- 23 Temmuz 2016
- 1.229
- 1.618
- 133
Kim oBen de attım siz öyle diyince az önce bakalım gelince yazarm
Telwe evveline diye biri
ince sazım nasılsın çıkmayan fla haberım varkemal devrim e ikinci baktırısım ne diyorsunuz? ilk tarihi cıkmıstı ama su an pembeci geldi cıkmayanlar özellikle yazarsa umut beslemeyeyim
slm cnm bıl bakalım bn kımı :)canim benim Allah razi olsun, insallah diyorum.. senin adina gercekten cok sevindim. mutlulugun hep daim olsun, daha güzel haberlerini aliriz insallah ... bu fal illetinden kurtuldum ya öyle bir rahatladim ki, sanki beynime kene gibi yapismisti ve nasil cikaracagimi bilmiyordum.. taaa ki senin bir yorumunu okuyana kadar, tövbe ettikten sonra hayatin degismis ki ben de buna sahit oldum hayatimda.. ve tövbe etmenin nekadar faydali oldugunu da mesnevi'de bir cok kez okudum.. isim gücüm rast gitmiyordu fal yüzünden.. bundan belki 2 hafta önce kararli bir sekilde dua ve tövbe ettim.. ve basardim cok sükürler olsun.. darisi diger arkadaslarin basina.. nekadar zarar verdigini zaten herkes birgün anliyacak.
neden dinimizce yasaklandigini daha da iyi anladim.. saatlerce bu konunun üzerine yazabilirim, bazi arkadaslar kizmasin topik disi diye
canımmmmm ben geldımmm yerım senı melek kızzzKızlar ya şu nazardan iade alınca tellwede baya kredim kaldı hatta teyzemiz o kadar pahalıya bakıyor ki çingeneye attım ona rağmen kredim kaldı kimi önerirsiniz bana şöyle dobra dobra konuşan dediği çıkan falan geysu çingene vs dışında
slm cnm sen yeımısn yenısın demınermini denemedim eftelya hosuma gitmisti güzel bakmisti ama cikarmi bilmiyorum gecmis ve anlik durumu iyi bildi
slmMerhaba Arkadaşlar,
Burada bir iki zamandır.Nazarrr diye bir falcı adı duydum.Profil fotosu yaşlı bayan olan.Telwe'de..Fal çılgınlığım zamanlarında ona da baktırmışım.Parası gayet normal ucuz vs değil.İnanılmaz havada bir fal bakmış.İçin sıkılmış herşey iyi olacak tadında ve bol yavrumlu canımlı.İyi puan verirsen devamınada bakarım demiş.Soru sormuşum yanıt vermemiş.Ben gidişat onun dediği gibi çıktı diyen bir iki arkadaş okumuştum ve inanılmaz şaşırdım.Birşey dememiş bana ki gidişatta veya başka birşeyde söylediği çıksın..
Bunu da yazayım burada dursun..
fal atmayalım bnce ya slm cnm huma cıktımı2 gün gecikmeli geliyorum bu konu ne oldu acaba? 4 5 falım var kendisinde
o kadınla ugrasıcam,!hepimiz iade aldık canım fallar korkunç derecede aynıydı
slm cnm bıl bakalım bn kımı :)
nasılsın canım :)
Bir efsaneydi efsaneydi senle beraber olmak......nasılsın canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?