Gel sarılalım kardeşimBana hiçbiri çıkmadı
Hhaha ben de sariliyimGel sarılalım kardeşim
Cikmayanlar grubu kurcam ben durup durup orda birbirimize sarilirizHahahaha gel canım
Cikmayanlar grubu kurcam ben durup durup orda birbirimize sariliriz)
evettt sen küb sün herhalde =))) memnun oldummmslm cnm sen yeımısn yenısın demı
Son zamanlarda eveline'yi deneyen var mı? Black gibi milyon tane canım kuzum demiyorsa denemeyi düşünüyorum.
Black'ın falı da tam bir atmasyondu.
Hahahahaahha telatabi gibiydik ama bizim güneşimiz hiç gülmediCikmayanlar grubu kurcam ben durup durup orda birbirimize sariliriz)
Gülmezzz bacımm ama girdim baktımm gece gece ben güldümm oldu muu:)))))Hahahahaahha telatabi gibiydik ama bizim güneşimiz hiç gülmedi
Yaaa çok iyi olmuşGülmezzz bacımm ama girdim baktımm gece gece ben güldümm oldu muu:)))))
Sizde benlenn böyle dalga geçtiniz uzatıyosun yazdıklarını bacım diyosun cahilsinn diye eskiden kekemeydim babam vefat etti falda devaaa çare aradım ablam annem hepimiz neler yaşadık burda arkadaşş olurum dedimm bi iki falcıya takıldım diye saf dediniz neler ettinizz bana çok ağladımm yazdıklarımı dediniz şöyle şöyleydinn seni dışlıyodu kaynanann hep ağlattınız bakınn b mutluyum allahımaa şükürler olsun ama neyse yaa ben bida girmem sizin benimle dalga geçtiğiniz gibi geçtim hoşunuzaa
Şu an evlisin ve mutlusun sanırım o yüzden buradaki herkesle alay etme hakkını kendinde görüyorsun.Ama şunu unutma sakın mutluluğu sana veren Allah'tır ve hiç tahmin etmediğin bir anda da onu senden alır ve buraya düşersin. Dikkat et derim.Gülmezzz bacımm ama girdim baktımm gece gece ben güldümm oldu muu:)))))
Bende de ne Mert ne Rezzan cikti
Katılıyorum sana çok güzel anlatmışsın iyke varsınız çok yorum yapmasam hergün burayı okuyorum ve sizlerle burda olmaktan mutluyum düşmez kalkmaz bir allahtir dostluklariniz için hepiniz var olunBurası düşme yeri değil arkadaşlar. Rahat olun.Bilgi paylaşmak amaçlı kurulmuş gayet düzgün insanların yer aldığı bir platform. Zamanla dostluk geliştirilmesi sonucu zaman zaman dert paylaşımı da yapılıyor. Bu da işin güzel kısmı.
Burada yazanların çogunun falı çıkmadığı için ölmediğini gayet işinde gücünde olduğunu da çok iyi biliyorum.
Herkes birbirine saygılı olduğu müddetçe, derdini güzel anlattığında,kimi zaman anlatamadığında bile sadece duygularında samimi olduğunda dışlamanın aksine herkesin yardımcı olmaya çalıştığını defalarca gördüm. Burada ömürlük olmasını temenni ettiğim çok sağlam kadınlarla arkadaş oldum.
İyi hafta sonları. Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?