Ne şom ağızlıymışım ben ya.Her istediğimde böyle şak diye olsaya....Bizde istemeye geliriz artık.Şu Reiki bi okusada bi gelip şurda yorum yazsa ya şunlara ne hoş olur.
kızlar benım bınnaz abla gecmısım hıc yok yanı dıyosunuzkı bınnaz ablada duzgun falcı yok:26:
Ayyy gecsin canim gercekten bizede yazik günah. .haketmeyen insanlar mutluluk icinde herseyleri harika bizde küçücük bi ilgi pesinde gencligimizi harciyoruz. Ne oluyorsa olsun artik cok doldum kizlar ya((((... ama uzun bi donem fal baktirmayacagim..
Kızzlaaarrr Mert'ten bir haberle karşınızdayım :)))
Üyeliği henüz onaylanmadığından dolayı yazamamış buraya, herkese kocaman selam söylememi istedi :)) üyelik onaylanır onaylanmaz yazacakmış :)
valla bende artık gırgıra vuruyorum napıyım aglamaktan gozumde yas kalmadı umarım hepımız bıan once atlatırız
gitti ya olamaz((
Kızzlaaarrr Mert'ten bir haberle karşınızdayım :)))
Üyeliği henüz onaylanmadığından dolayı yazamamış buraya, herkese kocaman selam söylememi istedi :)) üyelik onaylanır onaylanmaz yazacakmış :)
Canım benim çok haklısın.Ama yalnız değilsin,içerik farklı olsada burda herkesin derdi birbirine benziyor.Vallaha keşke beklediklerimize bir an önce kavuşsakta şu fal illetinede tamamen son versek artık.
o yüzden burayı çok seviyorum..sanki herkes bana benziyorr..ben onlara bezniyorum..... iyiki varsınız kızlar
kızlar, bekleyen varsa melek online oldu
kacırdım ya uffff
kızlar sorun bende galıba ne bu mert aşkı allah aşkına bı ben mı begenmedım bu adamı hayır sorun falı degıl ben serenede onada bunada en berbat falcıyada baktırdım hıc bırının emegıne laf etmedım ama bu kadar buyutulmesını anlamıyorum sorun bende galıba nesibeye nesibecim dediler dıye ortalık ayaga kalmıştı kı kız baya ozverılı ve başarılı ben bu adamın takıpcılerını anlamıyorum ay gelsın vay gelsınmıs gelmesın efendım ayrıca bence bu formda gızlı olsun artık bıtun falcıların butayı okudugunu bal gıbıde bılıyoruz gecen gun madamda geldı herkes kendı reklamının peşinde hepimizede dokturmedı acıkcası benımkı tutarlıydı ama tutmayanda var ben bu kadar manyak gıbı bagımlı olmayı anlamıyorum kusura bakmayın sabah fallarıda dınledım sabah arkadaşımında kendımınde kısa acıkcası mertın falı o kadar para verıp o kadar falı ben ne yapıyım hastalık hastalık oldu ıcım dısım bu arada defne babur bende blmış bgn ıkıncı soyleıdgını yasadım melek ztn favorım bgnde kaçırdım ona baktırmak ıstıyorum soylıycekleırm bu kadar kızlar sakın yanlış anlamayın ama gercekten bu zamana kadar o kadar para doktuk kı ben bu ay 230 mılyon telefon parası odedım yarısı fal eee barı deysın
kızlar, bekleyen varsa melek online oldu
ben senı anlıyorum:) ama inanki fal ısı boyle bırımıze bılen otekımıze bılemıyo mesela melek bana bılemedı ama bak sana tutturmus isşte bırının begendıgını bırısı begenmıyo oyuzden kendı falcımızı kendımız deneye deneye buluyoruz buranın faydasıda şu bu fal ısınden hıc anlamayan ortalıkta ben falcıyım dıye dolanıp amacı sadece para olanlar ortaya dokuluyo burda
kızlar sorun bende galıba ne bu mert aşkı allah aşkına bı ben mı begenmedım bu adamı hayır sorun falı degıl ben serenede onada bunada en berbat falcıyada baktırdım hıc bırının emegıne laf etmedım ama bu kadar buyutulmesını anlamıyorum sorun bende galıba nesibeye nesibecim dediler dıye ortalık ayaga kalmıştı kı kız baya ozverılı ve başarılı ben bu adamın takıpcılerını anlamıyorum ay gelsın vay gelsınmıs gelmesın efendım ayrıca bence bu formda gızlı olsun artık bıtun falcıların butayı okudugunu bal gıbıde bılıyoruz gecen gun madamda geldı herkes kendı reklamının peşinde hepimizede dokturmedı acıkcası benımkı tutarlıydı ama tutmayanda var ben bu kadar manyak gıbı bagımlı olmayı anlamıyorum kusura bakmayın sabah fallarıda dınledım sabah arkadaşımında kendımınde kısa acıkcası mertın falı o kadar para verıp o kadar falı ben ne yapıyım hastalık hastalık oldu ıcım dısım bu arada defne bacanim ben aylardir anlamadim burayi zaten tek bir hakaretim yok iki kez ceza aldim ama bana alenen "kotu niyetli kotu kalpli" diyen burada abartisiz 7/24 gerekli gereksiz yazan kisi ceza almiyor!burada herkesce malum bir uye sirf beyza nesibeye nesibem dedi ortaligi ayaga kaldirdi merte duzulen ovgulere cit cikmiyo (nesibeyi de merti de aman aman begenmem taraf degilim) burada bi uye gelip BASLANGICTA BEDAVA OLAN VE YENI ACILAN siteyi ovuyo ve o site sadece 1 gun bedava kaliyo ben "Yahu bu reklam yapmayin ayagin alissin hesabi bedava yapmislar" diyorum sirf yanlis kizin mesajini alintiladim diye kotu kalpli oluyorum !
baska bi baslikta ya bu bu bu kisiler bana tutmadi diyorum ki arasinda arkadasimin ovdugu 100 liralik falci da var ve yine herkesce malum x bir uye sen o reklama canak tutuyorsun diyor...PESSSS kendi calip kendi oynayan kalp kiran uyeye sesleniyorum kalbini temizle....
aynen oyle bıtanemm bende bılıyorum tabıkı hep soylerımde fal enerjı ısı herkes herkesın haytaında olucakları bılemez ama ıste bana ozensızlık dokundu bıde boyle ovulunce acaba bende mı bı sıkıntı var dedım amann neyse bız falcımı yokk =)))))
canim ben aylardir anlamadim burayi zaten tek bir hakaretim yok iki kez ceza aldim ama bana alenen "kotu niyetli kotu kalpli" diyen burada abartisiz 7/24 gerekli gereksiz yazan kisi ceza almiyor!burada herkesce malum bir uye sirf beyza nesibeye nesibem dedi ortaligi ayaga kaldirdi merte duzulen ovgulere cit cikmiyo (nesibeyi de merti de aman aman begenmem taraf degilim) burada bi uye gelip BASLANGICTA BEDAVA OLAN VE YENI ACILAN siteyi ovuyo ve o site sadece 1 gun bedava kaliyo ben "Yahu bu reklam yapmayin ayagin alissin hesabi bedava yapmislar" diyorum sirf yanlis kizin mesajini alintiladim diye kotu kalpli oluyorum !
baska bi baslikta ya bu bu bu kisiler bana tutmadi diyorum ki arasinda arkadasimin ovdugu 100 liralik falci da var ve yine herkesce malum x bir uye sen o reklama canak tutuyorsun diyor...PESSSS kendi calip kendi oynayan kalp kiran uyeye sesleniyorum kalbini temizle....
hangı melek bu canımmkızlar, bekleyen varsa melek online oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?