mümkünse kurun da her gün burda sayfalarca öğüt okumaktan kurtulalım artık lütfen.ben de Anti-Fal Grubu ^^
Asenat yine fal aldığını unutmuş herhaldeKızlar Cuma günü Asenata baktıran var mı burada dönerseniz çok sevinirim:)
Yok o yüzden değil kuzu ben telefonda baktırdım da bir arkadaşımla bana neredeyse aynı şeyleri söylemiş. Asenattan bekleyeceğim bir hareket değil ama şüphe düştü içime emin olmak istiyorumAsenat yine fal aldığını unutmuş herhalde
Fallarda tarihlere ve zamana takılmayınBende baktirdiklarimi yazim belki yardimci olur öncelikle gelecekle ilgili soylenen hersey tiri viri oldu yani fallar boş bos yere umutlanip hayal kirikligi yasattiriyolar.
Fal sepeti
Nesibe: Durum analizii iyi ama gelecekle alakali soyledigi seyler pek çıkmadı
Medyum gizem: Cok olumsuz konuşmuştu hatta aglamistim dediklerini dinleyince durum ve kisilik analizi iyi gelecekle alakali bilmiyorum ya istemiyorum dediklerinin cikmasini
Izmirli katina: Sadece kart yorumlamış tavsiyelerde bulundu durum analizi iyi karsi tarafi guzel yorumladı gelecekle alakali bilmiyorum
Rezzan: Ben rezzani cok sevdim ya o kadina kanım cok ısındı gerçekten yardimci olmaya çalışan biri nazar var dedi dua okumam icin tavsiylerde bulundu durum analizi çok iyiydi hislerinin olduguna gercekten cok inaniyorum az once burda biraz yorumlara baktım çoğu kişi çıkmadı fali dedi ona biraz moralim bozuldu inşAllahh inşAllahh amiin bana dedikleri çıkar
Yağmur: Durum analizi iyi bi abla gibi yaklasiyor onuda cok sevdim en uzun o yorumluyorum burclar uzerinden cok gidiyor gelecekle alakali birkac dedigi birsey cikmadi ama asil sorumun cevabı inşAllah çıkar inşAllah mehmetle evlenebilirim çok mutlu olurum dua edin o kadar gönülden istiyorumki bunu
Ceren aydın: Kisilik analizi ve durum analizi iyi ama gelecekle ilgili soyledikleri çıkmadı
Ayışığı: Oda beni aglatmisti ama gelecekle alakali zamanla görücem dediklerinin cikma ihtimali belki bilmiyorum durum ve kisilik analizi iyi tatlı bi kız
Dennis: Sadece parama yazık
Melih gün: Tamamen pembe tablo hayal dunyasi
Vildan : Cok dobra biri durum ve kisilik analizi iyi gelecekle alakali zamanla gorucem bakalim
Minel : Dedigi tarihler cikmadi
Birkac tane daha baktirdigim var onlarda tam aklimda değil belli basli olanlar bunlar.
Ama tavsiyem bos yere paranizi harcamayin bos yere umutlanip hayal kurdugum oldu olmayınca cok agladim olumsuz konusanlarda oldu gunlerce dusundum moralim bozuldu
Dedi ve beş yıl beklediFallarda tarihlere ve zamana takılmayın
Bekle döneceğim dedi gittiBekle dedi gitti
O gün canım çok acımıştı, canım bile bana acımıştı.. Bir yerde okudum, tam bizlik...Bekle döneceğim dedi gitti
Ben beklemedim
O da dönmedi
Ölüm gibi birşey oldu
Ama kimse ölmedi....
Masal masal matlamış
Bütün fallar patlamış
Düşüp düşüp duranlar
Paçasını toplarmış
Adgytcbjtsdwwgkjjhhdx
Ya kusura bakmayın kızlar topikten başka yerde sosyalleşemiyorum bu aralar....
Yuuh ne ara o kdr kişi birikmiş. 24 saattir girmedi ikiyim ben deeveline'e fal attım 9.sıradayım:)))) Gelince yazacağım bakiim bende bilecek mi:)
İçimizde acımayan yer mi kaldı ahhhh arkadaşım.... Sen yine de müsterih ol... müsterih olalım hepimiz... ki mucizeler ansızın gelir... gelmekte :))O gün canım çok acımıştı, canım bile bana acımıştı.. Bir yerde okudum, tam bizlik...
ya benımde yaa valla dert yanı birini bulamamak :/yine fal aşkım geldi ama yine atacak birilerini bulamıyorum
Ah ha. Bana da oluyor bazen. Hep aşksızlıktan oluyo bunlar. #instagramdançaldığımşiirlerİçimizde acımayan yer mi kaldı ahhhh arkadaşım.... Sen yine de müsterih ol... müsterih olalım hepimiz... ki mucizeler ansızın gelir... gelmekte :))
Hahhhh hahaaa... yorumuma cevap sanmıştım... jeton yeni düştü... #şiirsokakta
katılıyorum 2015 yılında serüvene kitap falı baktırdım o zaman ihtimal dahilinde bile olmayan konu 2016 da çıktı 1 sene sonra.Fallarda tarihlere ve zamana takılmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?