Binnaz Abla

simdi bizi konu disi yaziyoruz diye banlayanlar olur
sana af mi cikti?

nese geldi be ohh miss
ay cnm neşelndıysen ne mutlu bana bırazdan gene banlanırım bu son gelsımdı zaten nasılsın :)

iyi bir enerjı aldım senden.. ee nasıl fallar varmı cıkan bıseyler

valla ben de senden, fakat banlanip kaybolmaa :))
biraktim o isleriii.. kafami karistirmiyacak seyler lazim bana. kafa karistiriyorr. her falci ayri bir telden caliyor hangisine güveneceksin..

valla ben de senden, fakat banlanip kaybolmaa :))
biraktim o isleriii.. kafami karistirmiyacak seyler lazim bana. kafa karistiriyorr. her falci ayri bir telden caliyor hangisine güveneceksin..
evet tatlım boşver :) olucagı varsa oluyo ınan bana hıc bı falcı cıkmadı selenanın ddegı kötu seyler çıktı kufurde etmıcem emın ol kötuelr cıkıyo

evet tatlım boşver :) olucagı varsa oluyo ınan bana hıc bı falcı cıkmadı selenanın ddegı kötu seyler çıktı kufurde etmıcem emın ol kötuelr cıkıyo

aynen katiliyorum canim.. havada olan seyleri kapiyorlar 3harfliler sayesinde ona göre yorum yapiyorlar. ya tutarsa misali

iyi bir enerjı aldım senden.. ee nasıl fallar varmı cıkan bıseyler
Kazen bu topikte senle ilgili yazdıklarının binde birini bana yazsaydı bu siteye bir daha gelmezdim K kub102030 sen hala hala 2. üyelikler alıp geliyorsun.

Üslupsa hala aynı:

kzılar gulmak ısıtoyusnz telwdekı lerın fotolarına bakın allah belasını vermıs hepsinin nazarın fotısunu gmdunzumu dklkdflkslşşla D

kemal devrim e ikinci baktırısım ne diyorsunuz? ilk tarihi cıkmıstı ama su an pembeci geldi cıkmayanlar özellikle yazarsa umut beslemeyeyim
Bana kesinlikle nişanlınla ayrılık yok dedi.facedende yazıştık.artı evlilik gördü falı çıkmayalı çok oldu.özellikle sonuç değilde anlık durumu bilenler olmadı değil bende fakat Kemal Devrim tam bir fiyasko.anı bile bilmedi.binnazda birkaç ay evvel puanı dehşet düşmüştü.nasıl oldu gene aniden fırladı şaşkınım.var buişte birşeyler.

küb yasaklaniyosa, bütün kemal sunal, recep ivedik, sener senler de yasaklansın tvde

Binnazabla toz kondurmuyordur süt veren ineklerine

küb yasaklaniyosa, bütün kemal sunal, recep ivedik, sener senler de yasaklansın tvde

Binnazabla toz kondurmuyordur süt veren ineklerine

çok afedersiniz ama Recep İvedik'i Kemal Sunal ve Şener Şen'le değil benzetmek nasıl aynı cümle içinde geçirebiliyorsunuz? toplumsal mesaj içeren işler yapan insanlarla bir çöküşü ifade eden karakteri bir cümle içinde kullanabilmek büyük talihsizlik.

kübrayı ben de severim, doğallığından ötürü severim özellikle. burada üslup konusunda defalarca uyarıldı. yeri geldi ben de uyardım ve kendisi dikkate alacağını söyleyip bir süre dikkate de aldı gerçekten. rahatsızlıklar dile getirildi, hatta kavga bile çıktı ama sonrasında tatlıya bağlandı. kübra nev-i şahsına münhasır bir karakter ancak bizim onu böyle kabul etmemiz ve sevmemiz maalesef üslubunu site kurallarına uygun hale getirmiyor.

neyse. konuyla ilgili bir şeyler yazmayınca kendimi de huzursuz hissediyorum. kusura bakmayın kızlar, dayanamadım.

İvedik ile Şener Şen ve Kemal Sunal gibi ustaların kıyaslanması cidden bana sığ gelir. Yıllarca toplumsal mesajlarıyla sinemaya emek veren 2 usta ve tek marifeti ekranda gaz çıkarmak olan bomboş bir adam. 7 milyon gişe yapması sanat yaptığı anlamına gelmemeli ama insanımız buna gülebiliyorsa çok ta söylenecek birsey yok.
Başka bir başlık konusu zaten ama ustalara saygımdan yazma gereği duydum...

Hanım hanımcık... Küb gel de güldür beni sen nerdesinn.

Aslinda benim proje cizmem lazim, sevgilimle de ilgilenmem lazim. hadi byyy

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…