Binnaz Abla

Hangi derin canım?

Tellwedeni derin hos su an maille bakiyor

Bana baktığı fal ucu açıktı birde geçmiş ve geleceği karıştırmıştı mesala 8 hafta yada 8 li gün dedi bilemedimm

Hadi yahu ama ani o kadar iyi okumus ki inanamadim bi de benim sorum harici de ne gorurse soyluyor o hosuma gitti is saglik aile arkadas :)

Valla bende arada sohbete gelmeyi isterim, tekrar yineliyeyim asla ama asla her dakika falları konuşun demiyorum, sohbette olması lazım hiçbirimiz kurulu robot değiliz ya, tek istediğim bunun kurallar çerçevesinde olması o kadar.

Ve yinelemekte fayda görüyorum hakikaten bende sürekli gelip ikaz etmekten keyif almıyorum, ki düşünün sitede bir sürü bölüm ve konuya gömülmüş uğraşırken, birde burada anlaşmazlıklar olunca bari siz yapmayın demiyor da değildim hani.

Herşey gönlünüzce olsun, hayırlı geceler...

biz hallediyoruz aramizda.. bence siz yorulmayin rahat olun :) hayirli geceler

Kızlar falsepeti yağmur mu tellwe geysu mu ne dersiniz?
geysunun fal limiti bugünlük dolmuş ama yağmuruda okumuştum nasıl sizce?
Bu arada venüsü bende kaparım martta gelince o kadın favorilerimden:)

Geysunun birine ciktigini duymadim ama mesela anda iyi bildigi seyler oldu o yuzden yinede onu ucundan cikanlardan sayiyorum.Ama illa baktirilmasi gerekli de bulmuyoeum.Yagmurla ilgili sunu söylemek istoyorum..kahve katina hepsine baktirdim acayip sacmalamisti ama bir horoskop attim( ay utanarak söyluyorumm .. evet biliyorum yuhluk bi durum okdr para vermek ama gecen sene durumum vahim di ) herneyse kadin bayaaaa bayaaa horoskop bakti 20 dk dolu dolu konustu ve gecen sene substta baktirdim eylul dedi bana zaman olarak hemde gidisat olarak cikti :) senede bir baktirabilinir bence..zaten bi senelik konusuyo astrolojide. Diger cikan falcilara tabi 5-6 fal attim onlarin arasinda bitanesi cikti ama buna bitane atip cikti :) diger fallari berbat ama .

Horoskop atamazdım ya içim acırdı:)) kahve attım bakiyim ne diyecek sırf meraktan attım zaten. Tellwede 25 kredim var kime atsam sence:)

Horoskop atamazdım ya içim acırdı:)) kahve attım bakiyim ne diyecek sırf meraktan attım zaten. Tellwede 25 kredim var kime atsam sence:)

Aciir vallah.. ya cnm simdi eski fallarima baktimda.. anlik seyler yeterli diyosan geysu olabilir.. taraca ayna. Seruven kitap cingene cliviax.. :) digerlerine atttiima pismanim orda. He birde kiraze(ester kira) .. gecenlerde bitsin diye kredim eveline attim baya begendim.. tabi yeni oldugu icin cikar mi bilemem ama gayeeet iyidi

Kesinlikle katılıyorum bugün ben de tövbe ettim umarım Rabbim kabul eder

taraca hariç hepsine ve daha fazlasına attım eveline deneyebilirim du bakiim:)
anda iyiydi beğendiğine göre. Yakın gelecek tutacak gibi mi yakın zamanlı bişey söyledi mi?
Ya favorim benim ecemdi tellwede. ama çok bozmuş hele son falı tırttı bir daha atmam.
Serüven kitapta çok çok iyiydi ama oda eskisi akdar iyi değil artık

Ecem bende baaaya bayaaa patlamisti ayyyy nasill üzülmustüm bide... anlik iyidi eveline evet.. yakin geleceklede bakti yani belli olur yakinda :) yanii belki sen begenmeyebilirsinde cnm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…