapacak bir şey yok.
Merhaba Arkadaşlar,
Burada bir iki zamandır.Nazarrr diye bir falcı adı duydum.Profil fotosu yaşlı bayan olan.Telwe'de..Fal çılgınlığım zamanlarında ona da baktırmışım.Parası gayet normal ucuz vs değil.İnanılmaz havada bir fal bakmış.İçin sıkılmış herşey iyi olacak tadında ve bol yavrumlu canımlı.İyi puan verirsen devamınada bakarım demiş.Soru sormuşum yanıt vermemiş.Ben gidişat onun dediği gibi çıktı diyen bir iki arkadaş okumuştum ve inanılmaz şaşırdım.Birşey dememiş bana ki gidişatta veya başka birşeyde söylediği çıksın..
Bunu da yazayım burada dursun..
Venus Amber bende arkadaş olarak ekli çok paylaşım yapmıyorTeşekkürler sayfasına baktım şimdi 2014 yapılmış bir paylaşım çıkıyor bende o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?