Binnaz Abla

Helen devmeni burda konusuldugunu pek görmedim ama eger binnazdaki yorumlariii diyorsan.. orda her yazilana inanma..olumsuzlarpek gösterilmiyo veya kendileri yaziyolar heralde atasinnn diyeee

chat fali bakiyormuş hiç sevmem chat boşa para kaybı bence.evet sayfasındaki yorumlarda çok öwmüşler deneyeyim dedim kac gündur yakalamaya calisiyorun ama yakalayamiyorum

Nil güneş'e 4 5 kez gitmişimdir anda değişik detaylar görüyor söylemediğim

Admin gibi admin helal olsun :))

Yine hayatım tüm fallardan bağımsız ilerliyordu sanırım bana ne gidişat ne sonuç tuttu o yüzden artık baktırmak çok anlamsız geliyor ama topiği seviyorum konuşmaları okuyorum hepinizi seviyorum kızlar hep iyi şeyler gelsin hayatınıza :))(.

Kizlar merhaba, uzun suredir girmiyodum. Umarim herkes superdir :)
Ya kizlar nerdeyse bir senedir Asenat Kilic a fal baktirmaya calisiyorum.
Online oldugunda telefonuma mail geliyor. Hemen giriyorum ama aninda mesgula dusuyo.... kac kere denedim, olmadi .
Basarininiz var mi? Nasil yaptiniz?
Bi de Asenat in facebook u var mi? Ben bulamadim....
simdiden tesekkurler

Binnazda Selin can nasıl canlı bakıyor yazıyordu hiç baktırmadım onu düşündüm?

Helen devmeni burda konusuldugunu pek görmedim ama eger binnazdaki yorumlariii diyorsan.. orda her yazilana inanma..olumsuzlarpek gösterilmiyo veya kendileri yaziyolar heralde atasinnn diyeee
Helen devmen kendi duvarına yorum yapan bir tip. Ayrıca bir ara escx adlı bir hesapla bir ara reklam yapmaya geldi herkes anladı bir ben bir de Naiaddd kadrolu saftirikler olarak o olmadığını sanmıştık

Binnaz uygulamasını kullanıp kredini hazır bulundurmanı tavsiye ederim:) asenatın facebook hesabı yok maalesef olsa fal kritiği yapardık ne güzel

Kizlar gizem hatunun tespitlerine bayiliyorum her zaman da suan cok kisa bi zaman verdi bi hafta gibi ama hic umudum yok yakin gelecekte nasil dusunuyosunuz

Helen devmen kendi duvarına yorum yapan bir tip. Ayrıca bir ara escx adlı bir hesapla bir ara reklam yapmaya geldi herkes anladı bir ben bir de Naiaddd kadrolu saftirikler olarak o olmadığını sanmıştık
yaa ciddimisiniz şok oldum ordaki yorumlar ona mı ait simdi şaka gibi :)

Al iste haha. Niiiyesi hiiiic sasirmadim kaalmadiiki dogru düzgün biiri. Binnazda zaten (2-3 kisi haric ) fal bakabildiklerini sanmiyorum. Tellwe 1-2 kisi.. falsepeti yine 2-3 kisi .. byv hiiiiiic biiri. Ay en cok da orda harcadigim paraya aciyorum. Bi ilkay var orda.. sema-medyumcemde emin olamiyorum gerisiii tiiiiirt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…