Binnaz Abla

Kızlar ya şu nazardan iade alınca tellwede baya kredim kaldı hatta teyzemiz o kadar pahalıya bakıyor ki çingeneye attım ona rağmen kredim kaldı kimi önerirsiniz bana şöyle dobra dobra konuşan dediği çıkan falan geysu çingene vs dışında

Serüven cnm? Baktirmissindir muhtemelen, ams ordada pek birileri yokki.. biliyosun tellweyi..
benim begendiklerim
Taraca
Seruven
Cingene
Geysu
Cliviax da fena degil... bir de yeni olsrak evelin denedim cikiyomu bilemiyorum ama begendim

Aynen bana da sadece aşk sormama rağmen kariyer planlarını aksatmışsın duraklama dönemindesin dikkat ettiğin takdirde makamca yükselme görüyorum demişti. Gerçekten de yüksek lisansta danışmanımın açığa alınmasıyla is yoğunluğuyla özel sıkıntılarla boşlamıştım. Son falında da artık hedeflerin ön plana geçmiş diyerek aldığım kararları bildi. Ama artık aşk kısmı olacağına hedeflerim olsun diyorum :)

Nermin de ne baktirdiniz? nokta atislari oldu mu?
Kahve baktırdım. Anlık ile ilgili söyledikleri doğruydu ama dediği kişi ile olmadı. ilk başlar sorun yaşayacaksınız anlaşma durumunda dedi ama başlamadı ki sorun yaşayalım. Diğerlerini pek beğenmediğim için Nermin dedim. Beğeneni de duyduğum için..

süpersin bende 4 ay evvel aynı şeyi yaptım.Ki deli gibi bir yıl boyunca sürekli fal göndermiş biriyim fakat şimdi çok daha huzurluyum.işlerim hep yolunda gitti.Şuanda hayatımda yeni biri var.olur yada olmaz ama eskisini tam olarak bana unutturdu.içimde öfke bile kalmadı hayat güzelmiş vesselam.artık gidenin arkasından gözyaşı dökmüyorum çokşükür. Maşallah diyeyim çok mutluyum İnşallah benim gibi sende mutlu olursun vede herkesFalı bırakmanın hatırına bu gece dualarımdasın

canim benim Allah razi olsun, insallah diyorum .. senin adina gercekten cok sevindim. mutlulugun hep daim olsun, daha güzel haberlerini aliriz insallah ... bu fal illetinden kurtuldum ya öyle bir rahatladim ki, sanki beynime kene gibi yapismisti ve nasil cikaracagimi bilmiyordum.. taaa ki senin bir yorumunu okuyana kadar, tövbe ettikten sonra hayatin degismis ki ben de buna sahit oldum hayatimda.. ve tövbe etmenin nekadar faydali oldugunu da mesnevi'de bir cok kez okudum.. isim gücüm rast gitmiyordu fal yüzünden.. bundan belki 2 hafta önce kararli bir sekilde dua ve tövbe ettim.. ve basardim cok sükürler olsun.. darisi diger arkadaslarin basina.. nekadar zarar verdigini zaten herkes birgün anliyacak.
neden dinimizce yasaklandigini daha da iyi anladim.. saatlerce bu konunun üzerine yazabilirim, bazi arkadaslar kizmasin topik disi diye

merhaba arkadaslar, sorum biraz arada kaynadi galiba ama kartlarla fal bakilinca harf görebiliyorlarmi? yani ecem23 bana iki harf verdi de bana biraz sacma geldi, belki de benim niyetime bi kahve icip ona mi bakti

kart falinda harf görmesi olası değil tabi ama falcının hisleri kuvvetliyse telve vs herhangi bir araç olmadan harf hissedebilir bence.

Tık tık yine ben, uyarılarıyla çıldırtan kadın.

Hanımlar,
burada topiğe pat diye girip dini içerik yazanlara tepki verip kibleyen siz, topiğe dini içerik sayılacak yorumlar yazan yine siz.
Kaldı ki dini içerikler sitenin tüm bölümlerinde yasak, lütfen rica ediyorum.

Kızlar falsepeti yağmur mu tellwe geysu mu ne dersiniz?
geysunun fal limiti bugünlük dolmuş ama yağmuruda okumuştum nasıl sizce?
Bu arada venüsü bende kaparım martta gelince o kadın favorilerimden:)

Kızlar falsepeti yağmur mu tellwe geysu mu ne dersiniz?
geysunun fal limiti bugünlük dolmuş ama yağmuruda okumuştum nasıl sizce?
Bu arada venüsü bende kaparım martta gelince o kadın favorilerimden:)
Fal sepeti Yağmur beğeneni az. Tellwe Geysu anda nokta atışları var. Ama gelecek bilemiyorum..

Fal sepeti Yağmur beğeneni az. Tellwe Geysu anda nokta atışları var. Ama gelecek bilemiyorum..
Yağmura da attım ya yeni birini deniyim dedim. Geysuya bir kere atmıştım. Tekrar denerim belki diye sordum benim fal attığım sırada çok sıkıntım yoktu biraz öğüt biraz gal gibiydi.
Yağmuruda beğenini çok beğeniyo gibi gördüm de deniyim dedim

Müne hanım ben bunca yıl okudum ettim.fakat şunu algılayamıyorum affınıza sığınarak şunu söylemek istiyorum.burda tövbe ettim Allaha sığındım demek dini bir içerik sayılmaz.arkadaşımız duygularını yazmış.kimse herhangi bir dini mensubun üyesi değil,hiçbirşekilde propaganda yapılmıyor.artı zaman zaman burda insanlar dua paylaştı sevgili nasıl döndürülür diye birtakım çalışmalardan bahsedildi.ozamanlar butarz uyarılar gelmedi.ki gelmeside zaten çok yanlış zannımca.her kiblemeyi dikkate alısanız işin içinden çıkılamaz.canı sıkılan belliki kibliyor.bırakın burada herkes keyfince yazsın çizsin.Bugün fal atar yarın tövbe eder canı sıkılır gene başa sarar kimene.

Dini içerikler direkt uyarı aldı ama bu topikte ve dini içerikler yasak, bu sebeple yazanları pat diye banlamam mı daha iyi yoksa önce topiğe uyarı yazmam mı?
Dini içerik sayılması için illa propaganda yapılması şart değil, misal bir üyenin topiğe gelip x hoca bağlama büyüsü yapıyor diye yazması da yasak, çünkü dini ya da bir üyenin fal baktırıyorsunuz hepiniz yanacaksınız demesi de yasak, umarım anlatabilmişimdir.

Sitenin belli kuralları var uyulması gerekiyor, şunu da belirteyim sanmayın ki iki de bir gelip ikaz etmek hoşuma gidiyor ama bu topiğin ne tartışmaları bitti, ne küfürlü yazıları bitti, yeri geldi falcılar geldi onlar bile fal bakıyor fikir alınır diye kiblenmedi, ki yasak bu.
En çok girip çıktığım fal topiği haline geldi, tartışma oluyor uyarı veriyoruz biz tartışırız deniyor, küfür ediliyor e olsun deniyor, dini içerik giriliyor.

Sizin şahsınıza demiyorum yanlış anlaşılmasın sakın, siz yazdığınız için sizin nezdinizde genel yazıyorum, ben kibleri değerlendirmek zorundayım ve site kurallarına uymayan her içerik içinde yapmam gerekeni yapmalıyım.
Bu topiği diğer topiklerden ayrı tutamam, kurallardan muaf edemem.

Kesinlikle haklısınız.ama ben aslında çok rahatım kim neisterse paylaşsın yazsın çizsin istiyorum.yer yer birbirimizide güzel bir dille eleştirelim,düşüncelerimizi ifade edelim.hepimiz aslında yorulduk tartışmalardan kaldı ki siz.Allah sabır versin diyorum umarım buda dini içerik olarak şikayet edilmez.tamamen spontane bir söylem.iyiki biz bayanları askere almıyorlar yoksa birbirimizle didişmekten ülkeyi savunmaya fırsatımız olmayacaktı.uyarınızı kendi nezdimde dikkate alacam.eminim ki burdaki diğer zarif bayanlarımızda dikkate alacaktır.temennimiz sizin bu topiği uyarı amaçlı değilde arasıra muhabbet amaçlı ziyaret etmeniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…