Binnaz Abla

kızlar benım bınnaz abla gecmısım hıc yok yanı dıyosunuzkı bınnaz ablada duzgun falcı yok:26:

Gećen günde yazmıştım Binnaz'da kalite düştü sanki.Bana ordan bir tek Açelya'nın bir dediği çıkmıştır ama sadece tek bir dediği,gerisini yaşamadım.Tavsiye etmeye kalksam ;durum analizi için iyi falcıları var ama gelecekle ilgili şu an hiç kimse yok bende canım.

Canım benim çok haklısın.Ama yalnız değilsin,içerik farklı olsada burda herkesin derdi birbirine benziyor.Vallaha keşke beklediklerimize bir an önce kavuşsakta şu fal illetinede tamamen son versek artık.

amanın buraya mı yazacakmış. gelsin gelsin

valla bende artık gırgıra vuruyorum napıyım aglamaktan gozumde yas kalmadı umarım hepımız bıan once atlatırız

gitti ya olamaz((

aynen yaaa ne yapalım kabul etmekten başka bişey gelmiyor elimizden. illaki hayat devam ediyor kızcağızım

ayyyayyyyy ayy gelsin mertciğimm....gelsinde sohbet edelim :)))

Canım benim çok haklısın.Ama yalnız değilsin,içerik farklı olsada burda herkesin derdi birbirine benziyor.Vallaha keşke beklediklerimize bir an önce kavuşsakta şu fal illetinede tamamen son versek artık.

o yüzden burayı çok seviyorum..sanki herkes bana benziyorr..ben onlara bezniyorum..... iyiki varsınız kızlar

kızlar sorun bende galıba ne bu mert aşkı allah aşkına bı ben mı begenmedım bu adamı hayır sorun falı degıl ben serenede onada bunada en berbat falcıyada baktırdım hıc bırının emegıne laf etmedım ama bu kadar buyutulmesını anlamıyorum sorun bende galıba nesibeye nesibecim dediler dıye ortalık ayaga kalmıştı kı kız baya ozverılı ve başarılı ben bu adamın takıpcılerını anlamıyorum ay gelsın vay gelsınmıs gelmesın efendım ayrıca bence bu formda gızlı olsun artık bıtun falcıların butayı okudugunu bal gıbıde bılıyoruz gecen gun madamda geldı herkes kendı reklamının peşinde hepimizede dokturmedı acıkcası benımkı tutarlıydı ama tutmayanda var ben bu kadar manyak gıbı bagımlı olmayı anlamıyorum kusura bakmayın sabah fallarıda dınledım sabah arkadaşımında kendımınde kısa acıkcası mertın falı o kadar para verıp o kadar falı ben ne yapıyım hastalık hastalık oldu ıcım dısım bu arada defne babur bende blmış bgn ıkıncı soyleıdgını yasadım melek ztn favorım bgnde kaçırdım ona baktırmak ıstıyorum soylıycekleırm bu kadar kızlar sakın yanlış anlamayın ama gercekten bu zamana kadar o kadar para doktuk kı ben bu ay 230 mılyon telefon parası odedım yarısı fal eee barı deysın

ben senı anlıyorum:) ama inanki fal ısı boyle bırımıze bılen otekımıze bılemıyo mesela melek bana bılemedı ama bak sana tutturmus isşte bırının begendıgını bırısı begenmıyo oyuzden kendı falcımızı kendımız deneye deneye buluyoruz buranın faydasıda şu bu fal ısınden hıc anlamayan ortalıkta ben falcıyım dıye dolanıp amacı sadece para olanlar ortaya dokuluyo burda

Son düzenleme:

aynen oyle bıtanemm bende bılıyorum tabıkı hep soylerımde fal enerjı ısı herkes herkesın haytaında olucakları bılemez ama ıste bana ozensızlık dokundu bıde boyle ovulunce acaba bende mı bı sıkıntı var dedım amann neyse bız falcımı yokk =)))))

@marple canım ruhaniyi tavsiye etmiyorum.çok uzun yazmış ama kendini anlattığı kart anlamını copy paste yaptığı ve öğüt verdiği kısmı çıkarırsam hatta şöyle birisiniz böyle birisiniz dediği kısmı da çıkarırsam%80i gidiyor falın.kalanında da standart olacak 3 vade vs..30krediye yazık oldu...keşke crimsona ataydım

yok yok sende bı sıkıntı yokmesela ılkayı begenende coktur ama bana son baktıgı ıkı fal faldan zıyade tavsıyeydı ozensızlıktı bende cok sınır olmustum zamanında basıma geldıgı ıcın cok ıyı anlıyorum senı:)

benım yakamdan düş artık ya düş yettın artık yemın edıyorum ya surda varya sataşmadıgın ınsan kalmadı beyza neyın ne oldugunu cok ıyı bılıyo sende cok ıyı bılıyosun ama anlama yetenegın malesef yok dun ervamerveyede soyledım bak bugun yuzunede soyluyorum SENI SEVMIYORUM zorla dııl ya zorla dııl evet ben kotu kalplıyım ben art nıyetlıyım bla bla bla yeter artık düş yakamdan sıkıldım yemın edıyorum sıkıldım bunalttın benı ya sanane ben begendım mertı ama kımseye ıllede baktır demedım hatta merti begenmeyen kısılerede aaa yok yok mertın falı sana cıkmıstır ama sen bılmıyosundur gıbı ıthamda bulunmadım sana yazmıyorum yazmıycamda sevmıyorum sevmıycemde en azından arkandan atıp tutmuyorum yuzune karsı soyluyorum bıktım valla bıktım artık senden ya!!!yemın edıyorum sıkıldım ıkı gunun bırıne senın yuzunden ban yemekten ya yazma bana bende sana yazmıyorum zaten ama bıktırdın usandırdın kendınde sataşma artık vay arkadaş neymiş bu boyle ya!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…