Binnaz Abla

Geysu olabilir diye cok laf dönmüstü burda.. gerci olsa bile ikiside anlik güzel bakiyor diye düsünüyorum. Ankik olarak bi kac dedigi dogruydu ama ciktimi dersen komple fali.. pek duymadim.
Geysuya bu sefer baktirmadim yani o yuzden icim rahat.Cok yakin bi tarih olunca benimde pek umudum yok acikcasi ama ilk defa bi fali okurken icim kipir kipir oldu

yaa ciddimisiniz şok oldum ordaki yorumlar ona mı ait simdi şaka gibi :)
Ben özelden de konuştum iyice emin oldum:)

merhaba arkadaslar, akrepgoz bugün falimi yorumladi... baya olumluydu. Akrepgoz pembecimidir? dedikleri ciktimi / cikmadimi? tecrübeleriniz nasil?

merhaba arkadaslar, akrepgoz bugün falimi yorumladi... baya olumluydu. Akrepgoz pembecimidir? dedikleri ciktimi / cikmadimi? tecrübeleriniz nasil?

valla benimle ilgili hicbir dedigi dogru cikmadi , yani anlik olarak da biraz sacma bir fal yolladi. ama sana enerjisi uyduysa guzel o zaman, benle enerjisi tutmadi sanirim

valla benimle ilgili hicbir dedigi dogru cikmadi , yani anlik olarak da biraz sacma bir fal yolladi. ama sana enerjisi uyduysa guzel o zaman, benle enerjisi tutmadi sanirim
anlik güzeldi dedikleri uydu ama bilmiyorum , insallah cikar dedikleri

Eveline e kahve tarot atmıştım dün başkasına baktırdığım aynı fincanı atmıştım yeni kahve içip bu akşam tekrar attım ama kaçıncı sırada olduğunuzu nereden görüyorsunuz? Fal baktırmayı bırakmıştım güya ama şu meşhur tiplere baktırıp bırakıyorum söz

Binnaz uygulamasını kullanıp kredini hazır bulundurmanı tavsiye ederim:) asenatın facebook hesabı yok maalesef olsa fal kritiği yapardık ne güzel
Cok tesekkur ederim canim. Onu da yaptim. Bakalim insallah bi defa olsun yakalarim.
Formula yarislarinda gibi hissediyorum kendimi, hic birinci olamadim :))).
Sen hic baktirabildin mi? Baktirdiysan gercekten anlattillari kadar iyi mi?

Gizeme çok fal baktırdım pembeci olmadığını söyleyebilirim:)
Insallah be canim cikti ki pekiii dun faceni bakiyim bi dedim ama keyifli hissediyo diye paylasim yapmis.Ben face kullanmiyorum baskasindan baktimm ben burda ne haldeyim adamin keyfi yerindeymis baksana.Bide gece gece disim tuttu valla kalp agrisindan zormus

Kemal devrim e baktırdım pembiş pembiş dostum dostum diye pohpohlamış beni. Baktırıp memnun olan var mı

Canım benim geçmiş olsun çok valla dur bakalım erkeklerin geç düşüyor biliyorsun:) yani bana dedikleri genel olarak çıktı diyebilirim %70 diyorum

Cok tesekkur ederim canim. Onu da yaptim. Bakalim insallah bi defa olsun yakalarim.
Formula yarislarinda gibi hissediyorum kendimi, hic birinci olamadim :))).
Sen hic baktirabildin mi? Baktirdiysan gercekten anlattillari kadar iyi mi?
Ben defalarca baktırdım 20 kez falan:)) hatta her çevrimiçi olduğunda bir şekilde yakalıyorum. Geçen sene sık girdiği zamanlarda ne dese yaşardım ama yazdan beri patlayabiliyor. Son falı da biraz kafamı karıştırsa da iyi falcının kalmadığı bir ortamda Asenat mutlaka denenmeli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…