- 7 Nisan 2013
- 392
- 185
- 323
Bana baktığı fal ucu açıktı birde geçmiş ve geleceği karıştırmıştı mesala 8 hafta yada 8 li gün dedi bilemedimmKizlar sizce de derin cok cok iyi degil mi?
Hangi derin canım?
Bana baktığı fal ucu açıktı birde geçmiş ve geleceği karıştırmıştı mesala 8 hafta yada 8 li gün dedi bilemedimm
Valla bende arada sohbete gelmeyi isterim, tekrar yineliyeyim asla ama asla her dakika falları konuşun demiyorum, sohbette olması lazım hiçbirimiz kurulu robot değiliz ya, tek istediğim bunun kurallar çerçevesinde olması o kadar.Kesinlikle haklısınız.ama ben aslında çok rahatım kim neisterse paylaşsın yazsın çizsin istiyorum.yer yer birbirimizide güzel bir dille eleştirelim,düşüncelerimizi ifade edelim.hepimiz aslında yorulduk tartışmalardan kaldı ki siz.Allah sabır versin diyorum umarım buda dini içerik olarak şikayet edilmez.tamamen spontane bir söylem.iyiki biz bayanları askere almıyorlar yoksa birbirimizle didişmekten ülkeyi savunmaya fırsatımız olmayacaktı.uyarınızı kendi nezdimde dikkate alacam.eminim ki burdaki diğer zarif bayanlarımızda dikkate alacaktır.temennimiz sizin bu topiği uyarı amaçlı değilde arasıra muhabbet amaçlı ziyaret etmeniz.
Valla bende arada sohbete gelmeyi isterim, tekrar yineliyeyim asla ama asla her dakika falları konuşun demiyorum, sohbette olması lazım hiçbirimiz kurulu robot değiliz ya, tek istediğim bunun kurallar çerçevesinde olması o kadar.
Ve yinelemekte fayda görüyorum hakikaten bende sürekli gelip ikaz etmekten keyif almıyorum, ki düşünün sitede bir sürü bölüm ve konuya gömülmüş uğraşırken, birde burada anlaşmazlıklar olunca bari siz yapmayın demiyor da değildim hani.
Herşey gönlünüzce olsun, hayırlı geceler...
Kızlar falsepeti yağmur mu tellwe geysu mu ne dersiniz?
geysunun fal limiti bugünlük dolmuş ama yağmuruda okumuştum nasıl sizce?
Bu arada venüsü bende kaparım martta gelince o kadın favorilerimden:)
Horoskop atamazdım ya içim acırdı:)) kahve attım bakiyim ne diyecek sırf meraktan attım zaten. Tellwede 25 kredim var kime atsam sence:)Geysunun birine ciktigini duymadim ama mesela anda iyi bildigi seyler oldu o yuzden yinede onu ucundan cikanlardan sayiyorum.Ama illa baktirilmasi gerekli de bulmuyoeum.Yagmurla ilgili sunu söylemek istoyorum..kahve katina hepsine baktirdim acayip sacmalamisti ama bir horoskop attim( ay utanarak söyluyorumm .. evet biliyorum yuhluk bi durum okdr para vermek ama gecen sene durumum vahim di ) herneyse kadin bayaaaa bayaaa horoskop bakti 20 dk dolu dolu konustu ve gecen sene substta baktirdim eylul dedi bana zaman olarak hemde gidisat olarak cikti :) senede bir baktirabilinir bence..zaten bi senelik konusuyo astrolojide. Diger cikan falcilara tabi 5-6 fal attim onlarin arasinda bitanesi cikti ama buna bitane atip cikti :) diger fallari berbat ama .
Horoskop atamazdım ya içim acırdı:)) kahve attım bakiyim ne diyecek sırf meraktan attım zaten. Tellwede 25 kredim var kime atsam sence:)
Kesinlikle katılıyorum bugün ben de tövbe ettim umarım Rabbim kabul edersüpersinbende 4 ay evvel aynı şeyi yaptım.Ki deli gibi bir yıl boyunca sürekli fal göndermiş biriyim fakat şimdi çok daha huzurluyum.işlerim hep yolunda gitti.Şuanda hayatımda yeni biri var.olur yada olmaz ama eskisini tam olarak bana unutturdu.içimde öfke bile kalmadı hayat güzelmiş vesselam.artık gidenin arkasından gözyaşı dökmüyorum çokşükür. Maşallah diyeyim çok mutluyum İnşallah benim gibi sende mutlu olursun vede herkes Falı bırakmanın hatırına bu gece dualarımdasın
taraca hariç hepsine ve daha fazlasına attımAciir vallah.. ya cnm simdi eski fallarima baktimda.. anlik seyler yeterli diyosan geysu olabilir.. taraca ayna. Seruven kitap cingene cliviax.. :) digerlerine atttiima pismanim orda. He birde kiraze(ester kira) .. gecenlerde bitsin diye kredim eveline attim baya begendim.. tabi yeni oldugu icin cikar mi bilemem ama gayeeet iyidi
taraca hariç hepsine ve daha fazlasına attımeveline deneyebilirim du bakiim:)
anda iyiydi beğendiğine göre. Yakın gelecek tutacak gibi mi yakın zamanlı bişey söyledi mi?
Ya favorim benim ecemdi tellwede. ama çok bozmuş hele son falı tırttı bir daha atmam.
Serüven kitapta çok çok iyiydi ama oda eskisi akdar iyi değil artık
Sen haber ver yine de çıkıp çıkmadığını:)Ecem bende baaaya bayaaa patlamisti ayyyy nasill üzülmustüm bide... anlik iyidi eveline evet.. yakin geleceklede bakti yani belli olur yakinda :) yanii belki sen begenmeyebilirsinde cnm...
Son zamanlarda eveline'yi deneyen var mı? Black gibi milyon tane canım kuzum demiyorsa denemeyi düşünüyorum.
Black'ın falı da tam bir atmasyondu.
Black'e 1 yıldız verince iade etmiş değerlendireyim bari :)Kanka ben ona çok önce baktırdıydım.
Valla beğenmiştim bozmadıyda baktırılabilir.
Ben baktirdim ve cok begendimSon zamanlarda eveline'yi deneyen var mı? Black gibi milyon tane canım kuzum demiyorsa denemeyi düşünüyorum.
Black'ın falı da tam bir atmasyondu.
Ben de attım siz öyle diyince az önce bakalım gelince yazarmBen baktirdim ve cok begendim
Black'e 1 yıldız verince iade etmiş değerlendireyim bari :)
Peki dediklerinden çıkan oldu mu az da olsa?
Etkilemek istemem tabiki ama ben begendim acikcasiBen baktirdim ve cok begendim
Ben de attım siz öyle diyince az önce bakalım gelince yazarm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?