nil güneş bana çıkmamıştıKızlar Nil güneşe attığım fal simdi geldi genel yorumlar yapmış ama tutturduğu yerler var.Şimdide son olarak şu helen devmene gitmeye hazirlaniyorum ama yakalayamiyorum kadını cok owmuşler yorumda çok merak ettim
bilmiyorum kahve baktrdm harfler vermiş cok iyi tutturduğu yerler var bazı noktalarda ama gerisinden biraz umutsuzum desem yalan olmaznil güneş bana çıkmamıştı
Kızlar Nil güneşe attığım fal simdi geldi genel yorumlar yapmış ama tutturduğu yerler var.Şimdide son olarak şu helen devmene gitmeye hazirlaniyorum ama yakalayamiyorum kadını cok owmuşler yorumda çok merak ettim
Bana danil güneş bana çıkmamıştı
Özür dilerim hanımlar yine ben, geldiğimde ister istemez stres olduğunuzu biliyorum ama hergün bir olay oluyor.
Bu topikte küfür eden, Binnaz Abla topiğinin müdavimlerine saydırıp saydırıp oh içimi döktüm diyenler, çift üyelik alanlar, reklam yapanlar kusura bakmasınlar, bunu alışkanlık haline getirip insanları huzursuz edenlerin üyeliklerini İptal etme hakkımız var, sizi de defalarca ikaz ettim @gollom.
Bir daha yazmayacağım diyorsunuz ama senelerdir tek yazdığınız topik burası, içinizin yağlarını eriteceğiniz, beddua edeceğiniz bir yer değil burası, üyeliğiniz ısrarla kurallara uymayı reddettiğiniz için İptal edilmiştir.
evet işte bende ona çok şaşırdım hiç bahsetmedigim iki olayi soyledi sok oldumNil güneş'e 4 5 kez gitmişimdir anda değişik detaylar görüyor söylemediğim
bende tarot attım bekliyorumSabah eveline'e Tarot attım ama hala ses Yok. Falı gelen var mı?
Helen devmen kendi duvarına yorum yapan bir tip. Ayrıca bir ara escx adlı bir hesapla bir ara reklam yapmaya geldi herkes anladı bir ben bir deHelen devmeni burda konusuldugunu pek görmedim ama eger binnazdaki yorumlariii diyorsan.. orda her yazilana inanma..olumsuzlarpek gösterilmiyo veya kendileri yaziyolar heralde atasinnn diyeee
Binnaz uygulamasını kullanıp kredini hazır bulundurmanı tavsiye ederim:) asenatın facebook hesabı yok maalesef olsa fal kritiği yapardık ne güzelKizlar merhaba, uzun suredir girmiyodum. Umarim herkes superdir :)
Ya kizlar nerdeyse bir senedir Asenat Kilic a fal baktirmaya calisiyorum.
Online oldugunda telefonuma mail geliyor. Hemen giriyorum ama aninda mesgula dusuyo.... kac kere denedim, olmadi.
Basarininiz var mi? Nasil yaptiniz?
Bi de Asenat in facebook u var mi? Ben bulamadim....
simdiden tesekkurler
yaa ciddimisiniz şok oldum ordaki yorumlar ona mı ait simdi şaka gibi :)Helen devmen kendi duvarına yorum yapan bir tip. Ayrıca bir ara escx adlı bir hesapla bir ara reklam yapmaya geldi herkes anladı bir ben bir deNaiaddd kadrolu saftirikler olarak o olmadığını sanmıştık
Falalem canim
Helen devmen kendi duvarına yorum yapan bir tip. Ayrıca bir ara escx adlı bir hesapla bir ara reklam yapmaya geldi herkes anladı bir ben bir deNaiaddd kadrolu saftirikler olarak o olmadığını sanmıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?